Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
pachito
üzenetére
Ha nem egy ip-ről vannak a regek akkor bizonyitani elég nehéz.
Arrol nem is beszélve, hogy nálunk is kapásból 2 játék van egy ip-ről. Mivel ketten játszunk. Kábelnetnél meg 24 óránként változik.
Amúgy elég rosszul lett megcsinálva az akció az biztos.
Ha jól emlékszem már aznap voltak fönn eladó promo Viridyák. Magyarul külföldön is sokan nyomták így.Azt meg csak halkan teszem hozzá, hogy az EA/Phenomic nem kevés pontott vett el a játékosoktól. Ott vannak a nerfek. 4 Lyrish esetében már jelentős a bukta. Egy promo Lyris esetén meg még több. Vagy ott a sneak/peak (ha jól írom) megjelenése. Razorelf, promo Razorelf ára a béka segge alatt van. Nézd meg a Firedancer, promo Firedancer ára hogyan alakult mikor bekerült a listába. Azért lássuk be, mikor az ember vesz egy promo lapot és utánna a felét éri azért az laza cumi. Főleg ha a bukó 1000-s nagyságrendű. Szóval ők sem szentek.
Én ezt úgy tekintem mint a promo Ravenheartot. Hozzá jut boldog, boldogtalan.Másik szívfájdalmam az ingyen booster. Aki a játék megvásárlásával kapta a pontjait az nem kapott. Holott egy teljes játék nem kevéssel drágább mint 500 bfp megvásárlása.
Vagy az angol és holland usereket érintő akciók. Ők mivel különbek?Aztán még ott van az AH-ban üzletszerüen tevékenykedő néhány alak. Mikor Industrial koma felrak Core Dedgrből 5-6 darabot (meg más lapok ból is). Azt is lehet és ott is nem kevés user bukik komoly bfp-t.
A lényeg az, hogy a kedves cég egy mércével mérjen mindenkit. Mert addig nem tudom őket sajnálni. Főleg, hogy ők maguk hagynak kiskaput.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Diablo IV
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest