Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Murder3

addikt

válasz ChromeX #3312 üzenetére

nem az olcsóságot mondom...
    De most nem azért ha a frostnak nem lenne kukac 3 orbra meg naturénak sem lenne kukac hanem pl a shadowba lenne 8 xl egység akkor ti is uyganígy mondanátok h miért nincs.

megint nem a drágaságról beszélek....
    arról h hiába van nekem 100000bfp-m ha pl én shadowot akaork élpíteni de mi drága a shadowból?
    harvesteren kívül semmi.
    nem kell ide szuper olcsó egység legyen akkor ur pl mint az enlighment h ténleg ha azt megveszed az akkortá dob a stílusodon h na.

vegyük a harvit az pve-ben nagy segítség 2 orbra.
    de könyörgök 3 orbra a wrathgazeen kívül nincs semmi érdemleges.
    nincs jugger,deepcoil,avatar féle,de még harvi féle sem.

nature/frostot azé mondtam mert az drága de jók is nem hiába drága.
    pl ha a shadownak uyganoylan árba és értékbe lennének lapok a szokásos árnyék szinten akkor én nem nature frostot vennék ha lenne rá bfp-m dögivel akkor sem mert nem hiába akarom az összes shadow lapot...

am emg vágtam h iylen lesz hát már eleve EA meg kártyagyűjtögetés stb levágtam h iylen lesz és ennek fejébe vettem emg a játékot és én még a 12ezreset rendeltem megjelenés után 1 héttel.
    még midnig nem tudom veletek megértetni h mit is akarok mondani.

Szóval arra szeretnék kilyukadni h ha kiadnak xyz című editiont és raknak pl 2 orbra xl lapokat tegyük fel.
    pl raknának a firének,naturénak, de a frostnak nem most az meg milyen már..
    Én nem azt modnom h nekem 50000/60000 shadow psyho xxl egység kell 3 orbra csak ha már a többi frakciónak ott van 2 xl egység is 3 orbra akkor már a sahdwonak is szivesen látnék.
    mert most nekem nem a gólem vagy frostdragon kell amit shadwo deckbe nem nagyon tudok kihasználni.
    Most ha te is only shadwo és ekkora fan lennél mint én akkor lehet te is osztanád a véleményem, persze megértem h egy nature/frost vagy pure fire-paklisank tök mind1 h a shadow mit kap.
    Csak nekem azért nem tűnik etz az egész szépnek mert h a nature/frostot állandóan tápolják minden jóval a shadow meg alig kap vmit.(főleg úgy h a naturéba volt így is a legtöbb xl unit)
    De mondjuk a tűz paklisok is panaszkodhatnának...
    Pl nekem második fav a nautre én nem nature ellenes vagyok csak irigy.
    Meg amúgyis itt más is panaszkodik h a naturéba kellene iylen oylan lap mikor telis tele van jó lapokkal én miért nem sírhatnék a shadow pakli miatt?
    csak nemértem miért kell leszólni azért mert én pl a shadow paklira gyűjtök meg a lostra.
    Én is ugyan úgy fizetek a bfp-ért.én nem naure meg frost pure lapkat veszek mert azoakt nem tudom használni így meg érthető h én a shadow frakcióba látnák szivesebben erős egységeket.
    (azt sem értem h miért mondjátok hogy ha pl kap minden frakció egyen lő számű xl egységet akkor az már szétcseszné a a balacot..
    most ez olyan h van a harvi meg a juggi kb ugyan olyan a kinézetük nagy benga állatok közelharci sebzés ugyan annyit ér a lap de mégsem teljesen máshogy kell és máshova kell használni a 2 lapot.Mindne frackió xl egységei még ha egy modellen nyugszanak is a képességeiben megmutatkozik a különbség és akkor már nem lehet azt mondani h szétcsezte a balancot.)

Más:
    Ez egy fantasy játék szal engem már az is meglepett h alapból nem volt mind a 4 frakciónak sárkánya.
    nem ebbe kel nézni az egyediséget.
    a Nauture a természet adottságaivla rendelkezik éleszt,fa egységek,természet jelelgű varázsaltok.
    a forst fagyaszt,erős védelmi lapok,védő és áldó varázsaltok.
    a tűz a nyers erő,égető,robbantó psuzíttó lapok,
    shadow meg a halál,,ármyán stb.
    Ebbe van meg az egyediség nem abba h most ennek meg annak ne legyen kukaca stb.

Bocs a hosszú posztért csak már felidegelt h oldalak óta mondom miért mondom amit mondok és nem értitek meg.....

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés