- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hhenry
őstag
Január 1-jén rendeltem SD-ről délben és azóta feldolgozás állapotban van,ez normális?
-
Timeola
aktív tag
Nektek sem engedte az üzletben átvételt Croppnál? Nem a szállítási kts a bajom, hanem esetleges méretprobléma miatt egyszerűbb lett volna ott a visszaküldés. Tavaly a 2000-es női kabinál még működött.
-
jansky1
senior tag
Fekete kabátból van XL meg 2XL-es, a világosból behúztam 1 XL-est
[ Szerkesztve ]
-
Talala
senior tag
Sziasztok! Geox 50%-os akcióból rendelt valaki? Nekem a 19-i rendelésem még mindig sehol, címke létrehozva fázisban áll.
-
hurenzon
senior tag
válasz weberbarna #4051 üzenetére
Sima feketét nem láttál ?
-
Zsoleszhun
addikt
-
Mercutio_
félisten
válasz Zoli-bácsi #4071 üzenetére
Hogyan hívjuk fel a figyelmet az elárazásra, hogy aztán töröljék az összes megrendelést
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Arcképgyáros
válasz Mr.Csizmás #4066 üzenetére
Ingyen visszaküldés van?
-
MrSealRD
veterán
Látom nemrég volt téma a melegítő. Pont aktuális a téma, mi is keresünk melegítő nadrágot és/vagy szettet(férfi és női is). Ma helyzetfelmérés céljából megnéztük mi van a Premier Outletben, de szóra sem érdemes. Sem árakban sem választékban...
Hol érdemes körbenézni? (Olyan helyet ajánljatok ahol az S és M méretek férfi és női változatban is követik a normát és nem ilyen elb.szott minden kövér emberre is ráhúzható szabással vannak. Kicsit besokalltam már, hogy M-es méretben árulnak XL-es cuccokat. És nem a sarki kínainál néztem. )
Félreértések elkerülése végett. Nem tapadós futó cucc a cél, hanem klasszik stílus... bár le tudnám írni.
Előre is köszi ha valaki tud irányt mutatni merre érdemes elindulni.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
jansky1
senior tag
Xl-est vennék át.
-
erdey_a
addikt
válasz Mr.Csizmás #4063 üzenetére
köszi... akkor én is rányomtam a rendelésre. így is nyerő a buli. majd kifekszem azt az 1600-at valahogy
Vérboci
-
-
erdey_a
addikt
válasz Mr.Csizmás #4056 üzenetére
azóta sem sikerült aktiválni neked sem? nekem is múltbeli aktiválási dátumot ír, mégsem fogadja be.
pedig 16ezres rendelésem lenne, 1600-ért meg azért lehajolnék, ha menne a kuponVérboci
-
Czimby
addikt
A House féle pólók méretezése tényleg olyan mint az oldalon fel van tüntetve?
Mert pl ennél
A model 187 cm magas és M-es van rajta, általában ilyen magassághoz már L esetleg XL szokott jó lenni.
Én is magas és vékony vagyok, így inkább a hossz a kritikus, nem a szélesség.
Persze a mérettáblázatban hossz nincs írva sehol...Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
lord_m
senior tag
Egyébként a Cropp melyik futárral szállíttat, mert hirtelen nem találtam erről infot?
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz weberbarna #4051 üzenetére
meggondolandó
szerk: reserved kupon bugos: Promotion for coupon code ******** is not active now. Coupon is active from 12:16 31-12-2020 to 01:00 31-12-2020
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
-
Mercutio_
félisten
válasz erdey_a #4045 üzenetére
Volt már ott hasonló, amit ki is küldtek?
Nem szeretném potyára megadni az adataimatEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
erdey_a
addikt
cropp-on elárazásgyanús télikabát, két színben: [link]
én behúztam egyet...
Vérboci
-
oszy
veterán
válasz grizlisandor #4042 üzenetére
Ezek nekem is tetszenek! Az áruk is elfogadható.
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
fjudors
aktív tag
válasz grizlisandor #4042 üzenetére
ugyanazt a méretet használom.
az a baj, hogy én spec eset vagyok a közel két méteremmel. emiatt hiába lenne jó szélességbe a l vagy XL, ha rövid.
ebből is 3XL-t vettem a 110 kg-mra
normál méretezésnél pl az 56-os is jó lenne, de rövid.így ott 58-as. nadrágból meg 38/36-38 -
grizlisandor
veterán
válasz fjudors #4027 üzenetére
Szimpatikus az a QUALITEX PRO Softshelljacke(katt) gyártó oldala és csinálnak ember méretet is 3XL és 4XL és itt(katt) 18k-ért vesztegetik. Méretben hogy viszonyult más kabátjaidhoz?
-
atee_13
őstag
válasz petipetya #4039 üzenetére
húú már vagy 3 éve vettem de rákeresek
Ilyen kinézetre csak fehér a csík nem sárga
Azok is olyanok lesznek amiket te linkeltél aminél ott van az omni heat az belülről olyan mintha valami szűrke alufólia jellegű valami lenne az a hőtartó rétek, ha személyesen is meg tudod nézni akkor ha kifordítod látni fogod, de ha csak rendeled az sem baj tuti ott leszEsetleg youtubon írd be a sapka típusát és keres róla videókat abban is benne lesz szerintem
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz benjoe1 #4037 üzenetére
Alapjában a Timberland egy tartós márka nem is noname, viszont kabátban szerintem inkább divat mint technikai. Ettől persze még lehet meleg, de ezt nem tudom. Én ha meleg kell valami technikait vennék. Snowboard, Sí ilyesmi.
Columbiában az Omni-Heat et kell keresni, ha meleget akarsz, az a hőtartó réteg náluk. Az általad kinézettnél még a hivatalos oldalon sem látom feltüntetve az omni heat et. Persze ettől még lehet, hogy neked ez is elég meleg, de én ha nem tudom előre felpróbálni, megnézni és fázós lennék akkor inkább omni heat eset keresnék.
Nekem még a sapkám is ilyen dockyardól rendeltem így nem akartam rizikózni
Méretre annyit tudok mondani, hogy én 177 cm vagyok és 85 kg nekem az M-es tökéletes méret lett.
-
benjoe1
aktív tag
válasz atee_13 #4025 üzenetére
Köszönöm a visszajelzést.
Timberland mennyire minőségi (ezt néztem)?
Columbiából ezt néztem ki, de nem tudom, hogy 189cm magasság/90kg súlyhoz az L vagy XL lenne az ideális.[ Szerkesztve ]
https://www.szarvaskovendeghaz.hu/
-
oszy
veterán
Sajnos az SD-n nem lett ingyenes a szállitás...
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
atee_13
őstag
válasz fjudors #4027 üzenetére
HH kabát már 4 éves hibátlan, annyi, hogy tisztítása macerás így látni, hogy használt, de kopás vagy megszakadt varrás/cérna sehol sincs. Volt Oxbo kabátom is az koránt sem bírta ennyire, azelőtt egy Billabong volt az is lényegesen gyorsabban amortizálódott mint a HH. Cipőt nem tudom ott inkább a sport vonalat követem. Columbia kabát tartósságáról meg azért nem tudok mit mondani mert nagyon nem használtam az tartalék.
Lehet típus függő is márkán belül, de én ismét mernék HH-t vagy Columbiát venni. Nyilván csak akciósan teljesáron soha nem veszek ilyesmiket
-
fjudors
aktív tag
válasz atee_13 #4026 üzenetére
ezeknek a divat márkáknak a tartóssága kérdéses, az ára mellett. nem hozzák az árhoz elvárható tartósságot.
van sokféle cuccom, nem az árat,a tartósságot nézzem.a salomon cipőm pl másfél év után elvesztette a formáját, és elkoptak a szövet fűzőlyukak.
annál már csak a made in england-os martensem a nagyobb csalódás..régen minden jobb volt.. a jetta-m anno nem esett szét fél év utánén idén ilyet vettem, eddig pólóval is meleg, nem kellett alá semmi a szeles hétvégén sem.
előtte ilyet használtam, semmi baja hat év után sem, csak untam. pedig szezonban napi 8 órát hordtam. nem nyúlt ki, nem kopott meg. ennek kivehető a bélése.
viszont ezeknek csak béna képei vannak, nincs beállított katalógusfotó.[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz atee_13 #4025 üzenetére
Most gyorsban körbenézegettem de kb semmi nagy ajánlat nincs, nem használ, hogy csúcsidőszakban akarod megvenni.
SD
Dockyard
Mountex
Ezt a Columbiát vettem
és HH-ból ennek a 2.0 ás verzióját -
atee_13
őstag
válasz benjoe1 #4020 üzenetére
Márkában én egy helly hansen kabátot vettem SD ről pár éve 400 font helyett volt 90-en. Maximálisan elégedett vagyok vele. Vásárlás előtt olvasgattam róla teszteket, itt azért nincsenek olyan mostoha körülmények mint ahová tervezték úgyhogy mindennek megfelel.
Tavaly egy Columbiát vettem SD ről az valami 24 000 re jött ki szintén így év végén ingyenes szállítással azt nagyon még nem hordtam, de tesztelgettem mikor nagy mínuszok voltak arra jutottam, hogy érzésre nem veszek észre különbséget.
Ha max 40-50 a keret én azt mondanám, hogy azzal próbálkozz, hogy keresel nagy leárazásokat minden vonalon kinti és itthoni shoppokban is és ha találsz olyat ami valid leárazás és még tetszik is akkor azok szerintem be fognak jönni.
helly hansen, columbia, solomon, the north face tuti nem okoznak csalódást max a típusra érdemes rákeresni, hogy tesztek vásárlói vélemények alapján mennyire meleg.
Ha kimondottan adott márkát vagy modellt keresel nevesebb márkákból akkor oda szerintem karcsú lesz a 40-50.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz weberbarna #4022 üzenetére
995-ért vannak/voltak zoknik is hármasával.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Kos 7
tag
válasz weberbarna #4022 üzenetére
Ezek a boltban is érvényesek vagy csak online?
-
Kos 7
tag
válasz benjoe1 #4020 üzenetére
Most egy Tom Tailort nyúzok már sokadik éve, de nekem is aktuális lesz lassan a csere, várom majd a téli leárazásokat...
Hollisternek szimpatikusak a kabátjai (is 😅), de gondolom egy Columbia vagy North Face-el nem nagyon lehet mellé lőni. Wellensteyn aranyárban van 100k körül, de elvileg jók. Patagonia is jó elvileg, de az is inkább 60-70k+. Van még olyan hogy Geographical Norway az ilyen 50k körül van. Canada Goose ha a pénz nem számít, bár arról elég vegyes dolgokat hallani.
Remélem azért tudtam segíteni 💁 -
-
petipetya
nagyúr
válasz benjoe1 #4015 üzenetére
Ebben idén még csak melegem volt, 0 fok alatt is. Érezhetően 0 és -10 fok közé tervezték, persze ez csak a személyes véleményem. Vízálló, szélálló, védi a nyakat és a derekat egyaránt, de a hosszított stílus ellenére nem széles. A szív feletti külső zsebben könnyedén elfér a tepsifon is.
Viszont ez inkább túrázós jellegű, tehát bőrkesztyű és chelsea bakancs nem megy hozzá.
"nincs rá lezsóidő"
-
atee_13
őstag
válasz benjoe1 #4015 üzenetére
Az a nagy kérdés, hogy mennyi a keret? Van pár tízezerért és van millió felett is
Városba/Utcára ha tartósat akarsz amivel nem lősz mellé célszerű befutott márkát venni ami víz/szél 20/20 as az nagy valószínűséggel meleg is lesz. Ha nem sok a keret akkor célszerű valami kifutó modellre vadászni nagyobb márkánál.
-
jansky1
senior tag
SD-n nincs freedel idén ?
-
benjoe1
aktív tag
Téli kabátot, parka jellegűt, amiben nagyobb hidegben sem fázik az ember, hol érdemes nézni? Milyen márkák azok, ami ár-érték arányban jók?
Sport/túra gyártó is jó, ha van utcaibb kinézet is.[ Szerkesztve ]
https://www.szarvaskovendeghaz.hu/
-
vince
őstag
válasz petipetya #4011 üzenetére
Én egy Xiaomi Mijia Shoes 3-at rendeltem a Mijia Homes Store-ból 11.11-én. Egy héttel később váltott shippedre, a kapott RP...CN azonosító viszont sosem váltott át Waiting for pick up-ról bármi másra. Írtam az eladónak, hogy mi lesz, jött is a válasz: jajbocsi, összekeveredett a tn, küldött egy másikat, várjak pár napot és menni fog. Vártam két hetet, persze meg sem mozdult, ez is maradt Waiting for pick up. Írtam megint, ismét sűrű bocsánatkérések között kaptam egy RO...EE azonosítót (itt már december 18-at írtunk, a küldeményt pedig 19-én indították el – micsoda véletlen egybeesés ), ami úgy néz ki, hogy működik, jelenleg már Németországban van, a posta.hu-n is is van egy bejegyzése DEHNHY helyszínnel.
Meglátjuk, hogy ideér-e rendben és megfelelő lesz-e a portéka...[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
petipetya
nagyúr
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz customer114 #4010 üzenetére
Kíváncsi vagyok milyen lesz, ha rendben megérkezik neked.
Tavaly télen a JoyBuy-ról gond nélkül jöttek a Xiaomi cipők, idén viszont nem találtam ott ezekre akciós árat, így az AliExpress-ről rendelgettem, melynek során 3 eladó is beszopatott: elfogyott, más színt akart rám sózni, vagy éppen fel sem akarta adni a cuccot (ezektől ne rendeljetek):
1. Xiaomi skateboard shoes (XiaomiMI Store)2. Xiaomi skateboard shoes (Xiaomi 2 Dropshipping store)3. Xiaomi Freetie 80 retro sport shoes (AiPGT Store)
itt kapható, 33.99 USD (banggood)Ezekkel viszont láthatóan minden rendben van:
4. Xiaomi Uleemark retro sport shoes (MI-Mijia Store
mondjuk érdekes, hogy csak 3 megrendelés, és 2 értékelés van (egyik az enyém, mivel rég megérkezett), azóta pedig kikerült a kínálatból
5. Xiaomi skateboard shoes (MI House Store)
úton van valós nyomkövetéssel, és látható szállítási bejegyzésekkel
6. Kappa Denser DLX Trainers Mens (factcool, az egyetlen oldal amelynél nem izgultam a megrendelés miatt)"nincs rá lezsóidő"
-
Digitalpimp
senior tag
válasz petipetya #4007 üzenetére
Az nem a lábfejem hossza volt, hanem valamelyik 45-ös cipőé. A lábam olyan 28,5-29cm körül van. Na nem mintha vennék ilyet, elég ortopédül néz ki.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
petipetya
nagyúr
válasz Digitalpimp #4006 üzenetére
Korábban írtál 29.5 centit. Az a talpad hossza, vagy a cipőid belső talpbetétjének hossza?
"nincs rá lezsóidő"
-
Digitalpimp
senior tag
válasz petipetya #4005 üzenetére
A mérettáblázatuk alapján a 45-ös lábamra 46-os, vagy 47-es cipőt kellene vennem, ha a cm-ben megadott hosszt veszem alapul. Szóval lutri.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
petipetya
nagyúr
válasz customer114 #3768 üzenetére
"nincs rá lezsóidő"
-
hangyász2
aktív tag
Nem tudom, ki szeretne interes melegítőben járni (szurkereken kívül), és a 25 %-os akció egy alapból aranyáras Nike melegítőre egy bestbuy topikban szerintem amúgy is elég sovány.
Mondjuk Nike-t pont nem hordok, én ilyen kapcinist vettem a héten 7000-ért, és nem voltam elájulva az árától különösebben, pedig %-ban igen szép nagy kedvezmény, és nagyjából valós is.
[link]
Ez a nadrággal együtt megállna a 15-ből ezen az oldalon, de azt már vettem korábban 5-ért Fashiondaysen, igaz, nem Tiger, hanem sima Asics. Nálam az volt bestbuy kb.Viktor S
Futnék még egy kört a postánál, de előtte felhívnám a központi számukat, mert nekem pl. Asos MPL Standard Európa csomagjának DHL-es (külföldi partner) címkéjét nem ismerték fel, a központtal kellett íratnom emailt, hogy bevegyék[ Szerkesztve ]
-
Viktor S
csendes tag
válasz petipetya #4001 üzenetére
Érdekes. Én a https://sportsshoes.returns.international/ linken indultam el. Végigkattintva a végeredmény is más: az általad talált link közvetlen magyar posta szolgáltatásban végződik (12 Eur), a másikkal pedig a fent emlegetett ZigZag, aminek elvileg szintén a magyar posta lenne a kezdőpontja.
-
petipetya
nagyúr
válasz Viktor S #4000 üzenetére
A Sportsshoes oldalon a visszaküldés menüpontban található linkre kattintva előjön egy magyar nyelvű útmutató. Azt próbáltad már?
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest