-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nikaré
őstag
válasz Nikaré #17224 üzenetére
Tévedsz! Régen nem volt divat tesi órán vagy a kertben sem. Most lett az! Amúgy én is kérdeztem, hogy mi ez a "lazaság". A válasz: "ne legyél már maradi " (szerintem meg lustaság mert amíg pl. otthon héderel a nem maradi, egy adidas vagy tök mindegy milyen matricázott mackóban és eszébe jut, hogy elfogyott a fagyasztott bagett, bepattant a bömbíbe és elgurul a Penny -be és láss csodát, mackóban! Ja egy dolog változott! Csak, hogy kövessük a "divatot", nem susogós a mackó!!!
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Nikaré #16321 üzenetére
Vannak területek ahol túl van tolva a píszí és a kvóta, míg más, sokkal életszerűbb helyeken, ahol tényleg figyelni kellene rá nincs semmi változás.
OFF vége
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
addikt
válasz Nikaré #16319 üzenetére
bármihez jogod van amit a törvény nem büntet
én egy megállapítást tettem, a hozzászólásod alapján, hiszen úgy tűnt, mintha megütköznél azon, hogy "tolják" a színes bőrű modelleket Európában.
ebből számomra egyértelműen következik, hogy számodra ez ha nem is elítélendő, de egyáltalán nem arat tetszést, inkább megütközöl azon, hogy "tolják" hiszen szerinted Afrikában sincsenek skandi modellek (amúgy de, de ez egy másik téma).
pedig nem kell(ene) megütközni rajta, sőt fel sem kellene merüljön beszédtémaként, hogy milyen a modell bőrszíne, vagy a neme.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz Nikaré #16314 üzenetére
azért, hogy szépen lassan az olyan emberek se ütközzenek fel a bőrszínen, mint pl te
és bizony sok-sok plakáton fehér ember szerepel Afrikában is, nehezményezik is egyébként“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
margithid
veterán
válasz Nikaré #14152 üzenetére
Hát igen. Sajnos sok tényleg hitvány minőségű.
Nyáron vettem slim fit Tommy Hilfiger pólókat. Jó a fazona, de kb át lehet látni rajtuk.
Cserébe nem volt drága legalább, 3k darabja.
Vettem Reebok és US Polo ASSN pólókat is, azok azért jobbak. 2k és 5k volt.
AY visszaküldés nekem másfél hónap múlva is ment.
Én most egy jó télikabátot akarok, mást nagyon nem. Max ha nagyon best buy valami[ Szerkesztve ]
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Nikaré #13741 üzenetére
Akkor nem csak engem lepett meg, pedig távol áll tőlem a homofóbia (is).
@vince:
Azt mondja a mail, hogy "A hónap TOP 3 outfitje"Alatta ez az első kép: [link]
Ez pedig a második: [link]Polgárpukkasztás lvl 100.
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Digitalpimp
senior tag
Passz, nem hordok zakót. Slim fit sportzakóra gondolsz amúgy? Vagy milyen trend?
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Azie
őstag
igen. ellenben visszavihető boltba az officeshoessal ellentétben. plusz felpróbálhatod nyilván előtte boltban, mielőtt berendeled. boltban visszafizetik, nem kell az utalásra várni.
az utolsó részt nem értem. 2019ben legyen már egy rendes kártyád, ez azért nem nagy elvárás"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
marsu.
senior tag
Jogos! De talán még így is kevesebb ember próbálja fel, mint valamelyik forgalmas üzletben.
Én egy-két hónapja akartam venni épp a h&m-ben egy fehér nyári cipőt. Az üzletben lévő már olyan ramaty állapotban volt, hogy azért tuti nem adtam volna egy forintot sem. Szerintem valaki még össze is vérezte, vagyis valami piros folt tuti volt a fehér fűzőn. Meg már olyan régóta ott lehetett, hogy megállt a por a cipő belsejében. Próba előtt először takarítanom kellett.
-
Agostino
addikt
ha tudsz olyan helyet ahol átveszik, de tényleg átveszik, mert személyes a tapasztalatod, komolyan érdekel a szolgálat címe és elérhetősége. az év elején futottam le egy ilyen kört, amikor 5-6 zsák, legalább egy mázsányi ruhát szeretettem volna felajánlani, és mindenki elhajtott! még a máltai szeretetszolgálat is. a pénznek jobban örültek volna. na persze... hozzáteszem a ruhák patyolat tiszták voltak, nem voltak szakadtak stb...
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Azie
őstag
én azzal szívok, hogy volt egy boka-kifordulásom jópár éve, orvosi közbenjárás nélkül gyógyult, azóta a bal lábam fél-1 számmal nagyobb 43-45 között próbálok olyan cipőket találni, ami se nem nagy, se nem kicsi egyik lábra sem
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Digitalpimp
senior tag
Amennyiben a farmer meg a póló az, akkor abban.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Assetto Corsa Competizione
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Egérpad topik
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest