Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz jansky1 #2913 üzenetére
Elegáns, vagy sportos vagy sportosan elegáns? Utcai cipő? Bár az nem biztos, hogy elegáns.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz petipetya #2923 üzenetére
Ezzel szemezgetek éppen, de tavaly vettem újat... már vagy 7 utcai cat cipőt vettem eddig az elmúlt 13-14 év alatt, és abból 5 még mindig használatban van, igaz az egyik már csak kertgondozásra.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
-
Real_Necro
veterán
válasz PainKiller13 #2968 üzenetére
Nekem téli félcipő van, texes, zselés talppal. 3 telet használtam, eddig bejött.
-
Real_Necro
veterán
Két cipő?
Amikor tömegközlekedéssel jártam, volt váltócipőm. Strapabíró utazni, meg egy kényelmes dolgozni.
Mióta kocsival járok, elég egy is.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
-
Real_Necro
veterán
válasz -FreaK- #3661 üzenetére
Ellenpélda, nem éppen olcsó Geox csizma, melyet feleségemnek vásároltunk, 7 hónapot bírt...
Én Caterpillart szeretem, de az utolsó cipőmet 1 éve vettem és eléggé elhasználódott. Még meg vannak az elődjei, melyek sokkal jobb állapotban vannak...„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz petipetya #3977 üzenetére
Próbáltam ezeket a bakancsokat (Aldiét is). Pár óra alatt szanaszét töri a talpad. Én vissza is vittem anno...
Vettem inkább egy V12-est, igaz 18ért, de ég és föld a különbség.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
V12 cipőim vannak. Az egyik egy sportos kivitel, szövet, esd védett, a másik teljesen bőr.
Rendkívül kényelmesek, akár egész napos viseletre is.
Az áruk viszont 20 környékén indul.Budán a Lumax Pro boltját tudom ajánlani.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz Mr.Csizmás #4157 üzenetére
Most jött futárral a reserved csomagom.
Szerk.: Inkább asszonynak, mert nagy része az övé.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Reserved oldalon valami készül...
-
Real_Necro
veterán
válasz hangyász2 #4239 üzenetére
Kinéztem egy Jack&Jones kabátot, a márkával viszont nincs tapasztalatom. Minőségben hova lehet tenni az ismertebb márkák között?
-
Real_Necro
veterán
Köszönöm az infót.
Ez a kiszemelt: [link]„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
Leadtam a rendelésem a kabátra, meg mellé csaptam ezt: [link] 6.290-ért
Így 20% kedvezménnyel ~17k lett a vége.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz IntelKiller7 #4274 üzenetére
Köszönöm, már megvettem a linkelt Kool-t fekete színben egy heavy tools sporttáskával. A napokban megérkezik.
-
Real_Necro
veterán
válasz Real_Necro #4275 üzenetére
Megérkezett és megy is vissza emagnak... sajnos kicsi lett az XL-es méret...
Hogyan szoktak eljárni, ha egy másik termékkel együtt vettem és érvényesítettem a 20% kedvezményt?„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz xEon1337 #4296 üzenetére
Azért ezt nem lehet általánosnak venni. Pamut ruhákkal pl. nekem egyáltalán nincsenek ilyen gondjaim.
-
Real_Necro
veterán
Kabátban melyik az ajánlottabb? Tom Tailor vagy Geographical Norway?
Amíg tart az akció, keresnék egy másikat a jack&Jones helyett (sajnos abban nincs fekete XXL-es)„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz Digitalpimp #4307 üzenetére
Oké és Tom Tailor?
-
Real_Necro
veterán
válasz jmuranyi #4437 üzenetére
Én egy fekete XXL-es Fundango Passat-ot rendeltem, kiegészítve ~20-ra a nagyobb akció miatt pár aprósággal asszonynak, így csak 16.056-ot fizettem összesen.
Egyébként ami kicsi lett XL-es fekete Jack&Jones Kool kabát árát már vissza is utalták és a mellé rendelt Heavy Tools táskára is maradt a 20% kedvezmény, így nagyon korrektek voltak.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz hangyász2 #4480 üzenetére
A második kabát nagy lett, megy vissza, most rendelem belőle a kisebbet.
Ingpólók vannak jó áron?[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz gingerbalm #4498 üzenetére
Én nem ragasztottam rá semmit. Onnantól, hogy a futár átveszi és kezedbe nyomja róla a papirost, az ő felelőssége. Most megy vissza a Fundango XXL-es kabát, tegnap meg berendeltem egy XL-est. Vicc, hogy a Jack&Jones XL-es kicsi volt, azt azért küldtem vissza...
-
Real_Necro
veterán
válasz Zoli-bácsi #4507 üzenetére
1 napig volt 30%-os, előtte 10 és 20 a "divatxx" (xx helyére 10, 20 vagy 30). Már egyik sem megy. Valamint kártyával fizetve a szállítás is ingyenes volt.
Nekem még cserélődik egy XXL-es Fundango kabát egy XL-re. Utóbbi elvileg holnap jön, a korábbit meg még nem vitték el...„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz Zoli-bácsi #4510 üzenetére
Ezért rendeltem be még az akcióban... közben nem régen elvitték az xxl-est, holnap meg elvileg jön az xl. Már várom.
Érdekes, hogy múltkor GLS vitte el, most meg Posta.[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Ecipo.hu kedvezmények, ha valaki mostanában rendelne onnan:
14000Ft feletti vásárlás esetén 1400HU
35000Ft feletti vásárlás esetén 3500HU
70000Ft feletti vásárlás esetén 7000HU
140000FT feletti vásárlás esetén 14000HU
2020.03.31-ig érvényes.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
-
Real_Necro
veterán
válasz Smallberry #4941 üzenetére
Köszönöm, utolsót vittem 45ös méretben.
-
Real_Necro
veterán
válasz Smallberry #4941 üzenetére
A cipő (3. link) megérkezett, de sajnos eléggé passzentos a 45ös lábamra. Inkább 44es méretű lábfejre való.
Pedig jó lett volna 8600ért...„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
Aboutyou rendelése másnak is áll? Március 10-es rendelésem még mindig nem adták át gls-nek.
-
Real_Necro
veterán
válasz Janoo_07 #5028 üzenetére
Volt, felhasználtam, holnap viszik vissza a cipőt, mert kicsi lett.
Gondolom nem kapok másik kupont?„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz bajnokpityu #5031 üzenetére
Gondoltam... Akkor így jártam, legalább visszajön az ára.
-
Real_Necro
veterán
válasz Mr.Csizmás #5052 üzenetére
637Ftos tecsós medence mellé. Kár, hogy nincs xl-es.
-
Real_Necro
veterán
Aboutyou 1 héten belül térítette a visszaküldött cipő árát.
-
Real_Necro
veterán
válasz pingu22 #5105 üzenetére
Ez érdekes, van nálam egy 45ös skechers, ami pont kicsi lett a 45ös lábamra. TH-ből egy 45öst már visszaküldtem, mert az még kisebb volt. A bugatti pont jó 45ben, a caterpillar még jobb.
Seibelben is pont jó a 45.[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Reserved-nél ingyenes szállítás van. Mennyire jók a zoknijaik 70% pamuttal?
-
Real_Necro
veterán
válasz petipetya #5312 üzenetére
1990 már sok? Decathlonban több gatya is le van akciózva annyira.
Sőt, Kipsta F100 1490ért van.
Tudom szállítási költség stb, én mostanában várok zoknis+melegítős csomagot.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Másnak is érkezett postai nyílt levelezőlapon 2 darab 20%-os Aboutyou kupon? (még jó, hogy céghez rendeltem a csomagomat és nem lehet módosítani a címet...)
-
Real_Necro
veterán
válasz fateless #5572 üzenetére
HT ruháimon én szeretem a pici logot, nem tolakodó. A nagy feliratosak nálam max itthon meg a kertben használatosak. Fűnyírót nem érdekli...
-
Real_Necro
veterán
válasz petipetya #5612 üzenetére
Tetszett ez a cipő, de lemaradtam akcióról, majd míg vártam, 17-18 körül el tudtam hozni ezt: [link]
-
Real_Necro
veterán
Két gyerekemnek vettem pár ruhát onnan, egyik darabbal sem tapasztaltam ilyet, igaz, nincs szárítógépünk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest