Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mert_csokis
senior tag
válasz mert_csokis #9863 üzenetére
Aha...
Át is írták a srácok hirtelenjében. Elmennek a pi*ába.
Nem is értem ezt a nagy AY fétist itt. Kimondottan drága, tipikus sznob webshop.
ASOS vagy egy H&M is kenterbe veri őket árak tekintetében.
Az egyetlen ütőkártyája az ingyenes szállítás és visszaküldés.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
istnag
addikt
válasz mert_csokis #9863 üzenetére
Mert már annyi az ára.
-
vince
őstag
válasz mert_csokis #9864 üzenetére
Ezt azért gondold át...
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Arcképgyáros
Ne idegeskedj! Senki sem mondta, hogy rendelj tőlük.
-
Lackki
őstag
H&M??? Eleg eros keverni a nagyobb markakkal....
Ha nincs semmi giga akcio naluk, ugyanugy 10k egy sajat markas farmer, vagy 40k egy borkabat.Privátot hamarabb észreveszem
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz mert_csokis #9870 üzenetére
Valóban, azért tudtam 20 ezerért ultra boostot, és 5 ezerért téli kabátot venni.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Studi
veterán
Szerintem a sznobok iránti gyűlölködés pont annyira ciki, mint a sznobság.
Az, hogy valamiből szeretnél valami 100 éve sikeres márkától vásárolni, és ezt megteheted az AY-n, vagy épp tökéletesen megfelel neked a H&M, az az egyéni igényeidtől függ. Ne nézz le mást azért, mert erről másképp gondolkodik. Örülj, hogy a H&M kielégíti az igényeid, de ezért ne fikázz másokat.
A kosárban levő árváltozás az nem túl gyakori eset. De mivel több országban, folyamatosan mozgó árakkal dolgozik a cég, bizony ez benne van a pakliban. Ez nyilván nem a kosár, hanem a készlet, forgalom és aktuális akciók alapján változik, ne vedd a szívedre, nem kifejezetten veled akartak kibaszni, csak épp változott a mátrix.
-
HunChris
senior tag
válasz mert_csokis #9872 üzenetére
Ritka a kosárba tételes foglalás, itt mondjuk fel is hívja a figyelmet a kosárnál, hogy a kosárban lévő termékek nincsenek fenntartva.
Csakelírtakciós terméket szoktam én is venni kuponozva, úgy nem rossz ár/érték. (csak már nem fér sehová a sok ruha) -
tisn
addikt
6 futocipot vettem ott magamnak, a gyerekeknek fillerekert.
[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
-
veterán
válasz mert_csokis #10052 üzenetére
Jaja, de ennyiért el túrázom. A márkát szeretem, számomra nagyon kényelmesek.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
petipetya
nagyúr
-
Igric
tag
válasz mert_csokis #10276 üzenetére
szívesen, én a los angelest
-
xeno204
aktív tag
válasz mert_csokis #10454 üzenetére
Nem is értem... a kínálat már biztosan nem lesz olyan jó mint az Elő BF-en.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz mert_csokis #10593 üzenetére
Köszi! Elég sokat gondolkoztam este rajta, ki-be rakosgattam a kosárba. Csodálkoztam is, hogy ma van belőle, tegnap az utolsó 46-os méretet hoztam el. Előkerült még egy.
elder troll Van ingyen szállítás? Tegnap felszámolta a 3 cipőre.
Ingyenes szállítást nyújtunk bruttó 13 990Ft feletti rendelési érték esetén, amennyiben a termék 30% vagy annál alacsonyabb kedvezménnyel rendelkezik
Olyan kis kedvezménnyel nem vásárolunk.Lacoste is 60%.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz mert_csokis #10649 üzenetére
Trespass az milyen márka? Vállalható?
[ Szerkesztve ]
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
rwin5
őstag
válasz mert_csokis #10848 üzenetére
Van egy hasonló Nike cipőm, ugyanilyen hálós az orra, és kb 3 hónap után elkezdett bomlani. Plusz azért ha ez a fehér bekoszolódik és tisztítani kell az a hálós rész megint nagyon könnyen meg fogja magát adni.
Én ezt csak benti cipőnek tudom elképzelni sporthoz, vagy annyihoz hogy elmész vele a futópályáig.Ennyiért korrekt ár, de most vettem a karácsonyi akcióval 4 cipőt, úgyhogy nekem offos.
-
mamboo
tag
válasz mert_csokis #10855 üzenetére
Igazad van csak felb@x.
-
mert_csokis
senior tag
válasz mert_csokis #10889 üzenetére
Mindegy, behúztam egy 42-est. Kíváncsi vagyok, hogy tényleg kisebb lesz-e, mint általában.
40-41-es méretet hordok egyébként. Tétje nincs végül is...Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
gangstagergo
senior tag
válasz mert_csokis #10916 üzenetére
Elnézést csak vicceltem Véletlen lemaradt a plusz smile a kommentem végéről. A kedves fórumozó kolléga Sorostol is félhet ha ilyen téveszméi vannak arról, hogy azért szüntetik meg az ingyenes szállítást mert egyes emberek többet rendelnek a kelleténél.
A kérdéseidre válaszolva pedig nem gond ha egyszerre küldesz vissza 5 rendelést. A GLS futár egyenként felragasztja a matricát és egy átvételi bizonylatot ad a kezedbe. Soha nem volt ebből gond. És a futár is boldog, hogy sok csomagot rendelsz/vitetsz el.
A mai Houston gondra szerintem rendszer gond lehet mert ma paypallal fizetni se tudtunk barátnőmmel. És ne zavarjon a lerakat. Volt amikor ketten 10 dobozban uszkaltunk a lakásban
-
veterán
válasz mert_csokis #11031 üzenetére
Bőr, nagyon kényelmes.
[link]Frászt hoztad rám, küldeném is vissza.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz mert_csokis #11036 üzenetére
Igazad van, hogy kapják be.
Megy vissza, ennyiért nem kell, pedig tényleg nagyon kényelmes.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
rushty
őstag
-
kicsi kecske
tag
válasz mert_csokis #11259 üzenetére
thx, megy vissza és rendelem is az új 38.5est ha lesz 25%os kupesz
“Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”
-
Mercutio_
félisten
válasz mert_csokis #11339 üzenetére
Auchan árul tőlük zoknit és talán alsót.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Kaba
veterán
válasz mert_csokis #11770 üzenetére
Jól értelmezed.
-
CHIPman
nagyúr
válasz mert_csokis #12194 üzenetére
"Csak a felső rétege bőr és még a feléért is drága lenne" okoskodók megjelenése 3 2 1...
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
Magnum_
nagyúr
válasz mert_csokis #13023 üzenetére
Nekem a heten jott egy puma carson 2 cosmo es zsenialis (tenyleg), olyasmi, mint amiket irtal
I humbly and respectfully decline™
-
Janaboy
veterán
-
MaddeNNNN
őstag
válasz mert_csokis #13023 üzenetére
Igen, az origi UB-k nagyon szépek, letisztultak voltak. Azért is vettem meg anno a Parley LTD-t. Nagyon szépek a színei, tetszik a hálós zokni feeling + ugye legalább ennyivel hozzájárultam a környezetvédelemhez. Azóta nem is nagyon követtem az Ultraboostokat, azért is csodálkoztam most. Mindegy, rendeltem egy UB21 Parley-t, kíváncsi leszek mennyiben más a 3 évvel ezelőtti elődtől.
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
margithid
veterán
válasz mert_csokis #13188 üzenetére
Nem az a teljesen testhez álló slim fit.
Anyaga nem pamut szerintem, nem vastag.
Ennyit megér!Zeki
Hát ez érdekes, mert én 184 cm és 82 kg
-
freelanced
addikt
válasz mert_csokis #13771 üzenetére
Köszönöm a válaszod, körülnézek náluk.
Jobb szeretek én is akcióban vásárolni de most viszonylag rövid időn belül szükségem lenne rá.
Én is szeretem egyébként felpróbálni őket, egy fokkal talán kevesebb macera, mondjuk sok üzlet plázákban van, az annyira nem hiányzik.
Sir Riccio
Köszi a válaszod. No igen, a színválaszték fontos, én most leginkább tengerészkéket, bézst, szürkét vagy khaki-t keresek.Llew
Köszi, körbenézek.holodp
Köszönöm, jó ötlet, meg is feledkeztem rólaGentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
Arcképgyáros
válasz mert_csokis #14067 üzenetére
Ezt hoztuk el az Asszonynak. 10.490 lett az ára kuponnal. Offline mindenhol 15-17 körül van. Dolgozni jó lesz neki.
[ Szerkesztve ]
-
csizo13
tag
válasz mert_csokis #14072 üzenetére
Nagyon köszönöm, hogy utánanéztél!
Pénteken már megrendeltem 33775 Ft volt akcióban, de ez inkább téli bakancs és nagyon meleg, a másik kettő hordható melegben is, csak régóta vadászom rájuk és egyszerűen nem találok eu-ban olyat, ahonnan rendelhető lenne, ha van is néha (amazon.de) Magyarországra nem szállítanak. -
margithid
veterán
válasz mert_csokis #14077 üzenetére
Jaja, én is azért nem rendelem meg. Nem néz ki jól a modellen.
-
bbsofficial
aktív tag
válasz mert_csokis #14077 üzenetére
Bezzeg szép szál fiúkra sosem gondolnak... 36x36
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
válasz mert_csokis #14081 üzenetére
Nekem ez a gatya ilyen ágyék csomagosnak tűnik
Az a leggázabb mikor ott nagyon bő a nadrág.
Nekem nyáron rengeteg nadrág ment vissza, minddel volt valami bajom, kivéve egy g-star és egy kings of nubia. Azok nagyon rendben vannak, mind mindőgégre, mind anyagra. -
gamegod
senior tag
válasz mert_csokis #14131 üzenetére
nekem még mindig nem jött meg, szeretem a skinnyt de ha tényleg ennyire akk lehet lecso lesz :D
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
gamegod
senior tag
válasz mert_csokis #14136 üzenetére
nem vagyok vékony alkat mióta fogytam 40 kilóz azóta élem ezeket a skinny sz*rokat de van egy határ 😄😄😄😄
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
gamegod
senior tag
válasz mert_csokis #14138 üzenetére
kicsit off:
ugye rendeltem mellé 2 polot is , ha nem jó a farmer visszaküldhetem csak azt ugye? soha nem csináltam még, nesze 2021 😆OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
őstag
válasz mert_csokis #14189 üzenetére
Igen. A póló minősége is jobb, vagyis úgy fogalmaznék, hogy az asszonyé vastagabb anyag. Ez az új inkább vékony nyári póló. Egyébként ezen is volt hologramos matrica, amit most rendeltem, meg azon is. Nekem az pont biztató, hogy ez az új is török, mert ott gyártják ezt is, a Ralph Laurent is tudtommal. A kínai lenne a gyanús. Az újra rá van írva, hogy Basic, feltehetőleg ez az alap minőség. Mondjuk ha én gyártanám, a logo-t megkövetelném, hogy ugyanolyan legyen. Feltehetőleg ezért nem én gyártom, hanem aki sokkal gazdagabb nálam.
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
válasz mert_csokis #14200 üzenetére
Mondjuk ezt nem értem, legolcsóbb cuccoknál mind ott van, hogy shipping restrictions, szóval kb átbaszás. Feleslegesen listázza ezeket ki, mikor látja, hogy Mo-ról van az ember.
Run&Ride
-
Arcképgyáros
válasz mert_csokis #14546 üzenetére
Igen jól. 2 csomag = 2 visszaküldés
-
zoltan6
őstag
válasz mert_csokis #14609 üzenetére
Mindegyiknek külön számot ad visszaküldéskor,sőt külön fiókot az easyboxba.
-
grizlisandor
veterán
válasz mert_csokis #15309 üzenetére
Ha nem felejtem el, következőleg kipróbálok egy ilyet a Superstar helyett.
Kollégám lábán láttam Spezialt, az is mozgatja a fantáziámat. -
sapizee
csendes tag
válasz mert_csokis #15321 üzenetére
Hogyan lehet megállapítani netes vásárlásnál, hogy egy StanSmith cípőt milyen típusú bőrből készítettek? AY-n sokszor csak annyi szerepel, hogy bőr...
Van két fehérem nekem is, de a gyengébb minőségű bőrből. Másfél évig tudtam őket hordani, mert annyira széttöredezett a bőr, ahogy írtad is. Viszont feketéből egyet már három éve hordok, és külsőre még mindig jó állapotban van, az a puhább típusú bőrből készült, érezni a különbséget a fehérekhez képest. Mindegyiket neten vettem, jó lenne találni még a jobb típusúból -
margithid
veterán
válasz mert_csokis #15672 üzenetére
Egyébként Van Caterpillar és Timberland is -70% akcióban officeshoesnál. Érdemes nézelődni.
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
válasz mert_csokis #15989 üzenetére
Neked ezek nem esnek szét gyorsan?
Nekem kb 1 nyár alatt tropára ment egy.
Valóban kis pénz, jó a fazonja, de kicsit jobban beleizzadsz nyáron, garantáltan kilyukad. -
Troy.
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest