-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IntelKiller7
veterán
válasz margithid #12799 üzenetére
Berlinbol jon a csomag.
szoval nincs extra osszeg.
nem feltetlen. Foleg, ha van kupon. Most pl 1000 termekre van 20%
tavaly rendeltem 1 teli meg 1 tavaszi/oszi Jack&Jones kabatot. 46euro volt. Ez about you-n a duplaja lett volna.
megeri hetente tobbszor ranezni. Kiarusitasokat figyelni.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
margithid
veterán
válasz IntelKiller7 #12798 üzenetére
De jó drága ha jól látom..
Vámmentesen szállítanak? -
IntelKiller7
veterán
válasz margithid #12796 üzenetére
Nincs most emag kupon. Ha tavaly vasaroltal toluk akkor visszakapsz majd 3000Ft-ot kuponban a napokban. 10k feletti rendelesnel.
Asosrol szoktam rendelni. Iszonyat mennyisegu ruha, cipo, kiegeszitok vannak.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
margithid
veterán
Esetleg van valami emag kupon? Ruhákat vennék 20k felett.
Hol vesztek még olcsó, márkás ruhákat? -
IntelKiller7
veterán
válasz Mr.Csizmás #12794 üzenetére
Igen. Ezert csinalta itt is.
jo szarul van megoldva.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #12793 üzenetére
ja, ezt velem is eljátszotta, mert az fb fiókom ugyanazon a mailen volt
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
IntelKiller7
veterán
válasz Mr.Csizmás #12792 üzenetére
Kozben visszairt a support. Valamiert az Apple fiokkal lepett be az ay es nem a normal regisztracioval.
tok jo. Sikerult elinditani. Hetfon jonnek is erte.[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #12790 üzenetére
elég indítanod a visszaküldést gls vagy postai ponton, csak tedd bele a számlát (eredetit vagy emailből kinyomtatottat, bejelölve a peonoknak, hogy mit küldesz vissza)
[ Szerkesztve ]
-
jmuranyi
tag
válasz IntelKiller7 #12790 üzenetére
Azt nem tudom, de visszaküldést innen is lehet indítani:
http://aboutyou.gls-hungary.com/ -
IntelKiller7
veterán
Ay appon miert nem mutatja az idei rendeleseimet? 2020. 12 havi a legutolso. Nagy lett baratnomnek a cipo, de igy a visszakuldest sem tudom elinditani..
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Kaba
veterán
A Hsz.12767 alatt található farmerdzsekiből megint van S méret.
-
SOAD19
addikt
-
SOAD19
addikt
válasz rbalint88 #12766 üzenetére
Hát nem tudom. Nem szeretek szívességet kérni, meg hogy kérjek meg bárkit is, hogy légyszí ülj már otthon egész nap, mert valamikor felvenné a futár a csomagomat. Az emeleten amúgy se lenne igazán kit megkérni, az egyik család felnőtt tagjai 3 műszakban dolgoznak, a másik szomszéd anyuka meg talán ételkiszállítást végez neki gyanánt, ergo ő sincs itthon nap közben.
-
Met
nagyúr
válasz xeno204 #12767 üzenetére
Ez a szappanos ingyen szállítás hogy működik?
Tegnap raktam be kv kapszulát, azon volt szállítási költség, bedobtam mellé a szappant de csak annak a szállítási költségével lett csak olcsóbb. Tehát kapszula+szállítási költség+szappan ára.20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
lord_m
senior tag
Cropp:
Chino nadrág, övvel 15%-os hírlevél kuponnal, ingyen szállítással 1950Ft.
[link]
Méretek: 28, 30, 32,34 -
xeno204
aktív tag
Haily's, Dean farmerdzseki, Világoskék S,M,L 1.490Ft
Haily's, Dean farmerdzseki, Fekete S,M,L 1.490Ft+ szappan kártyás fizetés ingyen szállítás v. easybox
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
addikt
válasz gangstagergo #12752 üzenetére
Nem ez volt a szándékom. De végülis jó lett, az a lényeg.
#12753 Peterhappy
Hogy ő mondta biztos így van. -
SOAD19
addikt
Sziasztok!
Egy gyors kérdés. Inverz csomagot adnék fel a AY-nak. Műanyag zacskóban kaptam a pólót. A posta online címiratkitöltőjében a csomag méretnél mit válasszak? M/L méretet, vagy nem téglatest alakú?
[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
About You-ra tud valaki kupont?
-
Studi
veterán
válasz Mr.Csizmás #12756 üzenetére
jó kérdés, épp ma kaptam én is rendelést tőlük, nekem is volt benne 20-as kupon...
-
SOAD19
addikt
Ha jól olvastam, Te a 2,8k-s akcióról írtál, meg a app-os akcióról, kuponról (mindkettő csak teljes árú termékekre vonatkozik).
Én meg egy új akcióról (ami akciós termékekre vonatkozik), amit a feliratkozóknak kellett volna kapnia automatice, vagy az új feliratkozóknak. Én nem kaptam, írták nekik mailt, amiben megkaptam a kódot. Vettem is két eleve akciós pólót, amik a kód beírása után még további 15%-kal olcsóbbak lettek.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
AY "postás" kód jó szokott lenni a kiemelt akciókra is? (egy ilyet rendeltem, a dobozban kaptam promokódokat)
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Erről írtam: [kép]
Mailben válaszoltak. SECRET15 a kód. -
dan1
tag
válasz SOAD19 #12746 üzenetére
E-mail-es linkre kattintva az oldalon még van egy gomb ,az a tényleges feliratkozás, és utánna küldenek egy kupont.Ami szerintem nem egyedi és nem is 15% a leírás szerint. Nem próbáltam.
A feliratkozásért szeretnénk megajándékozni egy 2800 Ft értékű kuponnal!*
Kedvezmény kód:modivoakcio
A kedvezmény az új, teljes áru modellekre vonatkozik és minimum 28 000 Ft összeg feletti rendelés esetén vehető igénybe, ha a rendelés folyamán a 'A kuponok érvényesítése' mezőben beírod a megadott kódot. A következő márkák kivételt képeznek: Vistula, Mayoral, Boss, Hugo. Más kedvezménnyel, kuponnal, akcióval, stb. nem vonható össze!
Itt egy másik
MODAPP10
Írd be az alkalmazásba a MODAPP10 kódot. Az árkedvezmény csak a megjelölt teljes árú termékekre vonatkozik 16 000 Ft értékben. -
krizmo_
addikt
válasz Peterhappy #12749 üzenetére
Tapasztalat?
#12727 gangstagergo
Az nem gond, hogy ezek női cipők? Nincs különbség csak a méret számít? -
haiduo82
aktív tag
válasz gangstagergo #12727 üzenetére
Ez valami szuper jó akció, behúztam egyet én is, köszönöm. Máshol még csak hasonló árban sincs ez a modell.
"Együtt vagyunk senkik"
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
sonicare potfejre van valakinek kuponja?
elore is koszonom -
dan1
tag
ecipő secret sale 10-25% 06.06-ig. Link
-
gamegod
senior tag
[link] house-nál is akadnak egész jó áras cuccok
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
Drughi
addikt
Cropp.com -on vannak jóárasított pólók 500ft-tól 1500ft-ig
Ingyen szállítással + 15%os hírlevél feliratkozással.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14T
-
gangstagergo
senior tag
válasz bbsofficial #12732 üzenetére
Igazándiból magamból indultam ki mert én odaadtam a barátnőmnek
-
bbsofficial
aktív tag
válasz gangstagergo #12731 üzenetére
Nem tudhatod, lehet XXL-t hord a párja, én szükben nem szeretek aludni.
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
Vettem az itt ajánlott AF póló csomagból. Viszont van benne egy világos púder szín, ami nekem nem jön be, így eladnám! Természetesen beszerzési áron! 2.700.-
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
xavix13
őstag
Na pont ilyesmit kerestem, még méret, kupon is van, 37k-ba meg is rendeltem, köszönöm a linket. Adidas méretet ismerem 46-osat hordok belőle, minden más meg 45.
#12727 gangstagergo: Ez sem rossz, de én inkább a fentit kerestem, bár az ára ennek is jó főleg kuponnal. De legalább te is gazdagabb lettél eggyel.
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
Kos 7
tag
válasz xavix13 #12725 üzenetére
https://www.footshop.hu/hu/ talan, de annyira figyelj hogy - eddigi - tapasztalataim alapjan nagyobb kell meretbol. Nekem alapbol 46-os a labam, adidasban 46 2/3 kell.
Van is most kupon adidasra: 20ADI[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
Vidéki vagyok, valami webshopos téma sokkal jobb lenne, de köszi a tippet...
-
xavix13
őstag
Adidas ultraboostal szemezgetek de 45-46os méretben ez akkora hiánycikk mint a videokártya MO-on vagy mi van itthon most? Tudtok adni tippet merre felé keresgéljek, ha még akciosan is lehetne venni külön jó lenne. Napi járósnak lenne befogva nem sportra kell, szeretnék valami sötétebb színt de nem nagyon találok semmere.
-
hmatyas
tag
válasz Zsoleszhun #12710 üzenetére
Az első kifejezetten jó
-
SOAD19
addikt
válasz Paxker315 #12715 üzenetére
Nálam, azért ettől jobb a helyzet. A konkrét, egyértelmű színeket jól érzékelem, legalábbis szerintem (a tévedés jogát fenntartom). A gondok akkor kezdődnek, mikor az adott színnek egy nagyon halvány, vagy nagyon sötét árnyalatát látom, mikor már közelebb van, közelít egy másik színhez. A linkelt fürdőgatya madzagjánál is ez van szerintem, rózsaszín, de nagyon halvány, és el is tévesztettem, azt hittem, hogy a kéknek egy nagyon világos árnyalata. Ugyanez volt régebben, mikor alkalmi inget mentem nézni magamnak, és majdnem megvettem egy világos rózsaszín inget, amit simán világoskéknek láttam.
#12716krizmo_SOAD19
A nőkhöz képest mindenféleképpen, ők kicsit túlbonyolítják a dolgot, ahogy linkelték is előttem. -
Met
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #12701 üzenetére
Tőled nem is vártam mást
20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
MittuDomain_
őstag
válasz Zsoleszhun #12710 üzenetére
Mikor megláttam a Skynet-et, azt hittem, a második az Umbrella Corp. lesz.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz MittuDomain_ #12708 üzenetére
¯\_(ツ)_/¯
-
Ringman
nagyúr
válasz MittuDomain_ #12708 üzenetére
jó, hát a mérnökiroda nem releváns ilyen szempontból (mondom ezt mérnökként)
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
MittuDomain_
őstag
válasz Drughi #12700 üzenetére
Take it easy.
Én rendszeresen vicces, 50-60%-ban qwertee-s pólóban járok dolgozni. Mérnökiroda.
Mikor ad-hoc megbeszélés volt partnerekkel és nem lehetett előre tudni, volt is mosolygás hogy beültem a sok inges fazon közé. Legosaurus-ban.
/Érdemes kattintani a linkre, és megértitek./
Semmi bajom az ingekkel, régebben én is úgy toltam a melót, de biciklivel járok dolgozni télen- nyáron és nem kompatibilis. Nem szeretek andalogni, taposom a pedált mindig.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Paxker315
addikt
válasz SOAD19 #12704 üzenetére
szubjektív, én imádom a vöröset-bíbort, de, ruhából "nekem" a sötétkék-tengerészkék áll jobban, így ált azokat preferálom. [link] [link] A linkelt pólóból amúgy nincs olyan szín, amit ne vennék fel különösebb gondolkodás nélkül (a sárga mondjuk rovarmágnes-légypapír, de tetszik) Szvl egyikkel sem nyúlsz mellé túlzottan, ha engem kérdeznek.
[ Szerkesztve ]
-
dan1
tag
Pöttyös hervis kupon kép . Nem próbáltam , azt hiszem nem akciósokra vonatkozik.
-
SOAD19
addikt
válasz Zoli-bácsi #12698 üzenetére
Általában olyan színű cuccokat szoktam venni, ami nem határeset (szürke, sötétkék és hasonlók). Csak arra voltam kíváncsi, hogy mennyire hivalkodó. És igen, bízom az itteniek izlésében.
#12699krizmo_ és #12700 Drughi
Köszi! -
krizmo_
addikt
válasz Mr.Csizmás #12701 üzenetére
Nekem is van rózsaszín ingem, és más ilyen színű ruhàm is.
-
SOAD19
addikt
válasz Sungoo #12697 üzenetére
Oks, köszi! Lehet elmegyek megnézem majd. Amúgy be kell valljam, hogy az előbb nem teljesen mondtam igazat, azzal kapcsolatban, hogy nem hordok rózsaszínt. Tavaly nyaralás előtt rendeltem egy O'neill fürdőgatyát. Mint később kiderült számomra, hogy a madzagja rózsaszín, nekem nagyon világos kéknek tűnt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest