-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz Mr.Csizmás #15584 üzenetére
Igen ... kínai szemeteszsák feeling
#15585 betyarr Pont ezt mondtam a menyasszonyomnak, hogy ingyen sem járnék ebben ..
Annyira ízléstelen..... Lakkozott sz@r ...[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
Mellé egy ócó kabát ?
-
AssAssynn
őstag
-
-
Janaboy
veterán
-
tipuka
addikt
Én pirosban vettem Lacoste pólót ma 7-esben (2xl), (3.4.5.7 méretben kapni még) 6,796.-
-
AssAssynn
őstag
Kipróbáltam, de így sem javult meg... Megőrülök, hogy még ez is hátráltat. Vagy nem tetszik, vagy elviszik előlem, vagy nincs a méretemben, vagy drága. Erre még a kosár se működik. Tiszta aboutyou átok. Megakarják gátolni a vásárlásomat, mert tudják, hogy visszaküldeném a felét.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Szabi®
addikt
Ez a Pepe Jeans kabát most elég jó vétel, előtte tényleg drágább volt.
-
Ideg
aktív tag
BOSS Casual póló (M,XL,XXL) - 8.995.-
Michael Kors póló (M,L) - 8.994.-
Calvin Klein J galléros póló (XS,S,M,L) - 8.745.-
Calvin Klein galléros póló (S,M) - 8.745.-
HUGO galléros póló (S,M) - 8.745
Lacoste póló (2,3,4,6,7) - 7.995.-
Hollister hosszú ujjú póló (3db) (XS,S,M,L) - 7.596.-
BOSS Casual póló (S,M,L,XL) - 7.495.-AlzaPlus éves díjra 20%-os kedvezmény? Keress privátban!
-
Ideg
aktív tag
Lacoste Magas szárú edzőcipő 'Esparre Chukka 0320 1 CMA' (40,41,43,44,45) - 13.596.-
Tommy Hilfiger Sötét Barna Öv (85,90) - 5.996.-
BOSS póló (M,L) - 9.995.-Van több TH, Diesel öv is, sajnos elég hiányos méretezésben, többnyire 85 és 90-esek.
[ Szerkesztve ]
AlzaPlus éves díjra 20%-os kedvezmény? Keress privátban!
-
AssAssynn
őstag
Nálatok is le van halva az AY kosár? Nem tölti be, pedig csomó minden volt már benne.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
koxos:8]
senior tag
Sziasztok!
Haveromnak keresek pólót, nagy méretűt, kb 150kg-os lehet, és vennék neki edzés elkezdéséhez egyet.
Szerintetek hol lehet ilyen nagyobb méretű márkásat venni?
Illetve kb mekkora méretű lehet neki jó? 4xl? -
Janaboy
veterán
válasz elder troll #15566 üzenetére
Örülünk hogy segítesz, majd jobban figyelünk a posztjaidra kupon miatt
Janaboy
-
elder troll
őstag
válasz Janaboy #15565 üzenetére
Sry, bevallási határidő van (havi, negyedéves, éves áfa mellé cégautóadó, stb), a fene se tudja, hogy mikor végzünk, szóval ilyenkor nem szabad klavit ragadnom, jogos az észrevétel
De még ilyenkor is próbálok segíteni a többieknek, betűről betűre azt is leírtam, hogy milyen keresőszavakkal kell keresni a levelezőben (mármint aki kapott ilyen sorry kupon régebben).
De ez is kevés volt, értelemszerűen én vagyok az idióta, még egyszer elnézést mindenkitől[ Szerkesztve ]
-
Janaboy
veterán
válasz elder troll #15561 üzenetére
Csak hogy ő ezt nem biztos h tudta.
Azert nem kell lekapni a 7 körmérőlÉn követem a topikot de észre se vettem h osztottál meg kupont.
[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
AssAssynn
őstag
AY-n van most kupon, ami rámegy az akciósokra?
-
elder troll
őstag
válasz krizmo_ #15557 üzenetére
Többet is osztottam itt, 2 db-ot találtam tegnap este, amiket el is használt a fiók tulajdonosa, aki késett szállítás miatt kapta.
Bocsánat, hogy akkora tróger vagyok, hogy elosztogattam az összes kupont fórumtársainknak kettő kivételével, amit a gazdája használt el tegnap este és ma délután. Késő este hívott kolléganő, hogy nem talál sorry kupont (mert elosztogattam), és rendelni akar, ezért áttúrtam a levelezését.
1
2
3
4
Többet osztottam privátban kérőknek (bár mindenkit nem tudtam kiszolgálni), ezeket nehéz bizonyítani, vagyis lehetetlen a szabályzat alapján.
Szóval nehéz szalonképes szavakat találni az ilyen "kedves" fórumtársunk viselkedésére, de akkor még egyszer elnézést kérek, amiért próbáltam felhívni a figyelmet a 1-2 éves be nem aktivált kódokra, amiket még ma is elfogadott. Értelemszerűen nem mindenkire vonatkozik.[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
válasz margithid #15558 üzenetére
Igen, ennyiért jó vétel. Remélem, sikerül azért majd venni egy 41-est is végül
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
margithid
veterán
Springfieldhez futárral is vissza lehet küldeni árut?
-
margithid
veterán
De amúgy ennyiért nagyon rendben van, nem?
Szerintem nagyon minőségi cipő, főleg ennyiért.
Nem volt szívem visszaküldeni egyiket se
Ezek a bullboxer bakancsok, csizmák elég jó áron vannak most.
Panama Jack ára meg elég durva rendesen, még ilyen full akciósan se megy be 20k alá.
Mit tud ez? Beépített TV van benne?
Bullboxer szerintem nagyon korrekt minőség, főleg ennyiért.[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
addikt
válasz elder troll #15555 üzenetére
Valaki kupont kért, te pedig elmesélted, hogy neked van, persze örülünk neki, de ezzel nem segítesz sokat annak, aki kérdezte, és hát ugye másnak se...
-
vince
őstag
válasz margithid #15472 üzenetére
Megjött ma a konyak színű Bugatti cipő. Rendeltem egy 41-est és egy 42-est. A 42-es érzésre nagy, a 41-es dobozában meg egy pár 43-as cipő volt. Egyeztettem az ügyfélszolgálattal, de közben elfogyott a 41-es, most várok, hátha küld vissza majd valaki valóban 41-est
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
elder troll
őstag
válasz -secret- #15553 üzenetére
Még találtam élő 15%-os sorry kupont, de nagyon vadászni kellett a már aktiváltak között.
Bár fórumtársunk szerint "ezzel nincs előrébb senki". Szóval senki vagyok -
Arcképgyáros
5% kuponozható csak AY árból?
-
SOAD19
addikt
Ez a Ted Baker 3-as boxer csomag is megint jó árban van, de ez is, csak "S"-esben: [link]
Jó minőségűnek tűnik (múlt héten jött meg), jó rugalmas az anyaga, bár sejtettem, hogy az lesz, az 5% elasztán miatt, ami a leírásban írva vagyon.Még egy:
Sötét nagyarncssárga TNF kabát 33,5k-ért 97k helyett "M"-estől felfelé: [link][ Szerkesztve ]
-
krizmo_
addikt
Panama Jack férfi bakancs - 20.396 Ft
Panama Jack női bakancs - 23.995 FtAGIK5 kuponkóddal - 5%
Amúgy, érdemes a többit is megnézni mert elég jó áron vannak most.
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
addikt
válasz elder troll #15544 üzenetére
Ezzel nincs előrébb senki, csak az akinek van ilyen kuponja, tehát... Nekem a 15%-os tonik kupakos kód nem működik...
-
Ideg
aktív tag
-
Ideg
aktív tag
Hali. Van most influenszer kupon AY-ra? Szokásos 18k fölötti?!
AlzaPlus éves díjra 20%-os kedvezmény? Keress privátban!
-
arcsin
senior tag
válasz margithid #15540 üzenetére
Most vettem a reservedből egyet, de előtte már nézegettem egy springfieldeset is, de 36 tól számozzák és nagy is volt a 36.
-
Szabi®
addikt
válasz AssAssynn #15535 üzenetére
Hát az passz, a készletet viszont több lépcsőbe ki fogják söpörni. Mivel számtalan márka nem csak szezonra, de évre is tervez ruhákat. Pl.2021 FALL
A bakancsokat a szezon miatt nem fogják jelentősen levinni. De pl ha felmész Fashiondays oldalára, akkor láthatod, hogy ők már tényleges akcióval adnak bakancsokat.
Pl. a Lumberjack cipők nem 17 ezrek stock áron. Vagy az S. Oliver ...[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
AboutYou akciózás: nézem ugye a bakancsokat, megvan nyitva vagy 15 oldal a böngészőben. Tegnap óta, most újra elővettem a témát, frissítgetek egyesével az oldalakra. 2 bakancs esetében történt az, hogy eddig akció nélkül volt X összeg az eredeti áruk. Most rájuk került egy 10-20%-os akció, de persze úgy, hogy az áruk továbbra is ugyanúgy X maradt.
Vajon minden egyes általam nézett, "akciós" terméknél így lett megállapítva a jelenlegi ár?"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
tipuka
addikt
ecipo-re van valami kupon?
-
Szabi®
addikt
válasz AssAssynn #15532 üzenetére
Ne viccelj, január vége van. Answear is nagykiárusítást tart, az összes női kabát féláron van, a 160 ezres kabát 75 ezerért van, Fashiondays-en is egy csomó kategória akciós.
Minden év februárjában/márciusában jönnek a Hilfiger, Klein, Lagerfeld stb.stb. új szezonra való darabajai.
Sajnos van már benne rutinom. Azért sajnos, mert évente olyan összeget is képes vagyok ruhára költeni, amit magam sem hiszek el. -
AssAssynn
őstag
válasz Szabi® #15531 üzenetére
Azért fura nekem ez, hogy minden 50+% akcióban van. Kamu kínai oldalak szoktak ilyenek lenni. De ha van vele jó tapasztalatod, azt nem kérdőjelezem meg. Szerinted egy ilyen kabátnak, amit linkeltél, milyen lehet az anyaga? Vékony, gyűrődős, 'gagyi', vagy felveszi a verseny egy normál ruhaboltban kapható kabáttal?
-
Szabi®
addikt
válasz AssAssynn #15530 üzenetére
Ezt egy teljesen korrekt oldal. Faternak millió cuccot rendeltem innen. Mind a visszaküldés, mind a garancia stimmel.
Ez nem ebay, a Factcool egy europai megavállalat, olyan mint a New Yorker, csak sokkal nívósabb márkákkal, Calvin Klein,Diesel stb stb.[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
válasz Szabi® #15522 üzenetére
Honnan szerzel te ilyen oldalakat? S ebben meglehet bízni, hogy azt kapod, mint, ami a képen van? Anno ebay-es ruharendelések nekem sosem jöttek be, mert élőben valahogy máshogy festett.
-
Szabi®
addikt
válasz rhunseeker #15519 üzenetére
-
st6969
őstag
-
Szabi®
addikt
válasz Janaboy #15515 üzenetére
bergfreunde.eu, supersklep.hu, spartoo.hu.
Rendeltem mountexből is, de velük nagyon rossz tapasztalataim vannak. Ott az ügyfélszolgálatos konkrétan nem komplett, hazudoztak egy rendelésemmel kapcsolatban, állították, már a gls-nek átadták, 5 napot vártam, a végén kiderült, még ők maguk sem kapták meg a terméket, és húzták az időt. Az ügyfélszolgálatos, egy nagyon "halk", motyorgó hölgyemény, akinek egyszerűen nem hallod a válaszait, teljesen inkompetens ahhoz a munkakörhöz, a rendeléseidet sem tudja megkeresni. És simán leráz, hogy majd hív, de nem hívott ...
-
Mercutio_
félisten
válasz Szabi® #15514 üzenetére
30 körül nem tudom mennyire reális
Sötétszürke, sötétkék, barna, világosszürkeEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz Szabi® #15488 üzenetére
Ha már kabátok: Láttatok esetleg térd alá érő elegáns(abb) kabátot valahol jó árban?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Szabi®
addikt
válasz Janaboy #15510 üzenetére
Őrület. Először én is néztem, aztán megvettem első pulóveremet, és már nincs megállás.
Elég sok ruhát már street styleban adnak ki, rengeteg kabátjuk casual stílus.
A minőség, a kidolgozottság, strapabíróság, és az ironclad garancia nagy aduászok.
Amerikában már teljes értékű hétköznapi utcai viselet. És még ott is a nívósabbak között van. -
rbalint88
addikt
válasz st6969 #15505 üzenetére
A lidlben lehet kapni borapolo “tejet” is, en azt hasznalom mindenfele szinu es funkcioju borre (cipotol autoulesig). Velurhoz a cipoboltokban lehet kapni specko sprayt es kis szivacsot, nekem humanicbol van, mashonnan meg nem vettem, igy osszehasonlitasi alapom, ezzel elegedett vagyok.
Javaslom a nem alkalmi cipok impregnalasat, kicsit nehezebben tapad meg utana az anyagon a kosz es konnyebben ki is jon. Ehhez is tokeletes a lidl-os szer. -
margithid
veterán
válasz fateless #15504 üzenetére
Nekem is volt tescos, new yorkeres, meg hasonló olcsó kategóriájú ruhám. Nem rosszak, de azért egy 11k-s gstar nadrág jobban megeri az árát.
Vagy a 11k-s kabátom, aminek el van varrva a zsebbe, miközben egy barbour beacon kabát is ugyanennyibe kerül.
Nyáron egy Tommy hilfiger öltönynadrágot vettem kb 15k-ért.
Ilyeneket kell kifogni, mert úgy van ahogy írod, ha elegánsból jót akar az ember az zsebbe nyúlós.
Amúgy rendes öltönyöm nincs is, de majd azt is jó lenne egy ay vagy answear akcióban. -
st6969
őstag
Sziasztok!
Elegáns bőrcipő ápolásához mit használtok? Feketéhez valót láttam a Lidl-ben ~400Ft-ért, azt próbálta valaki?
De van kék színű (nem röhög) bőr is, azt mivel ápoljam? Színtelen?
És a velúrt?
-
veterán
válasz margithid #15496 üzenetére
Én pl olyan szempontból "rosszul" vagyok bekötve, hogy egy egyszerű nadrágra a 10-12k-t sokallom.
De ha egy zakóról vagy hozzá egy nadrágról van szó, akkor nem is találok 10-12-ért, csak többért, hogy jól is álljon rajtam. (1997-ben volt 11k a nadrág Győrben a 4 you boltban). Szóval utcai "mindegy neki" farmer szerű nadrág esetén auchan/tesco 4-5k, de elegánsabb viseletből már csak szabóság. Így nézve annyiba kerül a néhány öltöny és zakó a szekrényben, mint az összes többi ruha (talán kivéve a sportolásra való ruhákat, cipőket)
Hú, ha lenne egy lakástűz, kemény lenne összeadni a költségeket..."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest