Új hozzászólás Aktív témák

• Rankerz

senior tag

válasz Gyuri27 #5234 üzenetére

Én nem lennék ebben olyan biztos,volt már rá példa hogy semmibe vették a szavazást és jött a nerf,utoljára talán firedancernél.

Nature frost T2 elég hurka így is,lyrish már nem az igazi,maulert hagyjuk,egyedül ghostspears szoktam alkalmazni ,meg persze ha úgy adódik aggressor. Burrowerrel nemtudok védekezni, Deep one végülis majd bármire jó,szóval egy pirospont : D

Breeding miatt azért sírtak mert 2v2 ben a társad is tudja ugye használni,aki ha pure fire elég piszokolcsón kap firedancereket.Meg Parasite spam pure naturenél(bár szerintem elég balfék kártya de mind1). amúgy is ott Shrine of memory ami odab..öhm tesz.)

Ezzel az állásponttal maximálisan egyetértek(hivatalos fórum- Current Watchlist a Joke? topik-12.hsz)

/ I believe this watchlist is something like: "Alright, alright, too many players want watchlist. So what should we do to make them shut up? Lets make a watchlist of such cards where we dont have to care about balance too much so we can have even longer nap." /

Új hozzászólás Aktív témák