Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zoli.22

tag

válasz fantom922 #20006 üzenetére

Ugyan az a nevem, mint BF-ben: hzoli
    (ezért jó az elején regelni valamire, mert nagyobb az esély, hogy a megszokott játékosnevem még nem használt. :) )

Peti: Így már egész más a leányzó fekvése, ezek a változtatások egész jól hangzanak. Nagy részükkel egyet értek, és külön örülök hogy a 3 épületes visszapörgetésnek is véget akarnak vetni. éppen tegnap futtam össze egy emberkével, és amikor kb 4 well előnnyel ugyan úgy hozta az egységeket mint én, az azért a játék lényegét igencsak megöli. És akkor még nagy szerencsém volt, hogy nem tudott t3-ra menni, mert akkor hiába nincs 1 + wellje sem, ő nyeri a meccset.
    Sunreaver is oké; tényleg elég erős egység.
    Silverind hp-ját nagyon nem csökkenteném, már az is áltasos lenne, ha a no-skilles robbantgatások kora véget érne. Ugyan így a grigori élete is simán maradhat, mert ha nem robbantja be akkor teljesen vállalható egység, inkább a power költséget emelném nála de azt sem kell túlzásba vinni. Glacier és kobold-nál is valami okos és kicsi nerf elég bőven.
    magam ellen beszélek, de NC is nyugodtan mehet 65 powerre teljesen jogos a felvetés, pláne, hogy akkor talán megérné valami bandit egység használata helyette.
    Corsair is valahogy használhatatlan, pedig nagyon tetszik mint egység, de akár hányszor raktam be, max csak bukni tudtam a meccset miatta. Órisi hátránya, hogy nem földi egység, így pl disenchantolni nem lehet. 2v2-ben aurába azonnal beleölik, de még általában 1v1-ben is. Juggernaut elintézi, légi egységek elintézik, szóval jelenlegi fomájában max azért rakom be hogy mutogassam.
    Ahogy így elnézem viszont sok olyan lapról nem volt szó, amiket nagyon senki nem használ, így nincsenek is bent a köztudatban. Lost t2-es egységek közül is sokat soha nem látni, bandit egységekről nem is beszélek, olyanm hogy bandit pakli majdhogynem nincs is.
    Sorri, hogy állandóan a bandittal jövök, de nyílván azt a színt látja legjobban az ember, amivel éppen játszik.

Új hozzászólás Aktív témák