Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo reggelt....
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Shokkolo
addikt
Jó reggelt mindenkinek.
Főnöki engedéllyel késtem ma 1 órát melóból.
Apósoméknál van egy ismerős kocsija javítás alatt, egy 2003 ford "kókusz" 1.8 tdci.
Volt egy pici koccanása, de csak apróság, lököst kellett műanyaghegeszteni, egy lámpát cserélni...
látványtörött csak. a gond h. nyílt a kormány és az utaslégzsák.sebaj, szenzorok, légzsákok minden csere, összeraktuk az autó tip-top, jöhet az uccsó felvonás.
Diagnosztika, hibatörlések és elvileg "kész".Ahogy móricka elképzelte. A kormánylégzsáknál valami nem kerek. Jó értéket ad, mégis hibának belöki. Valahol lett egy kontaktbibi. Hajnal 2ig voltunk benne nyakig, de nem lett meg. Ma meló után folyt köv.
Fakkjeeee'"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MiklosSaS
nagyúr
Ugy egy-ket ora mulva utolertem magam. Azutan indulhat a lazabb nap.
-
MiklosSaS
nagyúr
Mondjatok egy olcso hutot ami rendesen tartana az i3-at. Gyarival sajnos 43-45 fok alapon, ha filmet nezek eleri az 53-55 fokot is.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #39305 üzenetére
Termeszetesen, MX-4-es paszta van alatta....
Aze' egy V8-at nem raknek egy i3-ra....enyhen tulzas. Meglepo az hogy ilyen magas a hofok, tegnap kicsit levettem a feszbol, de max 2-3 fokot nyertem vele.
-
MiklosSaS
nagyúr
meglatom mik vannak itt egy kozeli IT boltban. Szerintem a gyari helyett (amin meg rezmag sincs) minden jobb volna.
-
CJ4567
nagyúr
Kéne valami autós játék Ha lenne PC-re Forza nem kérdezném, de mivel nincs kérdeznem kell.
Bluestacksban működik a Real Racing 3?
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
ViZion
félisten
ehh, minnyá vezetőségi értekezlet... kb. 2 óra folyamatos orgazmus, bólogatás, sajnálkozva sóhajtás...
Nem szeressem na. Konkrét dolgokat megbeszélni OK, de a habokba tervezgetni...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
-
mackosajt
addikt
Aprorol vettem egy 240-es ssd-t garanciával.
Neki kéne kezdeni az asztalba építeni a gépet.Reggel meló végén nagyfonoknel voltam másik műszak iranyitojaval, meg egyik emberemmel. Fel lettünk jelentve...
Vége az lett, hogy még majdnem ő járt rosszabbul, mert megvezetik a beosztottjai.
Megbeszeltuk, hogy segítünk neki, mert láthatóan szivatjak, ő meg beleszaladt.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MiklosSaS
nagyúr
Vettem hutot. CM hyper 103. Jo lesz az.. .
-
Balathruin
veterán
Már megint bombariadó van...
-
MiklosSaS
nagyúr
-
mackosajt
addikt
válasz Shokkolo #39326 üzenetére
Nincs semmi.
Sőt, mondom még neki esett szarul.
Annyi előnye van, hogy végre a nagyfonok is tudomást szerzett arról,hogy az infó nem jól áramlik, és tenni kell ellene.Ui: mától kozolhetem a beosztottjaimmal, hogy tavaly milyenek lettek a nagy kozosben.
Érdekes lesz. Még sose csináltam ezt.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Balathruin #39330 üzenetére
az igen, ha fel robbantod, akkor lesz sok sok halrudacska
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Balathruin
veterán
válasz Lacielvtárs #39331 üzenetére
Ja, csak nem halat eszem.
-
norbert1998
nagyúr
Tessék, annak örömére, hogy beindult mindenem
71-2 fokos így a game olyan állítással, amivel eddig volt a rossz ventikonfiggal 93 is!
gyünnek a kípek is! -
norbert1998
nagyúr
Ha már egyet, akkor kettőt is
bár kissé műanyaggyanús :/ -
caindwan
aktív tag
@Norbert: óóó
Hosszú napok egyike.. és még csak kedd van. Fakk.
-
-
norbert1998
nagyúr
naszóval, képek: (ennyire közel sem poros, csakugye a vaku a porszemből mindig elefántot csinál)
-
Balathruin
veterán
válasz norbert1998 #39342 üzenetére
Hőfokok vannak már?
-
Shokkolo
addikt
válasz norbert1998 #39342 üzenetére
ez az orrmányos "ex"-e ?!
Milyenek a hőfokok az új kecóban? jobb a vga hőfok?
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
norbert1998
nagyúr
-
Balathruin
veterán
válasz norbert1998 #39345 üzenetére
Ez nem ér. Elterelted a figyelmet.
-
Shokkolo
addikt
válasz norbert1998 #39345 üzenetére
-20 fok egy jó házzal?!
Hoppá"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #39346 üzenetére
bocsi
Shokkolo: jaja, hangja is alig van! ráadásul az egyik venti nincs is benne a tetejében, és az oldalán sincs venti (de oda nem is akarok)
Vizsön: hatalmas
oké, ez az alsó ez nemtommi, de találtam
[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
válasz norbert1998 #39348 üzenetére
Amúgyis nekem csökkenőben vannak a hsz-ek, fent a legutolsó van.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #39349 üzenetére
ááh! meg sem tudnám szokni
tudjátok ma milyen badass voltam? meguntam a felvágottas szendvicses hülyeséget, fogtam egy vajasdobozt, megtöltöttem töpörtyűvel, és azt vittem suliba nagyon poén volt nem a mainstream kaját vinni, mindenki olyan volt, mintha egy nagy zacskó csipszem lett ovolna
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest