- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Mauler a shade miatt van bent (firénél dancerre jó, stalker megeszi reggelire). Előtte nem használtam. A maulert egyébként simán megesz egy enfocer. Lyrish nincs bent, mert a shade spamek miatt maulert kelett berakni.
Buri épületekre jó, unitok ellen nem használom, enforcer simán megeszi (vagy stalker, amit utánna a pálya másik végéről használhatsz is).
A spear az komoly lap. Ebben egyet értünk.Látom magad esetében pure firében gondolkozol az esetemben meg kevert paklival. Hát papa te is hivhatsz a fire után más orbot. Enforcert nem tudod használni, meg a dancert (viszont azt stalkerrel letudod váltani mindkettöt). T3-n egyedül a juggert nem fogod majd használni, de helyette ott a soul.
Simid: hurrikán, esnaring, oink, coldsnap a warrior satterja miatt.
Az arány ami nem mindegy. Gyanitom a fire-frost és a nature-shadow megjelenésével még kevesebben fognak t1-n naturét hívni.
Egyszer már kérdeztem, de legyen megint.
Pvp-ben ki milyen orbokat húz?
Kérem a totyiklakókat írják meg és összesitem.
Kezdem én: T1 nature, T2 frost, T3 nature.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest