- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz mert_csokis #31137 üzenetére
Legyen igazad Alföldi kisváros, 4 kínai üzlet van, egyet próbáltam (mondván, úgyis ugyanaz van mindben), de holnap elmegyek a másik háromba is, és meglepem magam karácsonyra kínai alsógatyákkal
-
w.miki
veterán
válasz mert_csokis #31126 üzenetére
Lidl féle nem gombos volt, hanem oldalt kivágott, varrott. Ilyesmi
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
st6969
őstag
válasz mert_csokis #31126 üzenetére
Hát...én végső elkeseredésemben végig jártam a Pepco, Kik, Tesco, Takko, Auchan üzleteket, és döbbenten tapasztaltam, hogy olyan fajta száras boxert, ami nem a tapadós (!!!4!) egyszerűen nem lehet kapni. Igen, azt húzgálni kell a nadrág alatt, ami agyrém, de hiába, ha csak az a kényelmes. De nincs! Sehol! Basszus, még fecske is kapható ezer féle színben. Na mondom, semmi gond, meghackelem a világot, és bemegyek a kínaiba. Mert ha ott sincs, akkor sehol sincs. És ott sincs
Talán valami 20 éves bent ragadt készlet volt mégis (rengeteg darab, és mind 6XL-es), anyaga az a szinte ropogós műanyag -
Stylewars_kp
őstag
válasz mert_csokis #31078 üzenetére
Jaja, 182cm 80kg. Szabása jó volt, anyaga nem tetszett. Ettől neked még beválhat. Most amik nálam bejöttek azok a P&B farmerek.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
MaddeNNNN
őstag
válasz mert_csokis #31076 üzenetére
én tavaly vettem egyet a szürkéből boltban próbálás után. kényelmes, kicsit rugalmasabb anyagú.
177/75-re a 32-es pont jó rámTo protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz mert_csokis #31076 üzenetére
Élőben nem fogott meg.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
mert_csokis
senior tag
válasz mert_csokis #31046 üzenetére
Plusz két magyar oldal valamivel olcsóbban, nagyobb méretekkel.
Sizeer
11teamsports.huAz összefoglalóban egy rakás sneaker webshop-ot találsz még. Érdemes átnézni a javát, ez másképp nem megy.
[ Szerkesztve ]
Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
-B-
senior tag
válasz mert_csokis #30948 üzenetére
Én nem szoktam az appban visszaküldést igényelni, csak ráragasztom a csomagra a matricát és leadom a postán. Sose volt problémám ebből.
A GLS-es visszaküldés más volt, mert ott ugye neked kellett megigényelni a futárt. -
Horec
tag
válasz mert_csokis #30935 üzenetére
Nem kell igényelni külön visszakuldest, ha postán vagy automatában adod fel. Abban az esetben kell, ha címről viszi vissza az mpl futár és ekkor a generált pdfet olvassák be.
De javítsatok ki ha tévedek. -
zaskar
senior tag
válasz mert_csokis #30938 üzenetére
Nekem a múltkor nem generált újat, megegyezett a matricán lévő és a kinyomtatható (csak a matricán QR kód formájában, a nyomtatotton pedig vonalkód formájában volt rajta). Akkor simán vitte a matricával is. Még úgy is le tudod ellenőrizni, hogy a Posta nyomkövetés oldalon beírod a tracking számot, és ha nem ismeri fel, akkor ki kell nyomtatni a rendszerből.
-
zaskar
senior tag
válasz mert_csokis #30935 üzenetére
Használhatod a QR kódos levonót, ami a csomagban volt. Azt azonban nézd meg előtte, hogy a generált pdf-ben is ugyanaz-e a tracking szám. Én a múltkor úgy jártam, hogy nem ellenőriztem le, csak elvittem az automataba a csomagot a matricával, aztán kiderült, hogy az azon lévő kód érvénytelen. Otthon aztán megnéztem az alkalmazásban, és ott teljesen más szám volt.
-
válasz mert_csokis #30846 üzenetére
Köszi, vettem 2 farmert
A farmerjeikkel semmi gondomA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
robag93
aktív tag
válasz mert_csokis #30703 üzenetére
Nem tudom mit ért szétszakadás alatt, de nekem az összes farmerem (többnyire Levi's, F&F, H&M) az ülepén konkrétan elfogy az anyag és emiatt kiszakad.
-
adalbert1
veterán
válasz mert_csokis #30551 üzenetére
Most visszaolvastam egy linket keresve, és anno ez a hsz elkerülte a figyelmem.
Igen, nekem kb. ez a leginkább tetsző nike cipőm
Viszont ezt a fajta bőrt azért nem kedvelem annyira, mert könnyen koszolódik, és nehéz tisztítani, így még nem is volt utcán, szóval kb. 2 éve a szekrényben áll. Lassan már fel kellene venni valamikor.jjeahh: korábban linkeltem egy videót, ott az volt kb. a konkluzió, hogy a fast fashion terjedése miatt romlott jelentősen a nem fast fashion márkák minősége és anyaghasználata is - amíg nem volt fast fashion, addig sokkal kevesebb kollekció jött ki egy évben, több idejük volt a kollekció megtervezésére, egyszerűbb volt a logisztika, gyártás, stb.
Nekem most a farmerjaim kb. 2 darab 6-7 éve vett levi's, és 3 db tavaly-tavalyelőtt valamelyik akcióban vásárolt wangler. A wanglerek közül kettő érezhetően vékonyabb, de eddig még nem szakadtak ki.
Igaz mivel ho-ban dolgozom, így farmer max. ilyen napi 1 órát ha van rajtam, koránt sem terhelem annyira őket, mint mikor még bejártam irodába napi szinten, vagy régebben, mikor iskolába jártam (pl. anno középsuliban is volt pár levi's nadrágom, igaz ennek már 2x éve, de azok nagyon jól bírták a terhelést, ugye napi 8 óra suli, ide-oda menés, hétvégi bulik, biciklizés, stb).
Emlékszem, hogy anno 99 karácsonyakor egy fekete 501-est 15k-ért vettem talán, az akkor elég sok pénz volt, ha azt nézem, hogy mennyit romlott azóta a forint, akkor 30k máris nem tűnik olyan sokért egy jó farmerért (már ha biztos jót kapna ennyiért az ember).CK farmert vett már valaki? Az minőségre milyen? Tőlük csak egy akciósan vett farmer rövidnadrágom van eddig, azt elég sokat hordtam, alapvetően elégedett vagyok vele.
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
válasz mert_csokis #30703 üzenetére
Ezt én se értem.
Nekem is van ezer éves farmerem, kopott, meg divatja múlt, de egyben van.
Ami régen szétszakadt, az rengeteget volt hordva.
Számomra is kielégitő a fast fashion minőség.
Van pár márkásabb, de nem érzem azt a pluszt, igaz nem is annyival drágábban vettem őket 3-4 éve AY akcióban. -
jjeahh
nagyúr
válasz mert_csokis #30275 üzenetére
Nyilván pl. ami túlárazott, ott sem megy el. Nekem az a tapasztalatom, hogy meg kell nézni más mennyiért árulja és vonzó áron kell felrakni, vagy ha mégis drágán teszed fel, legalább legyen valami keresett cucc. Nálam a komoly túraruházatok, cipők mennek a legjobban, gyakran percek alatt eladok valamit. A fast fashion vagy random Adidas-Nike-Reebok akármik későre mennek el. Pár példa amit nemrég villámgyorsan sikerült eladni és én is pont ilyesmiket keresek általában : Salomon, Lowa, Kayland, Ecco, ON Cloud, Meindl, Columbia, North Face, Bergans, Salewa, Dynafit, Patagonia cipők, ruhák. De utcai áruházi ruhákból alig megy el pár, pedig azokat fillérekért szoktam feltenni... valszeg a fast fashion piac túlságosan telített és újan sem olyan drágák.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Xtomi
tag
válasz mert_csokis #30177 üzenetére
Hát igen, ez is visszatartott a rendeléstől, de valahol meg csak Tommy
-
Mercutio_
félisten
válasz mert_csokis #30177 üzenetére
Nekem se tetszik, de a köz érdekében....
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
xy.zsolt
őstag
válasz mert_csokis #30130 üzenetére
Miután a 35k-s pega 3 futás alatt feketére varázsolta a körmöm 1 évre szerinted mennyire érdekelt egy másik talpbetét bele.
Heti 50k-t futok azóta is, vékony lábfejem van, stb ....
Ráadásul a pega egy "ólombakancs" a közel 300g-os súlyával.
Tartom a véleményem....számomra használhatatlannak bizonyult futásra[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
st6969
őstag
válasz mert_csokis #29376 üzenetére
Egyetértek. A talpbetét csak ront ezen, ergo még jobban kilépsz belőle. Ellenben, valamelyik cipőboltban mutatott az eladó egy ilyen belülre, a cipő hátsó részébe beragasztható sarokrészt. Úgy emlékszem, nem volt 1000Ft sem. Ezáltal elméletileg jobban "beszorul" a sarkad, és nem jár ki. Akkor nem próbáltam ki, de akár működhet is.
-
Talala
senior tag
válasz mert_csokis #29356 üzenetére
A talpról egy szót sem írtam, inkább a felső részen volt a hangsúly. Több cipőt vissza küldtem már amiatt mert ugyan hálós a felső rész, de van alatta egy szivacs réteg és ez miatt nekem meleg, és a levegő sem jár át rajta. Biztos vannak olyan modellek amikben nincs plusz szivacs bélés, de nem sikerült még találnom.
Mindenesetre köszönöm a tanácsot. A Nike oldalára ránézek. -
kenwood
veterán
válasz mert_csokis #29349 üzenetére
[link]
Azt irjak, hogy vizallo. Vajon szellozesre ez miylen hatassal lehet?
Nalam az AM90-bol a GTX pont ezert esik ki. Air Max-nel a G sorozat egyebkent downgrade,nem upgrade. A legolcsobb mesht hasznaljak,jellemzoen olcsobbak is, mint a simak.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
adalbert1
veterán
válasz mert_csokis #29340 üzenetére
Erre gondolsz, mint Jordan 1 Low G? Itt a talpnak van valami hátránya utcai használatnál?
Amúgy én rendeltem most egy linkelt AF1-t (köszi annak, aki linkelte). Teljes áron sosem venném meg, de 22800-ért nem rossz, ilyen áron azért még ennél is gyengébb modellek vannak általában (mármint ha azt nézem, hogy mondjuk egy teljesen alap Nike nem sokkal olcsóbb a deichmannban, igaz akciókban lehet azért jobb dolgokat is kifogni pl. a nike.com-on).
Közben befutott Zalando-ról is a múltkori akcióból egy Jordan 1 low triple black (ezt olyan irodába menős napokra vettem, mikor azért nem árt egy fekete cipő, de nem akarok elegáns cipőt felvenni), hát, ami zavaró, hogy simán olyan párat küldtek, hogy mindkét cipőn vannak ragasztó nyomok - igaz letörölhetőek, de itt is a 130 eurós eredeti árért ennél jobbat várnék el. -
Gergőke88
addikt
válasz mert_csokis #29326 üzenetére
Most akkor szar minőség? Mert a fresh az, de a simát nem húzza lesz...
-
AIex
tag
válasz mert_csokis #29326 üzenetére
Ugyan ez elmondható pepitában, az AM90-esről, és a AJ1-ről is.
-
st6969
őstag
válasz mert_csokis #29246 üzenetére
"rég túl vagyunk azon, amikor ilyen kemény, "abrosz" anyagú alsókat árultak.
Azok még fazonra is olyanok voltak szinte, mint egy rövidgatya. Gyömöszöltük a farmer alá. "
Jaaaj, én még mindig azokat használom De csak azért, mert a tapadós szárú boxerral az a bajom, hogy kissé szűk, szorítja a combom, meg a cuccost, nem kényelmes (a nagyobb meg lóg). Tényleg jó lenne találni valamit, ami kényelmes...lehet, hogy ezeket a hosszított szárúakat kipróbálom, hátha. Ugyanis a 100 éves kínainak a gumija már totál laza, és igen, gyömöszölni kell a farmerba (utálom) -
rbalint88
addikt
válasz mert_csokis #29229 üzenetére
Azt is halkan jegyzem meg, hogy bar tobb 95% pamut, 5% elasztan kevereku boxerem van/volt, minosegben hatalmas kulonbsegek vannak. Nalam a CK toronymagasan vezet, kenyelem, tartossag miatt szvsz megeri az arat, ha jo akcioban veszi az ember. Volt/van meg: Columbia, Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren, Puma, Reserved, H&M.
Az About you bejovetelekor vasarolt CK boxerekbol most kezdtem selejtezni, mert a legtobbet hordottaknal kezd elvekonyodni az anyag. Amiket utana vettem Tommy, Puma mar reg kuka mind, egy szett PLR is. A Columbia nem rossz, de sokkal gyengebb benne a gumi, igy pondorodik vissza combnal.
Lehet ugy nezni, hogy nagyon kb 3000-re jon ki egy CK boxer es mas markas csak 2500, a noname meg 1500-2000, de hosszu tavon megeri megvenni a jot… -
kenwood
veterán
válasz mert_csokis #29201 üzenetére
"Igen, ez egy ilyen buli."
Marmint a Goat oldalan nem lehet ugy szurni, hogy csak azt mutassa,amibol van 43-as ?
Mi a kulonbseg akkor akozott ahol van ar,de unavailable, es ahol csak az offer szo szerepel ?
Az utobbibol meg egyet sem adtak el az oldalon ?
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz mert_csokis #29201 üzenetére
43 a meretem. Azert volt a 42 kivalaszta, mert ugy volt a legdragabb a Hufquake
Mondjuk Huarachebol az utolso 44.5 volt. Meg a 44 is alig jott fel
Azok nagyon szep,es kenyelmes cipok, volt ketto is,de mindkettonel 1-2 ev alatt elszakadt a hatso muanyag pant. A masdik ki is lyukadt a sarkanal, ahol vekony volt az anyag, igy olyat tobbet nem veszek.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz mert_csokis #29196 üzenetére
Nekem a kovetkezo oldalon mar a kartya cvv kodjat is keri.
Egyebkent Nem vagyok gyujto, napi hasznalatra lenne, mar a 150-200 dollarra is huzom a szamat Abban az arsavban viszont sokkal nagyobb a kinalat,mint itthon.
En mar eleg sok darabot elvittem idaig, de a VAT egyiknel sem volt kulon tetel.#29195
Ok, akkor ez alapjan mindet europai raktarbol kuldik, mert 20-30 dollarba nem hiszem, hogy belefer a szallitas,afa, vam is, es jellemzoen annyi a plusz koltseg.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
mert_csokis
senior tag
válasz mert_csokis #29195 üzenetére
Beraktam a kosárba egy random AM1-est. Szóval a végső árat a Review Order oldalon látod majd, mielőtt véglegesítenéd (Place Order) a vásárlást.
Nem kell külön regisztrálni, mert Google fiókkal is be tudsz lépni.
-
flash-
veterán
válasz mert_csokis #29067 üzenetére
Megprobalom, illetve valaki közben adta a tippet a goldenland márkára, regebben volt mar ilyen markaju ingem, elég pamutnak tünt 😄 ahogy kollega mondta mr sale is ezt arulja, de szoktam latni magan ruhaboltokban is hogy árulják
[ Szerkesztve ]
-
mert_csokis
senior tag
válasz mert_csokis #28855 üzenetére
Ez lemaradt. Pedig a szemem verte csak ki.
-
margithid
veterán
válasz mert_csokis #28726 üzenetére
Nagyon régen rendeltem és nem tudtam már, hogy ez az.
Akkor ebből rendelek, Mes volt jó, most is azt próbálom majd ki. -
fekomat
tag
válasz mert_csokis #28624 üzenetére
Tegnap megjött a két nadrág, mindkettő Jude, mindkettő 42-es, az egyik szürke, a másik pedig indigókék.
A szürke sokkal kisebb, de mondjuk még az is feljött rám 183/85 vagyok, de a hasban erősebb típus.
Ezek már tényleg skinnyk, legalábbis rajtam biztosan, ellenben a képen szereplő pasival. Azért is mertem megrendelni, mert a kép alapján nem tűnt ennyire skinnynek, szinte lötyög a lábán. Viszont nagyon alacsony a dereka, lehet valakinek az sem jön be.
Mindenesetre én nem tartom meg őket. -
margithid
veterán
válasz mert_csokis #28696 üzenetére
Na én ezt már nem mertem megrendelni
-
Sungoo
addikt
válasz mert_csokis #28692 üzenetére
Mi lett a jó öreg Levis 501 fazonnal, amikor még nem úgy öltöztünk, mint a nők.
-
rushty
őstag
A skinny, slim fit között sincs sok különbség náluk úgy emlékszem. A képek alapján a straight is még ok (nem hatalmas boot cut, mint régen).
Taperedből máshonnan még nem találtam megfelelőt. Elméletben jó, gyakorlatban nem értem milyen gnóm forma. Engem rohadtul zavar, hogy alul tapad, térdnél akad, deréknél tátong.Revolut meghívó pü-ben
-
margithid
veterán
Nekem bejon a slim fit farmer amit rendeltem.
Kepekről úgy tűnik hogy a slim kordbársony és a slim chino is rendben van.
Majd kiderül.
És ja, ennyiért sok helyen egy jó farmert kapni..
Az esernyő is nagyon megéri, van ugyan, de ennyiért tartaléknak megéri -
atee_13
őstag
válasz mert_csokis #28672 üzenetére
emailban ha jól rémlik benne van, hogy azután látni, ha beérkezett az országba
-
fekomat
tag
válasz mert_csokis #28620 üzenetére
annyira nem csipkedik magukat...
02.08-án rendeltem, egyelőre csak annyit látok, hogy kapott már csomagszámot, de "Csak elektronikus adat érkezett". szóval a csomagot még nem kapta meg a futárszolgálat (Express One) -
vince
őstag
válasz mert_csokis #28628 üzenetére
Amit korábban vettem az 2% elasztánt tartalmaz, klassz rugalmas az anyaga. A mostani kettő 1%-ot tartalmaz, kíváncsi vagyok a különbségre. Vékony vagyok, a nadrágot inkább mondanám super slimnek, mint skinnynek, nem feszül a lábamon (az nem az én világom...)
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
fekomat
tag
Én rendeltem belőle, pár nap és érkezik, majd referálok.
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
Hát ja.
Én azért se rendelnem meg, mert ez nem olyan rugalmas szerintem, kevés benne az elasztán.
Na meg skinny. Amit most rendeltem slim fit, az is rendrsen szűk.
Mindenesetre Mango és Springfield megéri akcióban BS mellett. -
Ideg
aktív tag
válasz mert_csokis #28584 üzenetére
Na igen az már egy reális ár lenne érte. AY-n figyelgetem én is, de már nagyon régóta out of stock minden szín/méret kombó.
AlzaPlus éves díjra 20%-os kedvezmény? Keress privátban!
-
csƵ
addikt
válasz mert_csokis #28500 üzenetére
Bele se merek gondolni mekkora lehet a 46-os, ha a 40-es is majdnem 2 számmal nagyobb a 41-es lábamra.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz mert_csokis #28500 üzenetére
bugatti is oversized általában fél-egy mérettel.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
csƵ
addikt
válasz mert_csokis #28477 üzenetére
Rendeltem egyet. 41-es lábam van és 40-est vettem, de így is óriási. Ráadásul nem is létezik belőle kisebb. LOL
-
RangerFox
veterán
válasz mert_csokis #28477 üzenetére
Ennél a márkánál a méretezés hogy hasonlít pl egy Nike vagy Adidashoz?
-
Mercutio_
félisten
válasz mert_csokis #28473 üzenetére
Mire gondolsz?
Az "akár 50%" tételek mellé érvényesíthető 20SHOES kód már megy egy ideje.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
pingu22
tag
válasz mert_csokis #28091 üzenetére
Köszönöm, bajban vagyok ha már tényleg csak ezek modellek a valódi bőrből készültek. Lényegében ezt az eredetit keresném, de ez az előre besárgított talp borzasztó.
-
potyi23
senior tag
válasz mert_csokis #28071 üzenetére
koszonom, megnezem a linkelt oldalakat.Nike Free Run 5.0 - neztem par napja azt is,ha nem talalok mast ,akkor bevallalom azt. Sajnos a Goat,es a StockX - oldalakon van a keresett cipom,de nem keves falárral .Koszonom fiuk, a napkban korbenezek ,es dontok..
-
Mercutio_
félisten
válasz mert_csokis #28065 üzenetére
OK, így már értem, nem vagyok otthon a sneaker-ekben (se)
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz mert_csokis #28051 üzenetére
Mi kerül ezen a csukán 30-40k-ba?
-
seven7
aktív tag
válasz mert_csokis #28051 üzenetére
Köszi, vettem is
-
istnag
addikt
válasz mert_csokis #27960 üzenetére
Az ilyen fb csoportokat, hogy tudjátok ajánlani? A cuccok 70%-a fake....
-
adalbert1
veterán
válasz mert_csokis #27960 üzenetére
Amúgy én sem értem, hogy ki lehet a vásárlóközönségük, gondolom nagyrészt tehetős szülők tinédzser gyerekei talán
Engem leginkább az zavarna, hogy ha kifizetek egy 200 eurós cipőre 3-400 eurót, attól az még ugyanaz a cipő marad a minőségét tekintve (ráadásul ahogy nézegetem Rose Anvil videóit, kb. mindegyikben azt hozza ki, hogy a bőr minőségét, cipő felépítését tekintve igazából egy 200 dolláros Jordan cipőnek a reális ára 100 dollár lenne, a többlet amit ezen felül kifizetsz az a brand és a hype), tehát semmi hozzáadott értékük nincs azon kívül, hogy elég nagy készletet felvásároltak megjelenéskor.
Viszont mostanában mintha globálisan csökkenne a kereslet, idén 2 nekem tetsző Jordan 1 high modelt is simán meg tudtam venni megjelenéskor vagy utána, és egy Jordan 4-et is, sőt pl. a reimagined royalt leárazva vettem (igaz az elég megosztó lett, a közönség sznob részének nem, de nekem pl. tetszik) - régebben pedig kb. minden egyből sold out lett, akár a kommerszebb midek közül is - kíváncsi vagyok hogy ha itthon is visszaesik a kereslet, akkor ezek a boltok meddig fognak majd menni...Zeki: igen, szerintem angolul kellene beszélned velük a weboldal szerint. Én chatelni szoktam velük, az is angolul megy.
-
Studi
veterán
válasz mert_csokis #27696 üzenetére
Ez a hozzászólás maga a bohóckodás. Ha regisztrálni kell, mennyivel több idő beírni egy kódot? Onnantól minden épp annyi ráfordítás, mint a többi oldalon.
-
Llew
senior tag
válasz mert_csokis #27694 üzenetére
Ha sürgős akkor menjen be valami fizikai üzletbe.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
rbalint88
addikt
Viccen kivul kerjen egyet kolcson ismerosi korben.
-
hcol7
senior tag
bestsecret
-
sherlock82
senior tag
válasz mert_csokis #27314 üzenetére
2016 év vége fele vettem egy new yorker télikabátot kb 18.000 ft ért.
Mai napig használom, de kb semmi baja. Nyilván nem minden nap használom télen, mert enyhék a telek, de nagyon jól bírja. Voltak fenntartásaim vele, de felesleges volt aggódni.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
nightzone
aktív tag
válasz mert_csokis #27303 üzenetére
Nem tudom mi a jó ár érte, milyen minőségű a márka, sosem volt HH cuccom. Ezért is kérdeztem h megéri-e. HH üzletben 66e az ára, itt 26e-vel olcsóbb... Sztem egyébként jól néz ki (dehát kinek mi tetszik az már más kérdés). A belső zseb hiánya viszont tényleg fájó pont ennyiért
-
Mr.Iksz
tag
válasz mert_csokis #27303 üzenetére
Azert a HH nem car, 5 ev mulva is kabat lesz...
-
titán
válasz mert_csokis #27187 üzenetére
Eltérőek az ízlések.
-
scott_free
senior tag
válasz mert_csokis #27191 üzenetére
Ez a Zign és a Next amúgy milyen minőség a Zalando-n? Az alkalmi cipőiket néztem.
-
la_cc
addikt
-
sherlock82
senior tag
+1
Én adidas gsg9 et szívesen használnék ha lenne valami best ár.
Egyébként jelenleg haix-ot hordok.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
robag93
aktív tag
Ez a bestbuy topic, nem a jó stílus topic
-
Sefter
veterán
Én tr@gy időben egy Martens 1460-ba topogok. Megvan 20 éve, de nem sok baja van…
Psn ID: sefter_hun
-
Liso
csendes tag
válasz mert_csokis #27104 üzenetére
Köszönöm szépen a tippet Esetleg tudsz/tudtok ajánlani ár/érték arány bajnok márkát? Kb. 20 ezer forintot szeretnék rá szánni és nincs preferált márka. Eddig hordtam Vans, Nike, Adidas, Puma cipőket, de kb. 1 év után mindegyik kezdte megadni magát. Ui:Sportisimon láttam Lotto márkájú cipőket, minőségben mennyire jók? Utoljára Lotto cipőm 20 éve volt stoplis
-
zolikaDB
veterán
válasz mert_csokis #27107 üzenetére
Lidl, 3999 HUF. Többnyire van sötétkék. Kockásinget majd mondja más
[ Szerkesztve ]
-
Liso
csendes tag
válasz mert_csokis #27091 üzenetére
Hát igazából, a színe az nem valami praktikus mert világos ruhákhoz hülyén nézz ki
A formával nincs bajom, de igazából bármilyen cipő szóba jöhet, ami bírja a csapadékos időjárást. Néztem Decathlon túra cipőket is, de irodai környezetben farmerrel kombinálva lehet nem a legtutibb -
titán
válasz mert_csokis #27048 üzenetére
A ups részt olvastad? Ez nem egyedi probléma, egész egyszerűen szarnak az egészbe.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz mert_csokis #26969 üzenetére
Én küldtem vissza garisban a nike.com nak. Megérkezett nekik a csomag átvéve és hónappal később láttam h nem jött vissza pénz.
Felhívtam őket, chatbot tök jól működik, majd jött az ügyfélszolgálatos, sűrű bocsánatokkal.
kaptam egy 20% os kupont is ami mindenre is jó .sima új cipő inverz csomagokkal sose volt gond a visszatérítéssel
Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
titán
válasz mert_csokis #26969 üzenetére
Köszönöm szépen az ötleteket! Várok akkor, remélem nem lesz szükség a plusz intézkedésre.
A raktár elhavazás témához kiegészítés:
A top4fitnessnek 3-án adtam fel a csomagot és 13-án a számlámon volt a pénz. About you az automatába helyezés utáni 8. napon visszautalta az összeget. Szintén októberi visszaküldések, tehát azonos időszak. Ebből gondolom, mivel ezek sem kis forgalmú cégek, a nike elhavazása csak és kizárólag a saját bénázásuknak köszönhető. Ha a többi cég meg tudja oldani, ők is meg tudnák.
[ Szerkesztve ]
-
blicc93
csendes tag
válasz mert_csokis #26751 üzenetére
Esetleg volna saját fotód a cipőről? Nagyon tetszik a zalandós képek alapján..
-
diegho
nagyúr
válasz mert_csokis #26755 üzenetére
Van vagy 20 pár cipőm, de a téli cipőkkel elég bajban vagyok, ezért kell enyhén magasabb cipő. Most már tényleg valami tartós kell, mert eddig minden télre kellett vennem, mert az 1 szezont sem bírták ki. Gondoltam rá, hogy veszek egy Columbia bakancsot, de abból nincs hasonló stílus.
-
diegho
nagyúr
válasz mert_csokis #26751 üzenetére
Azért olyan cipőt keresek, ami outdoor, hogy a talpa ne pont ez a sima cipőtalp legyen, ha van egy kis hó, akkor is hordani lehessen.
-
bajnokpityu
félisten
válasz mert_csokis #26301 üzenetére
Más meg a winflot szereti jobban. Egy nagyon régi shield winflom van, azt nagyon szeretem. Egyszerűen örök élet.
Outletben szoktam venni niket, listaar kb harmadaert.[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
válasz mert_csokis #26301 üzenetére
Winflo az nagyon gáz, ráadásul nem is olcsó.
Saját tapasztalatom, hogy a Cat cipők nagyon bírják. És szerintem kényelmesek is.
De a skechers is jó és azt általában lehet akciósan is venni.
Cat cipők sajnos nagyon megdrágultak.
Amit hallottam, hogy jó az a Merrell és a Regatta ár/érték arányban. -
adalbert1
veterán
válasz mert_csokis #26222 üzenetére
A terrascape-nek is más az anyaga, mint a sima Air Max 90-nek, emiatt az egész felső része kicsit merevebb.
A cipő kopás témához: régen, mikor 1 pár cipőt hordtam minden nap, akkor kb. 1 szezon alatt el is lett koptatva. Persze utána játszósnak még jó volt esetleg évekig, de már látszott rajta a használat.
Szerintem sokat számít az is, hogy mekkora aki használja (pl. egy 120 kg-os ember sokkal jobban terheli, mint egy 60 kg-os), mennyit használja (pl. csak napi 2 km-t gyalogol vagy akár 10-et benne), és hogy van-e váltó cipője/cipői (így van ideje a cipőnek kiszáradni, az anyagoknak kicsit kirúgni magukat).
Nyilván egy rossz konstrukció vagy anyag/gyártási hibás modell senki lábán sem fog sokáig tartani, de egy jobb cipőnél ezek is sokat számíthatnak. -
Robeast
tag
válasz mert_csokis #26268 üzenetére
Nekem is van 20 éves Britain bakancsom. Gyakorlatilag új állapotú.
Valaki említette itt a Catet, abból is van kettő (bakancs és cipő is), több évesek, tényleg jól bírják, csak szerintem kényelmetlenek. Az ilyen CCC-s, Deichmanos sajátmárkás vackokat meg hagyjuk is. Azok dobozukban, a szekrényben, érintetlenül is lebomlanak.
Nyilván, amiket írok itt, az saját tapasztalat/vélemény és biztos vannak jobb és rosszabb sorozatok is márkán belül. -
Mr.Iksz
tag
ez sajnos az elet minden teruleten ihy van. Regebben azon versenyeztek a gyartok,kinek az aruja birja tovabb -auto,cipo,melegito,stb.
Ma már menjen el gari +1 napot, az a cel, es ezutan Te vegyel masikat... -
margithid
veterán
Ajánlom akkor a Nike winflo sorozatot.
Nekem az pár hét alatt szétment a sarkánál.
Azért egy cipőt hetente egyszer kétszer használni más mint folyamatosan.
Nekem az asics kayano másfél éves, szerintem bőven 2000 km van benne és ennek nagyobb része futás. Most már csak sétálni használom, de szerintem már arra se sokáig, mert a sarka már nagyon szétment.
Cat cipők még amik nagyon birják. -
margithid
veterán
válasz mert_csokis #26211 üzenetére
Akkor itt egy másik :
Bugatti farmer 7630 forint [link] -
margithid
veterán
válasz mert_csokis #26126 üzenetére
Kipróbálom a mosást, lehet magában az is jó lesz, nem kell a szárítás.
Varrónőnél van 2 nadrágom, meglátom hogy szűkíti azokat és ha jó lesz, akkor elviszem hozzá.[ Szerkesztve ]
-
takacs tamas
csendes tag
válasz mert_csokis #26089 üzenetére
Köszönöm mégegyszer mindenkinek, az fb csoportot egyelőre nézegetem, tanulom a "nyelvet" nem tartom magam öregnek, és pc-n dolgozom, de az egy külön világ, saját kifejezésekkel de megpróbálom először ott, hátha jobb árat kapok!
a mai világban bármi megtörténhet
-
takacs tamas
csendes tag
válasz mert_csokis #26081 üzenetére
Nagyon köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
takacs tamas
csendes tag
válasz mert_csokis #26078 üzenetére
Köszönöm, nekem is fenntartásaim vannak, viszont gugli ezt dobta fel legjobb áron. Egy Nike Air Max Terrascape 90 cipővel szemezek, de semmi tapasztalatom nincs fb csoportokkal. Tudnál fb csoportokat mondani (akár privátban, hogy ne szemeteljük tele az oldalt) ahol érdemes lenne érdeklődni?
-
iegyetlen
csendes tag
válasz mert_csokis #26064 üzenetére
Ismerős, sokszor elcsábulok a kinézetnek
-
nafikra
tag
válasz mert_csokis #25930 üzenetére
nekem ma erkezett meg az akcios tommy polo de szerintem megy is vissza. annyira nyulik es feszül emiatt a testemre hogy mar zavar. minden tommy ilyen? sosem volt meg tommy polom
-
DemonDani
addikt
válasz mert_csokis #25961 üzenetére
Igen, minden bizonnyal így jöhetett vissza ennyire a koztudatba, és ennek köszönhetően lesz egyre drágább. Régen nagy név volt, 10 éve meg kb alsópolcos, aztán most reneszánszát éli a népszerűség szempontjából.
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
meszi85
tag
válasz mert_csokis #25961 üzenetére
Igen, a Fila nekem is egyből beugrott (még az Animal Cannibals rap duó is hordta itthon, meg a Fila Rap Jam, meg a külföldi klippekből).
De ugyanez volt a Kappa-val is 90-es évekbe nagyon menő volt(köszönhetően a Juventusnak is), aztán totál eltűnt, pár éve meg újra felkapott lett, most meg megint eltűnőben. A régi cuccaik nagyon jó minőséget képviseltek.
Most az Ellesse, Napapijri márkát látom nagyon sok fiatalon.#fekomat
Nekem meg a tej.
A Juventusról meg a joghurt [link] -
margithid
veterán
válasz mert_csokis #25930 üzenetére
Ennyiért azért nem annyira akciós, főleg nem olyan hibával mint amiről írsz
Érdekes, pólókra én sajnálom a pénzt. Egy gallérosért még rendben van az 5-6k, (J.Press 6k volt péládul) de egy ilyen sima pólóért én max 3k-t adnék.
A CK is amit linkelt valaki, tök jól néz ki meg minden, de 10k-ért... -
addikt
válasz mert_csokis #25849 üzenetére
Nem mondanám vastagnak, bár még csak felpróbáltam, sokat nem volt rajtam. Belül ilyen hálós, szóval nem olyan mint a nagyon vékony esőkabátok, hogy csak a külső anyag van.
-
toompa
őstag
válasz mert_csokis #25602 üzenetére
+1
Meguntam hogy 1-2 évet bírnak ki, karcolódnak, törnek.
Vettem egy munkavédelmi szemcsit vezetéshez kb. 5 éve.
Polarizált, oldalról is véd, nem karcolódik és nem törik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- Filmvilág
- Óra topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest