- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
atlasformen tapasztalat:
Rendeltem 2 pár papucsot (43, 45), 2x2-es csomagolású polár melegítő nadrágot L és XXL méretekben.
Papucsok rendben, mértek stimmelnek
Kettes pakk L-es polár naci rendben
Kettes pakk XXL-es polár naci egyik példánya jóval hosszabb szárakkal rendelkezett, plusz sajnos az XXL méret nagyobb lett a kelleténél, így visszaküldtem saját költségen (2370 pénz) és jelöltem a visszaküldési lapon, hogy XL méretre kérném cserélni.
Nyomkövetés alapján December 20-án kézbesítésre is került a csomag, azóta hozzám sem szóltak, annyit se, hogy csomagot megkapták, megkezdték a csereméret intézését - 2 hét alatt ennyi azért elvárható....lenneÍrtam nekik egy érdeklődő kérdést webes felületükön, amire legalább válaszoltak:
"A visszaküldött csomagok cseréjére/visszatérítésére maximum 30 nap áll rendelkezésre, szíves türelmét szeretnénk kérni, hamarosan feldolgozzák kollégáink a kérését!"
Na igen, a 30 napból még a fele hátra vanread-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz Janaboy #26719 üzenetére
Tavaly nézegettem én is erősen ezeket a táskákat is, de nem mertem bepróbálni.
Nekem kapásból a 45L-es verzió jöhetne szóba.Ha már nálad van egy - igaz kisebb - példány kérdeznék a zsebek, rekeszek elrendezésével kapcsolatban.
Jelenleg egy Mil-Tech Assault hátizsák van használatban plusz kiegészítve Molle rögzíthetőségnek köszönhetően 2 ″zsebbel″ a két oldalán (kb. 2L méretűek).
Így megfelelő a tárolókapacitása miközben nem kell kipakolni a fél táskát, ha valami aprósághoz szeretnék hozzáférni (mert abból aztán van nálam bőven).
Szóval jelenleg van 4 külső hozzáférésű ″zseb″ + a nagyobb rekeszekben 1-1 ill. +1 a víztasak nagy zsebe.A linkelt táskában van ennyi kisebb rekesz, amiből 2 kb. 2L, 2 kb. 1L kapacitású legalább?
A nagy rekesz biztos elegendő méretű lenne az oldalon lévő képek alapján, de 2 Tab + 2 A4es mappa elkülönített tárolására van-e lehetőség?Ami pedig külön érdekelne, hogy a zipzárak mennyire vízállóak?
Tavaly rendeltem 4-5 állítólag vízálló táskát, de 20-30 másodperces gyenge zuhany hatására mindbe bejutott a víz. Volt olyan táska, amelyiknél a zipzár varrásánál akkora lyukak voltak, hogy napfény felé tartva átvilágított a fény. Ezt nem kellett zuhanypróbának kitenni. Szóval egyik sem maradt meg és beleuntam, hogy mind szar vízállóság szempontjából, tehát vettem két mollés kiegészítőt a céges Mil-Tech hátizsákra, plusz egy dekás nagyméretű védőhuzatot (mert ugye ennek is a zipzárja vízállóságból nulla).[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz blueye #26681 üzenetére
Sógorom rendelt az atlasformen.hu-ról a nyáron. Rendben megjöttek a cuccok.
Kaptam tőle 2 garnitúra rövidgatyó+póló kombót és egy ujjnélküli pólót.Szerintem benézte a méretezést, mert M-es cuccokat hord, de ezek nagyok lettek rá. Persze, mert UK - M és DE - L van a címkéken
Szetk. Anyagminősége teljesen rendben van a kapott cuccoknak
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz mert_csokis #24663 üzenetére
Ha már Ms. Melyik helyen szoktad venni?
-
AtHoS
nagyúr
Némi minőségi kifogás egy korábban linkelt Qualitex Pro Mg téli softshell kabáttal kapcsolatban.
2021 októberében vettem és talán ma volt harmadszor rajtam, így ennek fényében igencsak kikerekedett a szemem, mikor véletlenül észrevettem, hogy a jobb oldali külső zseb zipzáros betétjének varrása teljesen elengedett, így ezt javíttatnom kell szakemberrel.
Jó, hogy "csak" 21k volt a kabát, de hát na...
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz margithid #23028 üzenetére
Jól gondoltam, hogy a szűkebb szabás miatt az XL-es Indicode gyapjú átmeneti dzseki [link] teljesen megfelelő méretű rám (általában L-es méretet hordok).
Volt alatta egy ujjnélküli atléta + egy vékony ing, így teljesen megfelelően passzolt, viszont egy kardigán patentül elfér még rajtam alatta.A szövet anyaga finom tapintású, viszont maga a kabát elég súlyos, van benne anyag rendesen. Csípőig érő a fazonja, egy belső és két külső zipzáras zseb, belül poliészter béléssel. A gombok kb. 2-3 cm átmérőjűek és az ujjak végződése síkabát szerűen szélvédett befújás ellen.
Első blikkre minőségi darab
-
AtHoS
nagyúr
válasz Soulfly842 #22436 üzenetére
46-os méret még van mindkettőből csak a masodik50 kedvezmény nincs már. Méretcserét lehet SF-nél intézni?
Van egy olyan érzésem, hogy nincs erre lehetőség...mindkettő van Zalában az egyik Szfehérváron. Hát Miskolcról nem túl szomszédos helyek
-
AtHoS
nagyúr
Puma cipő / szabás méretezéshez kis infó:
Vettem SF-ről két 45-ös méretű Puma csukát PUMA BMW MMS DRIFT CAT DELTA és PUMA FERRARI R-CAT MACHINAMindkettőnek olyan szűk szabású az orr része, hogy kényelmetlenül összenyomja lábujjaimat.
-
AtHoS
nagyúr
válasz w.miki #22087 üzenetére
Ez a férfias verzió [Dakine Boot Pack DLX] 55l.
Az Alzásnál már a hozzászólások sem a kitűnő minőségről írnak
-
AtHoS
nagyúr
válasz mert_csokis #21294 üzenetére
"A sneaker kategória" = A tornacipő kategória
Hát...hogy is mondjam, anno nevükből adódóan tornaórán voltak használatosak és fillérekért. Most meg divat****márka lett és olyan árat kérnek érte, hogy eszem ****** megáll a sok ***** meg tejel, mint a köles. Ehhez csak gratulálni tudok. De hát ez van, változik a világ
-
AtHoS
nagyúr
válasz margithid #19798 üzenetére
Hát amit én tapogattam meg papucsot, az bizony kemény csúszós műanyagból készült, elég gagyi érzést keltett tapintásra, ráadásul szerintem balesetveszélyes is, így ott is maradt a többi mellett ... ráadásul Miskolcon 200-al többért is volt kiírva mint ahol te vetted 2400-ért.
-
AtHoS
nagyúr
válasz Talala #19697 üzenetére
Nekem egy Columbia, Cascade Peak™ II [link] L-es méretű dzsekim van 185/92 alkatra. Nem testre simuló számomra a mérete, így tudnék alá akár vastag pulóvert is gond nélkül venni, viszont ujjhosszban kisebb méret már rövid lenne nekem.
A lidis thermodzsekiből is van egy L-es, az jóval szűkebb szabású számomra.
-
AtHoS
nagyúr
válasz Lackki #19628 üzenetére
Miért, a túracipők hogy néznek ki?
Félcipő
ilyenem van, vízhatlan [WOODBURN II WATERPROOF] télen is gond nélkül hordtam egy vastagabb zoknival
FIRECAMP III WPMID
FACET 30 OUTDRY és más színben FACET 30 OUTDRY van belőle több szín is
FAIRBANKS MID
WOODBURN II CHUKKA WP OMNI-HEAT ez viszont a félcipőm magasított szárral + téliesített hőtükörrelread-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz Ajatollah #19247 üzenetére
Én ilyet vettem tavasszal: ADLER/MALFINI SOFTSHELL KABÁT PERFORMANCE 300 a 14000 mm vízállósága miatt.
Semmi felirat nincs rajta csak belül az akasztónál a szokásos kis szalag, de az is levágható ollóval. Kapucni 3 patent + két szélén tépőzáras rögzítésű, így bármikor levehető róla[SOFTSHELL DZSEKI, KABÁT (NŐI, FÉRFI)] 5749 Ft-tól
Egyéb alternatíva: 13k [Férfi softshell kabát túrázáshoz MT900 WIND, fekete]
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz blicc93 #19231 üzenetére
Én ilyet vettem: Columbia, Cascade Peak™ II Omni-Heat pihével bélelt
Egy póló+polár felsővel alatta -5...-10 fokig teljesen megfelelő volt számomra, 22k-ért sikerült 2 éve behúzniread-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz Attila2011 #19105 üzenetére
Ha nincs ingyenes visszaküldési lehetőség (általában ez a jellemző), akkor az elállási jogod érvényesítésekor elfogadtad, hogy a visszaküldés költsége téged terhel.
Ha jelzed a vásárlástól elállást kézhezvételt követő 14 napon belül, akkor élsz az említett jogoddal, majd ezt követően kell visszaküldened a SAJÁT költségeden.
No persze, ha adott webáruházba ingyenes visszaküldési lehetőség van, akkor a visszaküldés neked nem kerül extra költségbe.
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #16933 üzenetére
Lehet az első az gyerek M méret volt, a mostani meg női
-
AtHoS
nagyúr
válasz fjudors #16781 üzenetére
No csak rendeltem egyet belőle (picit átnevezték Malfini-re). A belső malaclopó zsebet mire lehet használni?
Valahogy nem jött le minek kell "térdig lenyúló" zsebet rakni belülre. Belerakok egy bérletet, aztán nem tudom kivenni belőle, mert nem érek le a kabát aljáig Bár lehet nem is zseb, csak nem bírom felfogni mire való[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz fjudors #16777 üzenetére
Vízállóságra valóban tudja a 14000mm-t? (Adler Performance)
M3 Outlet Budmil üzletében "csak" 5000mm-es kabátokkal találkoztam, azt nagyon keveslem. Egy erős záporban szétáznak. Viszont a 14000mm már jelentős esőt is kibír, de a marketing számoknak inkább nem dőlnék beHa van ez irányú tapasztalatod vele, akkor légy szíves írd le. Köszi
-
AtHoS
nagyúr
válasz fjudors #16739 üzenetére
Használtál már a linkelt Adler Performance SS felsőt?
A leírás szerinti 14000mm-es vízállóságot valóban tudja?
A linkelt téliesített klasszikus verzió hőtartásban/súlyban messze elmarad a Decathlonban vett SH500 X-Warm téli kabáthoz képest...ez saját tapasztalat
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz SOAD19 #14671 üzenetére
Akkor nem is volt kéznél visszaküldési Űrlap, mert visszaküldted mindkettőt
Nagy okosok ülnek AY-nál akkor, ha két különböző űrlapból nem sikerül kideríteniük mi is került visszaküldésre. Gondolom valahová külföldre érkezik a cucc és onnan is kerül kiküldésre (bár attól lehet, hogy betanított "migránsok" végzik ezt a melót is)
Hát nem tudom, engem simán lebasznak, ha egyszerűen kikövetkeztethető dologra rákérdezek ami egyértelmű, az egyértelmű és nem kell kérdezgetni Úgy látom itt azért az anyagiak felülírják ezt a történetet.
-
AtHoS
nagyúr
válasz rbalint88 #14463 üzenetére
Én L-es/52-es dzsekiket hordok (185cm, 85...90kg) L-es Columbia Cascade Peak II ujjhossza éppen határeset nekem, ez alá biztos nem mennék. Bőségre még aláfér 1-2 réteg, de nem lötyög rajtam plusz rézeg nélkül sem
Aki azt szereti, ha feszül rajta a cucc az válasszon 1-el kisebb méretet, de ha hosszúkarú vagy mint én, akkor a kisebbel rosszul fogsz járni...szerintem
szerk.
Ja és marhára unszimpatikus, hogy télikabát keresgélés közben alig lehet találni normális leírást a termékekről. Ajánlott hőfokos infót pedig szinte sehol (tisztelet a kivételnek), szóval lehet próbálkozni a vásárolgatásokkal, aztán vagy bejön a választott darab vagy nem[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Email-ben érkezett: [HERVIS]
"Az EJSZAKA25 online kupon 2021.10.17. 20:00 és 2021.10.18. 8:00 között érvényes webshopunkban. A kupon 25% kedvezményre jogosít a rendelés végösszegéből, amennyiben az online rendelés végösszege meghaladja a 25.000 Ft-ot. Az értékhatárba a kizárt kategóriák termékei nem kerülnek beszámításba. A kedvezmény más kuponnal nem összevonható és nem érvényes a mega countdown és kiárusítás/1. ár kategória termékeire, valamint kerékpárok, emobility kategória, sportórák, fitneszgépek, sílécek, sícipők és pingpong asztalok, SUP-ok, trambulinok esetében."
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz szami777 #12127 üzenetére
Én tavaly októberben rendeltem tőlük pólókat, kardigánokat, pulóvereket. Ha jól emlékszem hétvégén rendeltem és köv. hét pénteken meg is jött a pakk. Elfogadható minőségűek a rendelt a cuccok. 1-2 karigán szűk fazon miatt rám nem igazán illett, így keresztfiam örülhetett ezeknek
-
AtHoS
nagyúr
aboutyou.hu email 20% Kupon* Csak szombatig
AUFE9AK9
*Csak egyszeri használatra. Felhasználható 2020. október 31-ig. Elképzelhető, hogy ezek a kuponok a postán keresztül is kézbesítve lettek. Egyes márkákra nem vonatkozik. Általános kuponfeltételek: aboutyou.hu/kupon-feltetelek
-
AtHoS
nagyúr
Columbia cipő beszerzésére tudtok jóáras helyet?
-
AtHoS
nagyúr
válasz Magnum_ #9082 üzenetére
szvsz., ha részvisszaküldés lesz, akkor a visszaküldött cucc(ok) árából levonja a kupon által adott kedvezmény értékét és csak azt fizeti vissza, tehát a megtartott cucc(ok) kuponmentesek maradnak.
Az mondjuk talán érdekes lehet, hogy a %-os (tehát nem fix összegű) kuponnál ez mennyire megvalósítható.
[ Szerkesztve ]
-
-
AtHoS
nagyúr
Én egy ilyet húztam be 22-be emagról [Columbia Cascade Peak II Jacket]
Tollkabátoknál a 600-as vagy afölötti töltet a jó meleg, de 450-es is jó lehet nálunk, mivel nem vagyunk északi ország. Töltetnél minél több a pihe, annál melegebb a kabát.
A linkelt Decathlonos kabátok is jók (inkább a 900-as), bár szerintem a CUIN érték éppen fordítottan kellene lennie a két kabátnál:
800 CUIN -> +5°C...-5°C között
660 CUIN -> -5°C...-18°C közöttbár lehet a kabátok kialakítása (a 900-as kabátnál nagyobbak a toll tárolórekeszei) is befolyásolja ezeket az értékeket
Én inkább a kapucni nélkülieket preferálom: [link]
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz hangyász2 #5006 üzenetére
Múlt héten jött meg egy átmeneti dzseki about-ról, most ugyanaz a dzseki igaz "csak" 9 Ft-tal, de drágább többi dzseki áráról nem tudok nyilatkozni, de lehet csak meghosszabbították a múltkori "akciót" picit más figyelemfelkeltéssel.
Szerk. ja, bocs. Most nézem, hogy "csak" a fekete színű ennyire akciós. A sötétkék, amit rendeltem kb. 1500 Ft-tal drágább most
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Méretemben a miskolci Kiss Ernő-n lévő üzletben nem volt, faternak tudtam venni, de ebben semmi bélés nincs, talán még vékonyabb is, mint a nyári farmer címke viszont thermo-t ír rajta
Újság szerint sima farmer holnap lesz a lidliben, de ha tudom, hogy ma van aldi-ban, akkor átmentem volna (a 2 üzlet egymás mellett van az előbbi helyen)
-
AtHoS
nagyúr
A mostani lidli újságban reklámozott thermo farmer jó cucc? 3500-ért nem egy veszett árat kérnek érte.
A thermo felső/nadrág aláöltöző is 2600-ért jó árban lehet, de nem ismerem ezeket
-
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
válasz Predator2 #248 üzenetére
Szia!
A kuecsuha táskát kimondottan kirándulós, természetjárós esetre választanám a nagy egytere miatt, ahová bátran pakolhatsz mindent, viszont a kínai verziósat mindennapokra, pl. munkába járáshoz mivel jól szeparáltan el lehet benne pakolgatni a holmikat.
A kínai-hoz hasonlót nyúzok már egy éve napi szinten [link] (bár ez némileg puritánabb attól amit linkeltél) és nincs semmi gondom vele. Anyag jól bírja a strapát, pedig 1-2-szer jól meg volt már pakolva, varrások rendben vannak, cipzárak hibátlanok. Igazából ma is úgy néz ki, mint amikor megérkezett, szóval jól bírja a gyűrődést. Kuecsuhához majd ír más tapasztalati infót
Egyéb iránt elgondolkodtam, hogy veszek most egy ilyen kínai zsákot amit linkeltél, megtetszett a kialakítása
szerk. nálam egy Budmil zsákot váltott, az húzta jó pár évig, de már kezdett foszlani az egyik cipzárnál az anyag, ezért muszájból lett cserélve. Eddig nem bántam meg...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2 Early Access teszt
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Politika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ASRock FM2A55M-DGS AMD FM2 Alaplap
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest