Új hozzászólás Aktív témák

• Decado

csendes tag

Eh, letöltöttem egy csomó jó replayt és még csak párat sikerült megnéznem. Erre most a patch miatt nem lehet lejátszani őket :( Van valami módja hogy régebbi replayeket meg tudjak nézni?

Más: Igaz csak unrankedben, de végre túl vagyok jópár PVP csatán. Hát a mikrózást még gyakorolni kell, meg főleg 2v2ket nyomok most, de meglepetésemre az első 3 meccsből 2t nyertem pure frosttal.
    Igazság szerint sokat segített hogy a tome-ban MO volt a ritka lap. Volt egy poénos játékom.Az egyik pályán az ellenfél (nature) valami erődítménybe szorult, erre telepakolta íjászokkal, meg tornyokkal. Én is húztam pár cannon towert hogy ne nagyon mászkáljon ki.
    Viszont hiába mentem 3 war eagle+arcane shielddel, amit lesebeztem, rögtön fel is gyógyította. Szóval patthelyzet. Beidéztem MO-t, arcane shield, ás stampade :) öröm volt nézni.
    Tetszik ez a pure frost, bár elején nehéz a swift egységek hiánya miatt :( Meg még fejleszteni kell a kártyáimat, Defender U1 nem az igazi. Bár ma meglett Lyrish Knight 2 végre :D Egyetlen gondom a légvédelemmel van, nem tudom erre mi lenne a jó megoldás, mert az íjászok splash damage ellen tehetetlenek. Ha defendert lekötöm, akkor meg egyszerűen elrepül másik helyre az ellenfél, nekem meg ugye 25 pont elment rá ha követni akarom. Nem gazdaságos energiaügyileg. Van valakinek valami tippje? Amúgy örülök a patchnek, ideje volt valahogy perma CCt rendezni. MA party, de holnap este leszek Dcado néven ha valaki akar játszani.

Új hozzászólás Aktív témák