- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pajszer91
tag
válasz petipetya #2098 üzenetére
Köszi a választ és azt nem tudod, hogy az új termék szállítását ők állják?
Valaki csinált már ilyet? Postával érdemes visszaküldeni, és azt a PayPal elvileg állja, majd utólag?
2 rendelésről lenne szó, a minőség kiváló, csak 1-2 ruhadarabnál a méret nem jó, de ha kicserélnék nagyon jó lenne.
[ Szerkesztve ]
-
pajszer91
tag
Sziasztok!
Sportsdirect áru visszaküldéssel kapcsolatban kérnék segítséget, aki esetleg már küldött vissza ruhát, ha pl. nagy lett egy tréning nadrág és cserélni szeretném, kicserélik vajon kisebbre és nekem kell fizetni az ide szállítás árát? Az oldalukon azt olvastam, hogy kizárolag ugyanarra cserélnek, annak meg mi értelme?
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Csak nem hagyott nyugodni a Xiaomi Amazfit Antilop, így 9 nappal a rendelés után megérkezett a számomra megfelelő méret (42). Azóta is akciós a maga 38 USD + ingyen posta árával.
Alapvetően a Xiaomi Mijia Sneaker-t akartam hordani, ám mivel nem egy svájci kisváros patyolattiszta járóköves utcáit kell majd rónom benne, így az Antilop megfelelőbbnek tűnik a gumis talpával, hiszen járdán, zúzott kavicsokon, kitaposott földes ösvényen és általában törött üvegszilánkokon át vezet a napi sétám. Emellett a tavaszi/őszi esőkben sokszor már túl meleg volt a CAT bőrcipő, ám csak abban nem áztak meg a csülkeim. Az Antilop viszont vízlepergető, amely által elviekben ideális ilyen körülmények között is.
Jelenleg ezek a Xiaomi cipők vannak a birtokomban, ha valamit szeretnétek leméretni rajtuk:
Xiaomi Amazfit Antilop 42 (OK)
Xiaomi Amazfit Antilop 41 (szűk, majd tavasszal eladom)
Xiaomi Mijia Sneaker 41 (OK, a mérete kívül-belül megegyezik a 42-es Antiloppal).[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Digitalpimp
senior tag
Én a helyedben azért írnék az SD-nek, hogy mi volt a szitu. Régebben a DHL volt a partnerük, én se örültem mikor láttam, hogy DPD-re váltottak.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Azie
őstag
válasz micafighter #2092 üzenetére
én meg a fentebbi "fizetetthirdetés" vadászzoknit, érdemes az 1-gyel kisebbet venni, nekem 44-re eléggé lecsúszós az L. nem azért, mert gyenge, hanem mert nagy 2pár=5k
ez is fasza az összetétel+ár alapján, valóban
+az aláírás is elég nagy igazság
[ Szerkesztve ]
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
martillo
tag
Sziasztok,
Hol keressek talpbetetet cipobe, hogy minel kevesbe fazzon a talpam telen?
Thx -
maroni
aktív tag
Sziasztok sí ruhát nem láttatok emberi árban?
-
w.miki
veterán
-
alázógyík
addikt
válasz blablalajka #2082 üzenetére
Ez hogy lett ennyire ronda?
-
petipetya
nagyúr
válasz blablalajka #2082 üzenetére
Ez az Adidas olyan, mintha a Minecraft-ból pottyant volna ki.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Agyam eldobom... 3D nyomtatóval készült a talp egy része.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz customer114 #2078 üzenetére
Találtam még kettőt nyálcsorgatónak
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
kcsa
veterán
Jó lassan (legalábbis kontinensen belüli mércével), de megérkezett ma. Egy-két melléfogás-szerű darab van benne (egy fele műszálas, inkább itthonra való mintával, egy pedig csak olyan so-so mintával), de még így is simán megérte.
Persze azóta felment az ára, és még a welcome kupon se megy rá - új accra sem, pedig rendeltem volna még egy pakkot... Na még alszom rá egyet
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
e.vid
senior tag
Azt hiszem, hogy a karácsonyi SD rendelésem volt tőlük az utolsó (talán nem is a SD miatt). A DPD nyomon követése szerint 5-én beérkezett az országba, ma, 7-én 6 órakor az állapota: a kiszállítást végző kirendeltségen, majd 13.09-kor a csomag státusza: Szállítás folyamatban. (Vissza a feladónak) A címzett visszautasította a küldeményt... Persze én nem utasítottam vissza semmit, ki sem szállították.
Hívtam a DPD-t, ahol közölték, hogy valóban nem szállítottá ki a csomagot, de már kamionon van és megy vissza a feladóhoz. Hogy miért küldték vissza, mikor még ki sem szállították kérdésre nem tudott az ügyfélszolgálatos pontos választ adni... Szerinte vagy visszahívta az eladó a csomagot vagy megsérült.
Nem értem, hogy az SD miért hívott volna vissza egy kifizetett csomagot... ha viszont meg megsérült, akkor is talán illett volna kiszállítani, hogy eldöntsem átveszem vagy sem. De az, hogy "A címzett visszautasította a küldeményt" hivatkozás egy kicsit furcsa nekem.[ Szerkesztve ]
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
petipetya
nagyúr
Xiaomi FREETIE outdoor walking shoes
Lehetne egy kicsit angolosabb a leírás, például hogy bőr és vízálló egyben?
Gearbest alapján:
- bőr
- vízálló[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
xcvbxcvb
aktív tag
-
nobiand
aktív tag
Nincs esetleg ingyenes szállítás kupon a h&m-hez?
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz BaginZe #2068 üzenetére
Nem kaptál emailt ? Mondjuk Dpd csinál ilyeneket, nekem is küldtek már vissza csomagomat. Próbáld meg felhívni őket.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
BaginZe
tag
válasz Digitalpimp #2067 üzenetére
Akkor csak én nem voltam szimpatikus/szerencsés:
"Our couriers have been unable to deliver your goods and as a result your order has been returned to sender"
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Mr.Csizmás #2058 üzenetére
Az UN kezdetű TN nem rendes nemzetközi, csak Kínán belül látszik a mozgása.
Nekem is megérkezett a karácsonyi SD rendelés, jó lett minden. Érdekes, hogy itt is megvan a márkák közti méretbeli szórás, + a pólók között is van már mindenféle szabás. (Regular fitt, slim, loose) Nehogy már egyszerű legyen."...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz AndrewBlase #2064 üzenetére
Nem tudom, kézzel mosva én nem tapasztaltam. Nem rosszabb szerintem mint a hasonló adler, fruit stb. pólók.
Megjött a SportDirect -es rendelés. Csak egy Lee Xl-es dzsekit rendeltem, vállba elég kicsi lett, Columbiám L-es pont jó, Regattából van Xl-esem ami nagyobb de még jó. Ja és a kapucnit nem lehet elrakni, sajnos ott lifeg hátul. Zoknikat rendeltem még, meg kaptam egy rohadt nagy ajándék bögrét is.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Mercutio_
félisten
válasz Mr.Csizmás #2060 üzenetére
Kínában az állam támogatja a céágeket azzal, hogy a postázás költségének tetemes részét átvállalja.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Game-over #2057 üzenetére
Ja ,nekem az újraküldés se jött meg.
Zavvi-nál 10 font a tn ha jól emlékszem. Csak azok a polók annyira nem tetszenek.Már arra gondoltam kellene valamilyen angol csomagküldős cég ottani címmel ami hazapostázza. Nem tudtok valami megbízhatót olcsón ?
Mérettel nekem egyiknél volt csak problámám ,eggyel kisebb, xxl helyett xl volt, de a címkén xxl volt ezért ez a gildan számlájára írom.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Qwerteenél nálam a méretbeli szórással van gondom. Amit megadnak tűréshatár az egyszerűen egy vicc, XXLből lehet akár M-es is kb., az is rendben van. Márkán belül is van akkora szórása néha, hogy van, ami szinte lóg rajtam és van, ami úgy néz ki, mint Micimackón a piros felső....
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
vince
őstag
Hegeszd meg a linket Csizmi, ne a snapshotot linkeld, az csak a te fiókodból látszik
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz Game-over #2057 üzenetére
ne vicceljünk már, aliexpressről képesek küldeni 3,5$-nyi vackot rendes tn-el ez jött (10 db) ezzel a tn-el: UN273298824CN, tehát nem yanwen meg egyéb egzotikus bantu kézből kézbe posta, hanem rendes. kicsit felb@sz a qwertee utóbbi időben hozzáállása a dolgokhoz...
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Game-over
aktív tag
válasz xcvbxcvb #2055 üzenetére
Furcsa egy banda az biztos....
A tavalyi BF-es rendelést asszem standard szállítással kértem, de ugyanúgy újraküldték, tehát nem tudom mivel nyújt többet a garantált szállítás (mert TN-t ez sem ad ).
A másik meg hogy oké BF-kor ingyen volt a postaköltség, de ha pl. ma rendelek, akkor 6 pólóra 9€ a legolcsóbb szállítás, ezért az árért szerintem már igazán beleférne valamilyen nyomkövetés.
A harmadik pedig, hogy nagyon mutatós a csomagolóanyag külseje, de a sok kínai sz*r csomag között eléggé kilóg ez a csomagolás, biztos vagyok benne hogy az erre hajlamos emberek is hamarabb nyúlják le ezt mint a sima csomagot.
[ Szerkesztve ]
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Game-over #2053 üzenetére
Nekem is ezt írták végül. Kb. Gearbestes support színvonal . Írtam nekik hogy sok magyarnak eltűnik a csomagja, ez nekik sem jó, meg nekünk sem. Nyomkövetés kéne. Erre állandóan a címmel jönnek. Rendszeresen rendelek mindenhonnan a címmel semmi baj.
(#2054) babicsbalu: Gondolom nem olcsó.
[ Szerkesztve ]
-
Game-over
aktív tag
válasz szylvga #2049 üzenetére
Nekem az idei és a tavalyi BF-es rendelésem is köddé vált, ami évközben lett rendelve az meg megjött rendre
Én most kicsit másféle email-t kaptam:
It's really unusual to have one order go missing in the post, to have 2+ orders to the same address go missing normally implies there is a problem with the local postal service. We would not recommend using this address from now on! -
Mr.Csizmás
Topikgazda
mindkét mangón 70-80% kiárusítás (ha valaki rendel, beszállnék - csak 2 zoknira lenne szükségem)
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
szylvga
csendes tag
"We send a lot of orders worldwide every day and the vast majority reach their destination within a week or two.
It's very rare for an order to actually go missing in the post so I'm afraid you were just a bit unlucky for it to happen for you "Nekem ezt irták,mikor eltünt. Most másodszor jön,izgulok 2-11ig kéne megjönnie.
-
scream
veterán
Hali!
Első három rendelésem Qwertee-ről (3x8db) 12.17-én került feladásra, de még nem érkezett meg, már kezdjek-e izgulni?
-
Ideg
aktív tag
válasz ngaben94 #2029 üzenetére
Szia!
Ha jól látom ez newyorkeres farmer. Én is pont ugyan így jártam, ez a márkajelzés elengedte a szinét és befogta több helyen is a farmert, többszöri mosásra csak még rosszabb lett, így ment a kukába, nem volt kedvem vitatkozni az üzletben és szerintem a blokkot sem tartottam meg.
Ha még nem mostad ki másodszor akkor azt javaslom vidd vissza. Bár ha jól emlékszem a cimkén csak kézi mosás van benne, szóval ha kérdezik akkor kézzel mostad.
Remélem tudtam segíteni.
üdv.
AlzaPlus éves díjra 20%-os kedvezmény? Keress privátban!
-
Digitalpimp
senior tag
Jónak tűnik a paraméterek alapján.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
JóGéza
aktív tag
válasz Digitalpimp #2037 üzenetére
A munkáltató felelőssége, hogy betartassa a szabályozását. Az a nyilatkozat nem sokat ér. Az OEP kifizettetné velük a költségeket, mert elmulasztották az ellenőrzési kötelmüket. Védőeszköz használatáról nem lehet lemondatni a munkavállalókat. Ha van nyoma, hogy néhány figyelmeztetést időnként kiosztottak (szóban, vagy írásban), az érne esetleg valamit.
-
Sanki
addikt
válasz Digitalpimp #2027 üzenetére
Végül próbaképpen ezt rendeltem meg.
-
Axe Miskolc
tag
Itt nézz szét
vagy
Itt Cerva lábbelik fehérre szűkítve
Ezek disztribútorok, a többi nagyker kiskerezik is, őket azért nem teszem be ide.
Egy kényelmi talpbetétet azért tegyetek még bele![ Szerkesztve ]
-
Gigi01
őstag
válasz Axe Miskolc #2039 üzenetére
Bonyolítjátok,maszek. Mindegy megoldom.
-
Axe Miskolc
tag
Mik az előírások? Zárt vagy nyitott? Bakancs, félcipő, szandál vagy klumpa kellene?
Ha ez hazai felhasználásra lesz, akkor zárt bakancs a munkavédelem szerint elfogadott.
Azt szoktuk javasolni, hogy a cég munkavédelmisével beszéljetek aki írásban szabja meg a paramétereket.Így ha büntetés lesz ne tudjon kibújni. -
Gigi01
őstag
válasz Digitalpimp #2037 üzenetére
És ha az acél csípi le a lábujjamat?Sőt régen sportcipőben toltam.8?16-20órát.Nem akarok mélyen belemenni,kell a zárt cipő,amibe nem folyik bele semmi.Ezért a sport kizárva.
-
Digitalpimp
senior tag
Egy régi melóhelyemen is előírás volt, persze 8, 12 órát kényelmetlen benne állni. Mindenki inkább sportcipőben volt. Párszor leba....k bennünket, vegyük át stb. Végül aláírattak mindenkivel egy nyilatkozatot, hogy saját felelősségre nem viseljük. Lehet rajtad akármi, de ha ne adj Isten van egy munkahelyi baleset, az első lesz, hogy megnézik mi volt rajtad. Aztán buksz mindent, 100% táppénzt, esetleg kártérítést stb.
-
Gigi01
őstag
válasz Digitalpimp #2035 üzenetére
Passz,leszedeti megnézni,hogy az e?Szétmegy a lábunk tőle,holnap biztos fasza lesz megint.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz ngaben94 #2029 üzenetére
Ha szerencséd van a következő mosásnál kijön. Én jártam úgy több színből álló pólóval, hogy a kék megfogta a fehér részét. A következő mosásnál eltűnt nyom nélkül.
Gigi01 2034: A konyhai melóhoz nem előírás az acélbetét? Mintha ilyesmi rémlene.
-
Gigi01
őstag
válasz Axe Miskolc #2032 üzenetére
Akkor ajánlhatnál nekem,kollégámnak konyhába,acélbetét nélküli lábbelit,egész nap állós munkára.
Priviben akár. -
micafighter
nagyúr
válasz Axe Miskolc #2030 üzenetére
Köszönjük, ez igen hasznos lehet sokmindenkinek
-
kcsa
veterán
válasz Axe Miskolc #2030 üzenetére
Valóban, de sokkal ritkább az S1+WR mint az S3. Van mindkettőm...
-
Axe Miskolc
tag
Vannak félreértések a témakörben! Inkább a WR vagy WRU jelölés a lényeg!
Hátha valaki pontosan szeretné tudni:
Védőlábbelik
Az európai EN ISO 20345, korábban EN 345 szabvány követelményeinek megfelelő biztonsági lábbelik kategóriái
SB megfelelő formai kialakítás és lábujjvédő (200 J energiájú zuhanó -, 15kN nyomó tárgyak ellen)
S1 zárt kéregrész és olajálló, csúszásmentes járótalp
antisztatikus tulajdonságok (0,1 MΩ <elektromos ellenállás<1000 MΩ)
energiaelnyelő képességű (>20 J) sarokrész
S1P S1 továbbá: talpátszúródás ellen védő (>1100 N erőhatás) acél talplemez
S2 S1 továbbá: a felsőrész vízgőz áteresztőképessége (>0,8 mg/cm2/h)
a felsőrész nedvességfelszívódás elleni védelme (<30% /óra)
S3 S2 továbbá: talpátszúródás ellen védő (>1100 N erőhatás) acél talplemez
S4 egybe fröccsöntött vagy vulkanizált lábbelik acél orrmerevítővel
antisztatikus tulajdonságok és energiaelnyelő sarokrész
S5 S4 továbbá: a talpátszúródás elleni védelem (>1100 N erőhatás)
valamint a talp mintázott járófelülete (>4 mm mélység)
Az európai EN ISO 20347, korábban EN 347 szabvány követelményeinek megfelelő munkalábbelik kategóriái
OB megfelelő formai kialakítású, orrmerevítő nélküli lábbeli (<100 J)
O1 zárt kéregrész (megfelelő oldalmerevítéssel)
olajálló járótalp (térfogatváltozás <12%)
antisztatikus tulajdonságok (0,1 MΩ <elektromos ellenállás< 1000 MΩ)
a sarok energiaelnyelő képessége (>20 J)
O2 O1 továbbá: a felsőrész vízgőz áteresztőképessége (>0,8 mg/cm2/h)
valamint nedvességfelszívódás elleni védelme (<30% / óra)
O3 O2 továbbá: a talpátszúródás elleni védelem (>1100 N erőhatás)
valamint a talp mintázott járófelülete (>2,5 mm mélység)
O4 egybe fröccsöntött vagy vulkanizált lábbelik
antisztatikus tulajdonságok és energiaelnyelő sarokrész
O5 O4 továbbá: a talpátszúródás elleni védelem (>1100 N erőhatás)
valamint a talp mintázott járófelülete (>4 mm mélység)
A védőlábbeliken található egyéb jelölések értelmezése
P talpátszúródás, behatolási ellenállás elleni védelem (>1100 N)
CI hideg elleni védelem (-20°C esetén a belső hőmérsékletváltozás ≤10°C)
HI meleg elleni védelem (+150°C esetén a belső hőmérsékletváltozás ≤22°C)
WRU vízfelvétellel (≤30% /60 perc) és vízáteresztéssel (≤2g / 90 perc) szembeni ellenállás
HRO kontakt hőhatással szemben védő talp (300°C / 60s)
E a sarok energiaelnyelő képessége (5000 N erőhatásnál 20 J)
A antisztatikus képesség (105 Ω <elektromos ellenállás< 109 Ω)
C elektromosságot vezető képesség (103 Ω< elektromos ellenállás <105 Ω)
IS elektromosan szigetelő talp (10000 V esetén a szivárgó áram <2 mA)
FO fűtőolaj ellen védő járótalp (22h alatti térfogatnövekedés max.12%)
M lábközép megerősített védelme (>100 J ütési energia ellen)
AN boka megerősített védelme (max. 20kN középérték) -
kcsa
veterán
Amennyire egy átlagos cipő. Plusz tudás itt nincs.
De volt már olyan cipőm innen, aminek három év alatt lemállott a talpa - szinte biztos vagyok benne, hogy a hideget nem bírta. Volt ilyen már máshonnan is, csak jó ha tudod
[ Szerkesztve ]
-
Digitalpimp
senior tag
Jégen szerintem minden csúszik, kivéve a szeges gumi. Talán a puhább, gumi talpú cipők kevésbé, mint a kemények.
-
Sanki
addikt
válasz Digitalpimp #2022 üzenetére
és kcsa: télen ezek a jégen mennyire csúsznak? Látom, hogy van csúszásmentesség besorolás, de azok kerámia/acél padlókra vannak.
(#2023) Maximum1: keret az max. 25k lenne, de ismerős mondta, hogy lehet érdemesebb ezeket megnézni és felesleges megfizetni a "nevet". Pl. ezt néztem korábban.
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
hosszútávon szétcseszi a lábadat, inkább vegyél valamit a CCC ben vagy a dickmanba ha kicsi a kereted.
(#2022) Digitalpimp nagyon kevés van amiben nincs semmiféle védelem, vagy nagyon gagyi, vagy nagyon drága.
én Betát vettem, valami 8 ezer ft volt semmi védelem nincs benne, vezetek benne.
[link][ Szerkesztve ]
-
Digitalpimp
senior tag
Olyat nézzél hétköznapi használatra, amelyikben nincsen lábujjvédő fém betét. Amúgy teljesen jók, én kb. az elmúlt 20 évben valamilyen munkavédelmit hordtam télen. Ezek legalább a megadott szabványokat teljesítik, meg nem kell megfizetni a divatmárkák igen magas felárát.
-
Sanki
addikt
Valakinek van tapasztalata az alábbi üzlettel?
Illetve hétköznapi használatra mennyire lehet kényelmes egy hasonló munkavédelmi bakancs? Pl. ez. Árban nem tűnnek vészesnek.[ Szerkesztve ]
-
Digitalpimp
senior tag
válasz spileraaa #2014 üzenetére
Sajnos ez van a cipőkkel is. Különböző márkák azonos méretei cm-ben nem egyformák. Pl. Karrimorból elég a 44,5-es, Adidasból meg kell a 45 1/3-os. Szabványosíthatták volna az okosok, hogy adott számozáshoz adott cm tartozik mindenkinek egyformán.
-
belisa
csendes tag
Így van.Eddig mindig visszakaptam pénzt ha kamu volt a bolt.1500 Ft rááldozva.
-
Arcképgyáros
[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
akkor ez a polo amit linkeltem jo lesz a tablazat szerint sot lehet kicsit nagy
de akkor a tobbi viszont kicsi lesz mert nekem XL a meretem de ez alpajan vegul L rendeltem mindegyikbol
eleg szar hogy nem tudjak egy meretben legyartani vagy legalabb lenne valami normalis meret tablazat
[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Digitalpimp
senior tag
válasz spileraaa #2004 üzenetére
Én az SD-ről mindent XXL-ben rendelek, mert az a méretem, eddig minden jó volt. 1-2 márka kicsit nagyobbakat készít (Hot Tuna, No Fear, Slazenger, amerikai márkák), de azok se vészesen nagyobbak. Meg függ attól is, hogy póló, kapucnis, vagy nadrág. Pl. UA-ból a póló meg a felső jó, a rövidnadrágból elég az XL.
-
kcsa
veterán
válasz Mr.Csizmás #2009 üzenetére
Köszi, meg is rendeltem. Most már kíváncsi vagyok
-
Czimby
addikt
válasz Mr.Csizmás #2007 üzenetére
Bf óta megy ez a pakk vagy most rakták fel nemrég a Bf maradékot?
Ha lenne méretemben (XL) akkor vennék én is, kicsomagolós videó alapján sokkal jobbak a grafikák mint a quertee féléken, az kb 10-ból 1et vennék fel, ez meg amit a srác kibontott youtubeon mind jó, nincs köztük gyerekes stb..
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
kcsa
veterán
válasz Mr.Csizmás #2007 üzenetére
Neked is tele volt fehérrel, mint az unboxing videókban? Ha már a fele nem fehér, simán megéri.
-
kcsa
veterán
válasz Mr.Csizmás #2002 üzenetére
Ilyet rendeltél már? A méret stimmel a táblázat szerint?
Nekema szerencsés genetika miattultragamer méret kell pont, csak ahány gyártó, annyiféle 3XL méret. Gildan pl tökéletes.Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Czimby
addikt
Sajnos csak kislány, lány és hardcore gamer méret van... S,M,XXXL
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
spileraaa
senior tag
nem igazan találtam méret táblázatot
csak ezt az egyet [link] ez alapján ahogy latom az L kb az XL felel megígy minden méretet L ben rendeltem
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Talala
senior tag
Köszi! Egyszínűben gondolkodom, ez kimaradt. Esetleg, ha slim fazonú az plusz pont.
-
WayneGace
őstag
válasz PainKiller13 #2000 üzenetére
Hírlevél feliratkozásra adnak 10%-ost.
BestSecret invitációt privátban adok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest