Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
Nézd, ez nem csak az EA-nál van így.
A legtöbb játék ára egy év alatt felére, harmadára esik és ebben az esetben is felháborodhatnának azok akik megjelenéskor megveszik és utána látják hogy többen töredék áron hozzájutnak ugyanahhoz a programhoz.A P4F verzió nem tudom, miért zavar téged ennyire, hiszen min. 3-4 hónappal korábban játszhattál a gémmel, mint a P4F-sek, és amíg ők 32 lappal tolják ( ezeknek ugye az AH-ban semmi értéke), addig a teljes játékkal rendelkezők 64lapot + 3000 BFP-t kapnak.
"ráadásul akkoribna a teljes játék áráért 10ezer bfp-t tudtál venni."
ezek szerint a kezdetekkor 10k BFP-t mellékeltek a játékhoz? vagy ha pontot veszel a P4F verzióhoz a 12k ból ennyit tudtál volna venni?csak azért kérdem, mert én kb fél évvel megjelenés után kezdtem ( először P4F-vel), és így nem tudom, hogy akkor mit mellékeltek a csomaghoz.
a tartalom meg folyamatosan frissül, de gondolom ezt te is tapasztalod, új mapok, kártyák, szóval rendszeresen adagolják az újdonságokat.
(amire szükség is van mert enélkül hamar ellaposodna a játék)és a support is korrektül működik, igaz lassan
, de többünk problémáját orvosolták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Házimozi haladó szinten
- Suzuki topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor Magic V2 - origami
- Asztrofotózás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4678
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de többünk problémáját orvosolták.