- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Decado
csendes tag
Eh, letöltöttem egy csomó jó replayt és még csak párat sikerült megnéznem. Erre most a patch miatt nem lehet lejátszani őket
Van valami módja hogy régebbi replayeket meg tudjak nézni?Más: Igaz csak unrankedben, de végre túl vagyok jópár PVP csatán. Hát a mikrózást még gyakorolni kell, meg főleg 2v2ket nyomok most, de meglepetésemre az első 3 meccsből 2t nyertem pure frosttal.
Igazság szerint sokat segített hogy a tome-ban MO volt a ritka lap. Volt egy poénos játékom.Az egyik pályán az ellenfél (nature) valami erődítménybe szorult, erre telepakolta íjászokkal, meg tornyokkal. Én is húztam pár cannon towert hogy ne nagyon mászkáljon ki.
Viszont hiába mentem 3 war eagle+arcane shielddel, amit lesebeztem, rögtön fel is gyógyította. Szóval patthelyzet. Beidéztem MO-t, arcane shield, ás stampade
öröm volt nézni.
Tetszik ez a pure frost, bár elején nehéz a swift egységek hiánya miatt
Meg még fejleszteni kell a kártyáimat, Defender U1 nem az igazi. Bár ma meglett Lyrish Knight 2 végre
Egyetlen gondom a légvédelemmel van, nem tudom erre mi lenne a jó megoldás, mert az íjászok splash damage ellen tehetetlenek. Ha defendert lekötöm, akkor meg egyszerűen elrepül másik helyre az ellenfél, nekem meg ugye 25 pont elment rá ha követni akarom. Nem gazdaságos energiaügyileg. Van valakinek valami tippje? Amúgy örülök a patchnek, ideje volt valahogy perma CCt rendezni. MA party, de holnap este leszek Dcado néven ha valaki akar játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- LG 27MK600M-B 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 3200Mhz - több db elérhető!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van valami módja hogy régebbi replayeket meg tudjak nézni?
öröm volt nézni.
Egyetlen gondom a légvédelemmel van, nem tudom erre mi lenne a jó megoldás, mert az íjászok splash damage ellen tehetetlenek. Ha defendert lekötöm, akkor meg egyszerűen elrepül másik helyre az ellenfél, nekem meg ugye 25 pont elment rá ha követni akarom. Nem gazdaságos energiaügyileg. Van valakinek valami tippje? Amúgy örülök a patchnek, ideje volt valahogy perma CCt rendezni. MA party, de holnap este leszek Dcado néven ha valaki akar játszani.