Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Simid

senior tag

Én nem értem miért kell pvp dolgok miatt "sírni". Szerintem a pvp a játék legjobban kivitelezett része (balance szempontjából is). Minegyik frakció másban jó és igenis van a színeknek egyfajta sajátossága, az egyik ebben jó a másik abban jó. Abba is bele kellene gondolni, hogy ezek az elvárások (swift T1 frostra, olcsóbb nature swift egység, XL egység shadownak 3. orbra stb.) eléggé felboríthatják a játék egyensúlyát. Például a frostnak vannak a legerősebb egységei T1re (ha power arányosan nézzük), igen erős spellekkel támogatva, ha még swift egységet is kapna akkor egyszerűen túl erős lenne. A shadownál meg ugye ottvan a harvester mint egyedüli T2es XL egység a játékban, ha kapna T3ra is akkor a többi játékos meg azért sírna hogy nekik miért nincs T2re XL. Ennek meg így semmi értelme nem lenne.

Én úgy látom, hogy sokan maguk sem látják át, hogy mi tenne jót a játéknak és mi nem, de abban talán mindannyian egyetértünk, hogy a "minden színnek legyen swift, meg XL egység minden orbra, meg jó kis CC, meg kiskutya f@asza" féle hozzáállás baromság. Ha minden frakciónak van mindenből akkor mi értelme a különböző színeknek?

Megszoktam nézni a top játékosok által közzétett replayeket és szerintem annál jobb bizonyíték nincs a jelenlegi jó balance-ra, hogy a legend játékosok között minden szín megtalálható az induló lapok között. Oké, a fire és shadow talán gyakrabban, de pl épp egy tegnap megnézett replayben Feagul (az egyik legjobb pvp játkos) frosttal indul. Szóval inkább azért kellene drukkolnunk, hogy a jelenlegi egyensúlyt fel ne borítsák az új lapok.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés