Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
Igen, About You-ra jelenleg is van egy többször felhasználható 20%-os kupon:
CS-AYG88PNéha szokott lenni 25%-os is minden termékre, de az nagyon ritka sajnos.
Én is egy 25%-os kupont vadászok most hozzájuk.[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
Az About You-nál jelenleg (még közel 34 óráig) 25% kedvezmény van minden férfi ruházati termékre.
Ez a kedvezmény tovább növelhető 20%-kkal az alábbi, többször is felhasználható kuponnal:
CS-AYG88PÍgy gyakorlatilag 45% kedvezménnyel tudjátok most beszerezni a kívánt ruhákat (a teljes árhoz képest).
Próbáltam, működik!Jó vásárlást!
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
válasz anonymus89 #13957 üzenetére
10%-osból rengeteg aktív kupon van (Google-Facebook-Instagram segít ebben, hogy naprakész maradj), influenszereknél (YouTube/Instagram) szokott lenni 25%-os kupon is, de ahogy elnézem, október 1-től már csökkentette az About You egységesen 15%-ra.
-
TBT
addikt
Pár napig érvényes, többször használatos 20%-os kedvezményre jogosító About You kupon:
CS-AYRA42[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Én csak egy 5%-os kupont találtam, ami még most használható:
5BOGI
A 15%-os Sorry kuponokat nekem sem fogadja el.
A 20%-os kuponokat október 18-tól lehet majd újra használni.[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
About You-nál jelezhetem valahogy, ha (több helyen is) sérült árut küldtek vagy csak simán küldjem vissza, mintha "nem tetszene"?
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
About You-nál ha 2 ruhát szeretnék visszaküldeni, akkor azokat becsomagolhatom egy csomagba is?
Visszaküldésnél mindkettőre ugyanazt a csomagszámot adta a rendszer, de a futár már 2 külön csomagként kereste őket.
(Nyilván azt ragasztottam rá, amit először a rendszer adott - a másikról nem is tudtam.)
Remélhetőleg nem lesz probléma belőle.[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz DeFranco #14606 üzenetére
Köszönöm!
Itt két teljesen különböző termékről van szó (nyilván 2 külön eredeti csomagban és dokumentumokkal). A weboldal a visszaküldéskor és az e-mailben is egy csomagszámot küldtek mindkettőre, illetve az oldal írta, hogy ha több cuccom van, akkor beletehetem egy kartondobozba is (gondolom ha van cipő vagy olyan termék). De ma a futár 2 külön csomagot keresett, illetve az alkalmazásban is 2 külön csomagszámot látok már a termékek visszaküldésénél. Kissé meglepődtem, talán nem lesz belőle probléma. De, legfeljebb írok majd az ügyfélszolgálatnak, hogy a csomagomban 2 külön termék lesz.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Van most About You-nál bármilyen kupon, ami működik az alkalmazáson belül?
Mert van 1-2 20%-os kuponom, de azt csak a weboldal fogadja el, az applikáció visszadobja. De a weboldalon meg ugye nincs BlackFriday előakció.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest