Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Napot!
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Malibutomi
nagyúr
Baze most neztem az agyament arakat
RX580 4GB 200-400 font kozott vannak eladoak
-
Beretvás
veterán
válasz Malibutomi #149955 üzenetére
Szép.. én most adok el egy rx 480 at 18k ért...
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #149957 üzenetére
Bányás köcsögnek akkor sem adnám ha arannyal fizetne... Meg spannak megy.
-
Aljasvip
senior tag
válasz norbert1998 #149960 üzenetére
"Top 10 movie betrayals"-be dobogós helyet kap ha így lesz
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #149960 üzenetére
Nem adja el biztos. Nálunk amúgy se biznic a használt vga. Ez nem magyarisztán.. Itt nem adnak semmiért 5x árat a népek.
-
Whysperer
addikt
Ez egyre durvul. [link]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
snecy20
nagyúr
-
biker
nagyúr
válasz Whysperer #149963 üzenetére
remélem rárohad mindre a bitcoin és jönnek a szaréhúgyé eladó kártyák.
Itt röhögtem mikor leesett 1-2 napja 45ezerre.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
-Gabesz-
senior tag
válasz biker #149965 üzenetére
1 hónappal ezelőtt 30ezer $ körül mozgott, szóval ez a 45-ezerre beesés sovány vigasz. Ha beesne a tavaly októberi szintre (~10ezer $) akkor talán enyhülne a nyomás a használt VGA piacon. (azért irigylésre méltó hogy egyesek 2-3 hónap alatt négy-ötszörös haszonra tesznek szert)
-
biker
nagyúr
válasz -Gabesz- #149967 üzenetére
(azért irigylésre méltó hogy egyesek 2-3 hónap alatt négy-ötszörös haszonra tesznek szert)
Majd akkor irigyeld, ha lesz bankkártya hozzá, és bemehetsz a boltba vásárolni vele. Egyelőre a szememben annyira kézzelfogható értéke van, mint az hogy a FB vagy a google mennyit ér. Nem ér annyit, annyit kérnének a részvényekért ha eladnák.
Mit tudsz venni bitcoinból direkt módon? Tehát nem eladod és a valutádért veszel valamit, hanem instant payment után.
Egyelőre lehet a mostani kiugrás után is beáll 10e USD-re, mivel eddig 5 év alatt 3 hónapig volt 10e USD felett az árfolyam 2020 szeptembere előtt.
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
MiklosSaS
nagyúr
Én azon gondolkodom hogy hagyni kellene ezt az egész pc játék platformot a picsába, és inkább elõfizetni valamelyik felhõs játék szolgáltatásra. Stadia, NVidia stb. Kb havi £10 lenne és még egy olcsóbb laposon is lehetne modern játékokat játszani. Évi £120, amikor egy normális játékra való PC simán eléri az £1000-1200-at, alsó hangon.
Szerintem érdemes lenne kipróbálni....
Mi a véleményetek? Persze ez nem a vér gémereknek szól, de igy max heti 5-6 órára kikapcsolódni nem lenne rossz.
-
DraXoN
addikt
válasz MiklosSaS #149969 üzenetére
áhh.. a felhő "izé" lesz ha számít a lag.. ezt a gondot nem tudják (több mint 10 éve) megoldani az ilyen "felhős játék platformok".. kicsit kezd olyan szaguk lenni mint a "linux éve desktopon" szövegnek. és eddig a felhőn is mindenki csak bukott. (elméletben lehet benne pénz, de még senki se tudott "eleget kiszedni").
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Samsung Galaxy Z Flip 5
-
Gyuri27
félisten
válasz MiklosSaS #149969 üzenetére
Ebbe én nem hiszek. De ott a konzol. Sok egér bill támogatás. De van hozzá kütyü ha nem lenne.
Egyre több a cross platform game. Pl warzone is. De a diablo 2 resurect is az lesz. Szóval lehet pc-ek ellen tolni. Igaz most az xbox msrp ár fölött van kicsivel. De 200k-ért nem kapsz csak egy használt 580-at. És ott van a game pass. Játékra se nagyon kell költeni. + lamezes konzol esetén simán veheted a gamét.Amd - Radeon - Ryzen
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Gyuri27 #149972 üzenetére
Na ez az. Egy arra való gép simán félmilliónál kezdõdik. Még akkor is ha használt de garis cuccokból legózod össze. Használt de garancia alatt lévõ Xbox X/ PS4 Pro az kb 120K-nél kezdõdik. Steam-en egy XY játék £45, használtan meg £10 PS4-re.
-
CJ4567
nagyúr
válasz MiklosSaS #149974 üzenetére
Egy dologban nem értek egyet: Steames árat a Store-os árral hasonlítanék össze, mert ha konzolon képbe jön a használt játék, akkor PC-n ott van a sok különböző kulcsoldal, de akár HA-n is vehetsz játékot, és Steamen is egész jó leárazások szoktak lenni, akkor az ideiglenesen ingyen megtartható játékok...
Igaz, hogy ezt utána nem tudod továbbadni, ebben kétségtelenül jobb a konzol.Számomra a konzollal az a baj, hogy túlságosan zárt. Azokban a játékokban, amikben támogatott a modolás, ott PC-n sokkal nagyobb a választékod, nem játéktól függ, hogy most támogatott-e a billentyű/egér, kb. teljes visszafelé kompatibilitás van PC-n, akkor veszel elő egy régebbi címet, amikor akarsz, meg egy PC-t több mindenre lehet használni, mint egy konzolt, konzolon kevés játékban van FOV állítás, ami számomra egy fontos pont.
No Sana No Life
-
caindwan
aktív tag
bocsánat.
-
-Gabesz-
senior tag
válasz biker #149968 üzenetére
Konkréten nem tudom hol tudsz vele fizetni, interneten vannak különböző listák boltokról, éttermekről, stb ahol tudsz, de mondjuk amit itthon tudok, a 220 volt, vagy az Alza. Én elég sok Bcoint el tudnék költeni ezeken a helyeken ha lenne.
De nyilván a legtöbben eladják és az eurót vagy dollárt átküldik paypalra
[ Szerkesztve ]
-
DraXoN
addikt
válasz -Gabesz- #149978 üzenetére
Az a vicc, hogy sokan a pénz és aktuális bankrendszer utódját látják ebben...
Falnak megyek ezen "cikkektől" és megnyilvánulásoktól. Egy borzalmasan instabil, nem megbízható valami ami mögött nincs reális érték, csak amit "épp gondol neki a piac az igényen át"..
persze, milyen jó is lenne leváltaná a "nemzeti valutákat"... onnantól azt se tudnám mennyi pénzem van és 5 perc múlva mit tudok épp venni (lehet egy egész kastélyt, de lehet épp csak egy szem zsömlét) ...
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Samsung Galaxy Z Flip 5
-
Whysperer
addikt
válasz biker #149965 üzenetére
Mltkor néztem azon az Uk mienr rig boltban valami RX 580 ból 9 db meg cpu meg ram meg box votl 1 millió. megkellett volna vennem és 200.000 tovább adni a RX 580 8 gb os krátyákat.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
DraXoN
addikt
válasz Whysperer #149981 üzenetére
az egy dolog, hogy 200eFt ért árulják az RX580-akat... de meg is veszik őket annyiért?
árulni bármit lehet bármennyiért, én is felrakhatom az autómat 4-5millióért (az aktuális piaci árkínálati értékének kb. 10x-ért), és maximum csak "röhögni" hívna fel valaki
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz -Gabesz- #149967 üzenetére
"azért irigylésre méltó hogy egyesek 2-3 hónap alatt négy-ötszörös haszonra tesznek szert"
Ilyenkor gondolj bele abba is, hogy éppen ugyanilyen könnyen, akár órák alatt el is úszhat a befektetett pénz igen nagy százaléka.... Ha valaki rosszkor vásárol be, évekre komoly mínuszba maradhat. -
Whysperer
addikt
válasz DraXoN #149983 üzenetére
Meg... nézem minden napa hardverparó hirdetéseket és ott is tele van commenttel mennyiér teszik fel és 30 perc múlva viszik is.
-
MiklosSaS
nagyúr
Team leading and management, elso fejezet megvan. Áprilisban meglesz a második rész is. Aztán jön majd egy "business and top management" ...azutan pedig ha minden igaz akkor jo messzire elkerülok minden tanfolyamot. Tokom is kivan mar a tanulással , vizsgákal...az egyetemen nem tanultam ennyit mint az elmúlt par évben. Mióta angol földön elek kb van vagy 9-10 képzesem ....eleg volt. Hajnali fel három en meg a laptopot bámulom a tan anyagal.
Eleg volt.
-
MiklosSaS
nagyúr
Alvás?!
-
snecy20
nagyúr
120.000-es RX 470 valaki? [link]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
snecy20
nagyúr
válasz norbert1998 #149994 üzenetére
Nehéz megemészteni.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
MiklosSaS
nagyúr
Most egy kicsit szenerencsesnek érzem magamat. Mac-en vagyok éjjel-nappal, asztalin es mobil platformon. Ha kedvem van kicsit játszani akkor arra ott van a PS4-Pro, ezért szerencsére most engem nem érint ez a VGA mizéria. El nem tudom képzelni magamat hogy egy 7-800 $-os kartyaert kifizessek £1000+ pénzt, amikor par száz £-bol mar van egy PS4 meg egy átlagos TV. En mar akkor is nyafogtam amikor £700-ba került egy csúcs videokártyák, vagy amikor egy mainstream csúcs processzorért kiperkaltam £400-at.
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #149996 üzenetére
Ha az az egyetlen játék amivel jhátszom lenne konzolra , akkor már menne is a gépem ide. aztá a munkára meg IGP is elég ,hog ybentről irányítsam. De ez a játék nincs konzolra. Szóval mondjuk abból aszempontból szerencse vagy sem de Én annak tartom ,hogy nem 5000 játékkal játszom hanem eggyel régóta. így nem kell mindig megvennem valami játékot. se előfizetnem valamire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- DIGI kábel TV
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LEGO klub
- Autóhifi
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs