Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
Valaki köznyelvre eltudná mondani ,hogy mire jó ez az Ati driverbe ,hogy Maximális képváltási sebesség? Berakom 60-ra akkor fixen 06 tartja és,ha a VGA-m többön akarna menni akkor is csak 60 lesz a max és így nem fog annyira dolgozni?
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
MrM94
addikt
válasz norbert1998 #58494 üzenetére
en a g2 meg a szappan kozott varialtam,
aztan megvettem a feher szappant.
sztm tok rendben van a fher telefon igaz mar nagyon mainstreamAz alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Whysperer #58501 üzenetére
De meg az is benne van az uj driverben, ha neked a kijelzod 60 Hz-es le tudod fixalni mondjuk 90 Hz-re. Ha a VGA-d tudna mindenhol 110-140 FPS-t, akkor semmi ertelme hogy ugy menjen mert meg multira is total eleg a stabil 90 FPS. Es ezert a kartya csak olyan 65-70 %-ot zabal es nem melegszik annyira, nem is olyan hangos.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
inspiroyhome
senior tag
Napot. Gondolkodom hogy felteszem ingyen elvihetősre a 775-ös hibás lapomat, de először ide kérdezek be.
Szóval kell valakinek egy Foxconn 945gz7mc-ks2h 775-ös, ddr2-es, pcie-s alaplap?
Elvileg működik, csak kondit kell cserélni. Vannak hozzá véve csere kondik, viszont az egyik réginek beletört a lába a lapba. Ha kell valakinek, jöjjön érte, ingyen odaadom, de nem mozdulok ki itthonról.
(1 sört talán nehezen de elfogadok érte ) -
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #58506 üzenetére
Na az fasza.
De amugy hasznal valaki ilyet? En egyszer kiprobaltam de nem lattam sok ertelmet az egesz fps locknak.meg mielott azt mondanadhogy blablabla es eldumalnank egymas mellett arra ott a vsync.
[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
inspiroyhome
senior tag
A vysinc nem egy bizonyos FPS-re tud korlátozni, hanem arra amin úgy általában elmegy a játék. Legalábbis nálam, bf, gta v, bárhol be volt kapcsolva a vsync, mindig 30-40-50 vagy hasonló stabil fps-ek voltak, nem pedig csak simán 30.
Van laptopon GTA V-el 40 fps, és vsyncet bekapcsolom, ugyanúgy 40 lesz, mert úgy ahogy azt tudja stabilan. Viszont ha nyomok egy 30-as lockot, lehet hogy 10 fokkal hűvösebb lesz minden, ami azért számít.
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz inspiroyhome #58509 üzenetére
vsync a monitor frissitesi hz ere korlatoz le,vagy a monitor frissitesi ratajanak a felere. tehat sima monitornal ez 60 vagy 30.
ha o 60 ra korlatoz teged de te nem ered el a 60 fpst meg jo hogy valtozo az fps szam.szerintem azert vannak a pc-s cuccok hogy menjenek nem hogy nekem fajjon a fejem a vga homerseklete miatt.
de ez abszolut szubjektiv[ Szerkesztve ]
-
inspiroyhome
senior tag
Változó, de próbál beállni egy értékre.
mondjuk gépen: vezetek, lenne 50-70, de az változna. Úgyhogy inkább korlátoz 45-re, az nem ugrál. Ha robbanások stb vannak, és lenne 30-50 között, akkor meg nem 45-re, hanem 30-ra korlátoz.
nem biztos hogy vsync a neve, de nálam ezt produkálta.
én a laptopomról beszélek, nyilván pc-nél tökre nem érdekel hogy 60 vagy 70 fokos a gpu.
viszont a 80 és 90 között van azért különbség.Illetve nem csak a hőmérséklet miatt, vannak akiket egyszerűen zavarnak ha ugrál, hisz ha hozzászokik egy alacsonyabb de stabil fps-hez, az mégis jobb, mintha összevissza ugrálna.
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
-
inspiroyhome
senior tag
[link] így megy a laposon a GTA.
Bár néha kiírja, hogy kevés a ram, zárjak be pár alkalmazást. Mindezt úgy, hogy 8gb-ból kb 5 foglalt.
-
Whysperer
addikt
válasz inspiroyhome #58513 üzenetére
Milyen lapos ez?
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
hackeeeee
Jómunkásember
Vagyis, az Afterburner, vagyis, rivatuner.
Amúgy arra jó ez a dolog, hogy a tearing effect-et meg lehet szüntetni vele. A képtörés előjöhet, de tripple puffeer-rel az is minimalizálható.
Persze FHD felett ez már kicsit necces tartani, persze megfelelő hardverrel lehet.
Régebbi gémeknél ez nem akkora probléma, de mondjuk bizonyos játékok alatt eleve örül az ember, hogy megvan a 60. Bár erre mondták mások, hogy 30-ra is lehet limitálni, az is elég.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hszilard666
veterán
Hát srácok ez most megölt:
más:
megdöntöttem a tuning rekordomat, 1270MHZ et megy eddig a kártyám, mi lesz ha custom biossal kínálom meg?Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
MrM94
addikt
válasz hackeeeee #58516 üzenetére
Nekem maradt par jateknal a keptores azert mondom hogy nem igazan latom ertelmet desktopba..
En azt vallom hogy 60 fps alatt nincs jatek.Ezert nem maxolok ki soha egy jatekot sem,inkabb konstans 60 fps legyen.Most ha beesik 55 es 50 re de nem vevodik eszre a frametimeon akkor nem zavar.De tulajdonkeppen mindig torekszem a frametime amplitudojanak a minimalizalasara.[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
nagyúr
válasz hackeeeee #58520 üzenetére
Ha most ez a téma, és pont Crysisoztok ebben a topikban, nézzétek meg ezt az írást, hogy miért nem szabad soha se a VSync, se a Triple Buffering.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hackeeeee #58520 üzenetére
A W The Old Blood jatekon kivul soha nem hasznaltam V-sync-et. Ott is azert mert szarul van optimizalva.
Vettem ma 6 szeket, egy asztalt es egy nap ernyot a kertbe. Olcson megszereztem...most mar ehetunk a kertben amikor az ido engedi.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
inspiroyhome
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
nagyúr
válasz hackeeeee #58526 üzenetére
A TB is egyfajta VSync, a gép ugyanúgy rajzol, mintha nem lenne semmi, de csak az utolsó kész képkockát mutatja. Ami lehet elég régi is, főleg alacsony FPS-en.
Ne Quad HD-ban játszd akkor, minimum 60 legyen meg.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
VoidXs
nagyúr
válasz hackeeeee #58528 üzenetére
Ja tényleg Úgy emlékeztem, hogy ez is olyan, mint a Crysis 2, ahol a High volt a minimum. Volt még Very High, Extreme, és Ultra. Úgy, hogy az a legrondább Crysis, ha én programoztam volna az első után, égne a pofám. Amúgy máig az első a legszebb. De úgy az egész játékiparban.
[ Szerkesztve ]
-
-
VoidXs
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz VoidXs #58532 üzenetére
Én inkább részletességet csökkentek, mint felbontást...
Ezért vettem vissza az AF-et itt egyszeresre.
Pl. a Titanfall, WQHD-ban fullmaxon ~60 FPS. Néha kicsit visszább esik.. De az vsync nélkül is 60-nal fut.
C3 alapból jobban eszi a vasat szerintem, mint bármi más.. De tesztre ideális. Azt jó látni alatta, hogy 70-80%-os prociterhelést ki lehet hozni vele, magonként.
Véleményem szubjektív...
-
VoidXs
nagyúr
válasz hackeeeee #58533 üzenetére
Játékfüggő, ma már, mondjuk pont C3-nál, a részletességet érdemes csökkenteni, mert ugyanúgy néz ki maxon, mint minimumon. Viszont nem volt mindig így, az első Crysis inkább 1024x768 magason ment, mintsem 1600x1200 minimumon, annyival szebb volt. Assassin's Creed 1 dettó, még emlékszem, 800x600 fullon játszottam ugyanazon a gépen és monitoron
A C3 optimalizálása szánalmas. Főleg a víz, az csak minimumon érdemes, különben felezi az FPS-t. De erre haladunk, a kiadókat ritkán érdekli a PC, mert nem hoz akkora bevételt. Lásd az új Batmant, nézz fel a PC Gurura, van jópár cikk róla, mennyire rémes lett.
Ha prociterhelés kell, akkor GTA IV.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
kipróbáltam ezt az fps-limit dolgot, VSYNC nélkül nálam szétcsúszott a kép.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
VoidXs
nagyúr
-
Habugi
addikt
válasz VoidXs #58537 üzenetére
Annak okán hogy írtad mennyire szarul van optimalizálva, ami a graf részletességet illeti azzal részben egyetértek, VeryHigh / Medium között 10ed annyi difi van látványvilágban mint a játékok többségében lenni szokott.
Viszont nincs még egy játék ami olyan frankón kezeli a 8szálat mint ez, szóval egy GTA IV-hez hasonlítani nem szerencsés.
Ha minden játék úgy lenne megírva/optimalizálva mint ez, egész más szemmel néznének a "nagy kékshég" lakói az FX-ekre!..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
CJ4567
nagyúr
Skyrim második végigjátszás teljesítve, 46-osként.
No Sana No Life
-
Habugi
addikt
válasz VoidXs #58539 üzenetére
Nem tudhatom mert nekem az AC játékok kimaradtak, viszont a GW mint optimalizálható valami megint nem szerencsés példa szerintem.Főleg nem a Unity, ami azon már lassan tucatszámba menő GW pakk egyike, ami a megjelenés után legalább negyed évig millió sebből vérzett és kb config függetlenül játszhatatlan volt.
Persze tudom, te alapvetően motorról beszéltél.Remélem a Batmannel most elindult valami.., de ezt a GW-s topicot bővebben most nem nyitnám meg mert valaki mindig hyperszenzitívvé válik tőle..Kérek engedélyt hülyén érezni magam..
Áthúztam, elfelejtettem, megvilágosodtam!
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
VoidXs
nagyúr
válasz Habugi #58541 üzenetére
Ez a Unity, teeeeeeeeeee....
Az AC: Unityt én se játszottam még, pofátlan ára van.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz VoidXs #58542 üzenetére
Ne is játszd! Olyan rossz, hogy ingyen sem vittem végig, csak kb 2 órát. Hozzáteszem, azon kívül a PSP-s részt leszámítva az összeset végigvittem, mert imádtam, de a Unity egy rakat szar lett
Változtass avatart, vagy menj egyénire, mert ez a ZöldUFÓ pofázmánya
Így összekeverlek titeket. -
CJ4567
nagyúr
-
hszilard666
veterán
válasz MiklosSaS #58549 üzenetére
De az az érdekes hogy nem csak tekniaki szempontból, elkezdtem játszani, de annyira nem érdekelt hogy a telepítés napján uninstalláltam... Szégyen. A rogue-t elkezdtem de az sem anyg durranása. Az utolsó ami bejött az a Black flag volt.
Más:
Rendeltem ma még egy tripla radit a vizemhez, majd felcsavarozom a gépházam oldalára Jajj de patkányul fog kinézni!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest