Hirdetés
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PowerBuldog
veterán
The servers will be taken offline today at 13:00 CET while we perform some server maintenance. A downtime of 3 hours is expected.
-
PowerBuldog
veterán
We are aware that some players are having issues logging into BattleForge, we are looking into the problem as we speak.
-
PowerBuldog
veterán
Marha jó, szerverek nélkül szépen lejárt az összes hirdetésem, és volt ami csak 2-3BFP-ért kelt el, pedig kb 3-40-et ért volna...

-
PowerBuldog
veterán
válasz
phanzetomox
üzenetére
Én arra tippelek, hogy most is "azt" csinálják...

-
PowerBuldog
veterán
Nálam speciel még mindig nem megy egyik szerver sem.

(#4736) ollie:Azért vicces, hogy 1 hétbe telt mire belerakták az új dual orbos kereséseket az AH-ba.

-
PowerBuldog
veterán
Most látom, hogy az AH-ban nem lehet még mindig Nature/Fire és Frost/Shadow lapokra rákeresni. Ez milyen gáz...

-
PowerBuldog
veterán
válasz
MZsoltee
üzenetére
értelmes-e ez az ability vagy sem.
Nem, nem értelmes.
Először is, benne kell lennie a paklidban a twilight egységnek amivé változni akarsz. Ha ez megvan, akkor rendelkezni kell az átváltozni kívánt kártyához elég Powerrel, és a kártyán szereplő orbokkal (színben és számban is meg kell egyeznie). Ez után ha rányomtál a kártyára átváltozik, és a charge levonódik az adott kártyából, és amiBŐL átalukált, arra visszakapsz egy chargot. -
PowerBuldog
veterán
Lost Souls edition launches today! The servers will be taken offline at 12:00 CET, with an expected downtime of 2 hours.
-
PowerBuldog
veterán
A játékon belül van lehetőség GOLD>BFP vásárlásra, de ez rizikós, mert lehet nem kapsz semmit a goldodért. De ez csak úgy működik, hogy beírod a chatre, hogy szeretnél venni BFP-t. Szóval hivatalos, legális útja nincsen.
Amúgy más lehetőség nincs "ingyen" BFP-t szerezni.krómX: És ezen az új kiadás sem fog szerintem számottevően változtatni, mivel nem ugyan olyan képességekkel kapjuk meg a Lost Soul lapokat.

-
PowerBuldog
veterán
Újabb csúszás, újabb csalódás.

Érkel valakit? Várom a PM-eket. Van ~7800BFP-m. A továbbiakban max P4F-ként kívánom folytatni. -
PowerBuldog
veterán
Megnéztem most az új lapokat.
A Willzapper nagy csalódás. Köze nincs ahhoz az épülethez amit megismertünk PvE-ben.

Ami viszont tetszik, az a Lost Spirit Ship! Naa, az bejött.
-
PowerBuldog
veterán
Ma 13:00 körül újra menni fog a beta szerver!
-
PowerBuldog
veterán
Azt még mindképp megvárom, hogy kijöjjön hivatalosan is az új kiadás. Addig is elkezdtem eladni a kártyáim, hogy legyen minél több BFP. Hátha valami változás lesz, és akkor esetleg bevásárolok.
(Árban amúgy az 1.9Ft reális lenne 1 BFP-ért? Ha jól számoltam akkor hivatalosan vásárolva ~2.7FT körül van.)
-
PowerBuldog
veterán
Őszintén bevallom nálam teljesen kicsapta a biztosítékot ez a Lost Souls edition. Nagyon gondolkodok, hogy eladjam az össze BFP-met. (1.9Ft/BFP reális ár lenne kb szerintetek?)
Se új pálya, se kimondott újítás, és a lapok 80%-a se eredeti ötlet, csak egyszerűen használhatóvá tették azokat amiket már eddig is láttunk ugye...
nagyon megtetszett, de így unalmas, hogy a PvE mapokat már mind végignyomtam, random PvE-s is diff9-en megyünk mindig, de ott se látom azt, hogy hű de random lenne, mert szinte mindig ugyan az a pálya felépítése adott ellenfél mellett. -
PowerBuldog
veterán
válasz
phanzetomox
üzenetére
Jugger, Spitfire, Magma Hurler...
-
PowerBuldog
veterán
Hát akkor szüljenek sünt. De sokat.
A kártyákkal sem vitték túlzásba a munkát. 120 lap...ami lesz 60, mert 2 aff. Aztán abból is jó ha 10db új egység, mert a többit már lelőtték a Twilight és Lost Souls PvE mapokon régebben. Azért elég vastag a bőr a képükön meg kell hagyni. -
PowerBuldog
veterán
Beta Patch Notes 22-JAN 2010
New Cards Available
* Please check your mails for new cards.
UI improvement
* Single buildings can be assigned to a group. A group may only contain one building and nothing else.
Card changes
* Dryad:
The Card’s upgrades did not grant bonuses as described on the relevant upgrade cards but simply increased Life Points instead. This has now been fixed and upgrades apply as described.
* Skycatcher:
Blessed Impairment did not work – Melee units remained unaffected after the ability was activated. This has now been fixed and the special works as intended. Both Affinities have also been given visual effects for their abilities Infection and Impairment.
* Lost Vigil:
Concerning damage distribution the unit was not considered a L entity which has now been fixed.
* Northland Drake:
Blizzard could not be triggered correctly. This has now been fixed and the Storm will now always move from the Dragon’s position to the chosen target position.
- Blizzard will now only last for 10 seconds instead of 20 but will now deal damage twice per second instead of only once.
- Damage values have been increased from 1800 to 2370 in total.
- Concerning damage distribution the unit was not considered a XL entity which has now been fixed.
- Fire Affinity: Blizzard did not deal the intended amount of damage against frozen targets. This has now been fixed and frozen targets will be affected correctly.
* Ironclad:
Power costs have been reduced from 300 to 280. Concerning damage distribution the unit was not considered a XL entity which has now been fixed.
* All swift medium units:
Trample behavior has been updated and made consistent for all swift M units. Only units placed on a mount are able to trample small units. Thus, Dreadcharger and Nomad haven been given this ability. On the other hand, all beast creatures like Drones or Swiftclaw do no longer trample.
* Root Network / Linked Fire:
The ability underwent a rework. Now it is possible to support several entities connected to the Root Network at once: the available support will be split between every member currently engaged in combat. Formerly only one member in combat would actually benefit from the Network’s support. On the other hand, the overall support amount possible has been reduced. It will thus no longer be possible to create massive support by linking countless units into the same network.Further changes for individual entities:
* Spikeroot: Melee damage has been increased from 300 to 1200.
* Thornbark: Melee damage has been increased from 700 to 1400. The ranged also deals more damage: has been increased from 400 to 560.
* Razorleaf: Melee damage has been increased from 300 to 2250 while the ranged attack now deals less damage.
* Spore Launcher: Melee damage has been increased from 1200 to 2630 while the ranged attack saw a slight decrease in attack values.
* Living Tower: Life Points have been increased from 800 to 1140.
* Howling Shrine: Essence Bolts now deal more damage.
* The overall support within a Network has been reduced to 3 (4,5,6 considering respective Upgrades) -
PowerBuldog
veterán
Az Ocean pályán előfordult már valakinél, hogy a Dropship nem summonolta a sunstridereket? Egyszerűen hiába kattintok rá, vagy nyomom a shortkeyt, nem csinál semmit. Pedig aktív a funkció, sík a talaj alatta.

És folyamatosan ezt csinálja, mind1 hányszor indítom újra a játékot. -
PowerBuldog
veterán
Viszont. Most olvastam a hivatalos fórumon. Hogyha minden igaz, akkor visszakapod annak a lénynek a charge-át, amiből átváltoztál. Tehát egy T2-es egységen van 3 charge, lehívás után már csak 2. Átváltoztatod egy T3-as egységgé, akkor ismét 3 charge lesz azon a T2-es egységen.
Ettől mondjuk nem lesz használhatóbb ez a képesség, csak megemlítettem.

-
PowerBuldog
veterán
válasz
Murder3
üzenetére
Elárulnád, hogy szerinted ez a transformation mitől olyan jó?
- csak twilight egységgé lehet változni (fire/nature dual orbos lény)
- csak olyanná ami a pakliban van
- kell hozzá a kártyának megfelelő power
- kell a kártyának megfelelő orb kombináció (2fire+2nature pl)
- meg kell várni míg újra hívható lesz a kártyaErgo mire mondjuk egy 4 orbos Nightshard Plant-é áttudnál bármit változtatni, ott vagy, hogy meg is hívhatod magát a kártyát.
Ollie: Én nem félnék a helyedben, hogy ez helyettesíteni fogja akár a legkisebb mértékben is az Enlightenmentedet.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
ChromeX
üzenetére
Ja, az előző kiadás óta szinte semmi komoly fejlődés. Van 1-2 új modell, de a többi az amit már eddig is láttunk. Twilight és Lost Soul egységek 1:1-be bekerültek. Annyi,hogy a játszható lapok többnyire sokkal gyengébbek, mint amit láthattunk. Lost Dancer pl teljesen használhatatlan szerintem.
-
PowerBuldog
veterán
Én úgy tudom, hogy nem kapsz semmi buffot.
Szóval totál értelmetlen. Még ha annyi egységet változtatsz át amennyit akarsz, akkor ok. De nem, csak akkor változik át, ha van azon a lapon még lehívható egység... 
Jaja, és akkor nem kell még az orbok miatt sem izgulni, mert mind2höz csak 1 nature kell.
-
PowerBuldog
veterán
Kipróbáltam most, hogy mi a feltétele az átalakulásnak. Nightshade Plant-é nem lehet pl alakulni, még akkor sem ha van 4 orbom. 3 fire + 1 nature. Csak akkor ha a kártyán meghatározott szinek vannak meg. 2+2. Tehát ez a transform tulajdonság nem ér semmi, szerintem.
-
PowerBuldog
veterán
Ez a játék olyan mint a való életben a kártya gyűjtögetés. Ott is azért ha egy kártyát megveszel 1000-ért és rajtad kívülálló okokból 500-ra megy le az ára, azért mérges leszel...
Míg egy rendes játékban fix élményt kapsz. Ott nem kell azon siránkozni, hogy 1 év múlva kevesebbet ér, mert a tartalma attól ugyan az marad. -
PowerBuldog
veterán
Szerintem amire itt igazából több hangsúlyt fektethetnének az a rendszeres map kiadás. Ugyanis a PvE mapok egy idő utána nagyon unalmasok, mindig ugyan azokat csinálni. Most van a Random PvE, de már ez is kezd unalmas lenni, mert ott szinte minden alkalommal ugyan az van, annak, hogy random lenne a dolog nem sok jele van.
Havonta legalább 1 pályát azért kipréselhetnének magukból.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Csúnyán kikaptunk, de érdemes megnézni:
[link] -
PowerBuldog
veterán
Leszakad a képem. Szerintem tényleg nehezítettek a random PvE-n.
5-ből 5x-ör Lost Souls-t adott 2p Diff9-en.
-
PowerBuldog
veterán
Asszem betan összefutottam egy csalóval. Lehívott egy Nomadot az elején, aztán mire odaértünk a közepére lehívott mellé 4 sunstriderst. Ez bárhogy is számolom 275 power. Kizárt, hogy kb 30mp alatt ennyi powerje legyen.

-
PowerBuldog
veterán
Új promo kártyáról nem tud valaki valamit?
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Murder3
üzenetére
Egyre inkább az az érzésem, hogy ez a játék nem neked való. Ha ilyen "méret a lényeg" kérdéseknél így le bírsz akadni, akkor szerintem jobb lenne valami olyan játék után nézni, ahol már elve így vannak a fajok kibalancolva. (pl SupremeCommander)
Mellesleg ezek a "pure" lapos dolgaid is fárasztóak. Attól, hogy mondjuk 1-2 shadow + 1-2 tetszőleges orb kell egy laphoz, még alkothatja a pure shadow paklid részét. Nem leszel te attól semmilyen hátrányban. Lehet az a kártya úgy is baromi erős.
Bocs, ha esetleg megsértelek ezzel.
-
PowerBuldog
veterán
Vettem egy Tome-ot. Remélem az árát visszahozza.

Rogan Kayle, Mo, Agressor (bár ezt szerintem nem adom el.), Amazon, ezek amik úgy érnek is valamit az egészben.
-
PowerBuldog
veterán
Balancal valamit lehetne csinálni. 3 Ironclad + 3 Northland Drake + 2 Lost Grigori nem bírt lenyomni egy Salve Master boss-t.

-
PowerBuldog
veterán
Ez milyen komoly már. Máris megszettem a Lost Shade-et.
Amikor Idle (nem csinál semmit.) Elkezd dekázni a saját fejével. OMG

-
PowerBuldog
veterán
válasz
ChromeX
üzenetére
Nem is azt mondom,hogy legyen valami über brutál monszta ez legyen a Lost Shade, de könyörgöm, a Magma Hurler is common, az mégis ér valamit. Ezt a Lost Shade-et meg két bandit footman osztag leszedi.
Helyesbítek: A Lost Shade RARE.

Shadow sárkány teljesen jó ahogy van. Olcsó, és ahhoz képest van mérve a HP-ja is.
-
PowerBuldog
veterán
Kicsit próbálgattam az új kártyákat és valamit nem értek. Ez a Lost Shade mire jö? A sebbzése gyakorlatilag semmit nem ér, mire valami sebzést okozna rég leszedik.

-
PowerBuldog
veterán
válasz
phanzetomox
üzenetére
ott azt szedi minden alkalommal, hogyha előtte a betan voltál. És a betan egy 60mb-osat, ha előtte a simán voltál.
-
PowerBuldog
veterán
mellesleg ahelyett, hogy beraknak egy csomó dupla affos kártyát rakhattak volna twilight egységeket is.

-
PowerBuldog
veterán
válasz
phanzetomox
üzenetére
Nekem is az az érzésem, hogy Frost, vagy nature-re kell majd váltanom.

-
PowerBuldog
veterán
válasz
phanzetomox
üzenetére
-
PowerBuldog
veterán
Ja igen, a shadow is kapott egy szép sárkányt.

-
PowerBuldog
veterán
Eh, szar affinitások, egy csomó egységből megint kettő van.

Kaptam pár levelet, azokban voltak a kártyák, csak itt a bétán használhatóak (mí meglepő).
Nem rossz, de pl a Fire/nature vonalra össz-vissza a Twillight Curse van, és kész. Ami nem túl sok.A legtöbb az Lost Souls, de ott is a legtöbbet már lehetett látni az Empire pályán, nincs meglepetés.
Ami jó, az a frost illetve nature t4-es egységek.
-
PowerBuldog
veterán
Úgy tűnik tényleg az összes Lost Soul visszatérhet majd ha meghal. Ez az új Lost Shade is tud ilyet.

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A legdrágább 700-ért ment el.

Szóval totál értelmetlen. Még ha annyi egységet változtatsz át amennyit akarsz, akkor ok. De nem, csak akkor változik át, ha van azon a lapon még lehívható egység...