Új hozzászólás Aktív témák

• Rankerz

senior tag

válasz Gyuri27 #5237 üzenetére

Ma játszotta fire nature ellen,küldött skyfire draket+ravage jött az aggressorom természetesen,erre küld egy burrowert és twiligth curse aggressorra.védem a kutamat glacier shellel és próbálom skyfiret lehalászni windweaverssel,már majdnem sikerül erre eruption,persze miért is ne, kaptak egy curse of oinkot ugye nekem semmi seregem neki még a burrower élt és időközben felhúzott egy breedinget és itt döntöttem hogy védem tovább a kutat és szép lassan meghalok vagy kitalálok valami mást. vettem egy burrowert,hagytam a fenébe az alig éldegélő kutamat és megindultam felé. Matter mastery a breedingre és hiphop rövidesen lett pár kiló burrowerem hirtelen a sok voidból.onnan már kis home soil,heal cc kombóval verhetetlen voltam. Jobban kell kockáztatni néha mint shadownak,de kajak : D
    Amit viszont tisztelek benne hogy nem használt mortar towert pedig volt pár olyan hely ahonnan azonnali halált okozott. Így kiegyenlített és végig szoros meccs volt hosszú hosszú harcokkal. Ezzel a kis példával csak arra akartam kitérni hogyha a megfelelő lapokat helyeznék a watchlistre (mint mortar) élvezetesebb küzdelmek dominálnának és nem egy két kulcslap.

Új hozzászólás Aktív témák