Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
Egy szép kis shadow-nature mirror meccset láthattok ebben a replayben. Az ellenfelem mrwN volt, és szinte a végéig fej-fej mellett haladtunk, de még a pontokat tekintve is. Így aztán egy teljesen kiegyenlített csata után végül én kerültem ki győztesen, de voltak pillanatok, amikor tényleg csak egy hajszál választott el attól, hogy az eredmény más legyen (pl. ha 2 másodperccel hamarabb gyűlik össze a powere egy burrower nastyzésére, akkor bukok egy well, és hasonló dolgok).
P.s.: Azért érdekes a meccs, mert bár szinte azonos a paklink (összesen 3 lap nem egyezik meg) teljesen más stílust képviselünk: ő sokkal agresszívabban, támadóbban lép fel, míg én először védekezni szoktam addig, amíg elég előnyt nem szerzek egy szinte biztosan sikeres támadáshoz. Az ő taktikája az olyan agresszív paklik ellen, mint a pure fire, vagy a pure shadow jobban beválik, de mikor van frost és/vagy nature orbja az ellenfélnek, akkor az én taktikám a kifizetődőbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest