Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
Annyit hozzáfűznék, hogy smokegyuri-val nem jutottam el T3-ig, sőtt ő elöbb ment T2-re. Azt hiszem így más a helyzet... gondolkozzatok
...ezek szerint T2-ig linekillernek is láma deckje van. Az első támadásait T1-el vertem vissza, míg én felmentem.A másik. OnSeT T3-ig el is kell jutni ellened és fel kell építeni 3 churchöt 300 power...

A harmadik reakcióm, hogy sunstridert hoztál le, én azt hittem használod a speckóját
Egyébként olyankor szoktam aura + warp a másik church-höz
Az sem szokott jó megoldás lenni, ha már 2 church-öm van. + ott a Vigil is...És az igazsághoz hozzátartozik, hogy miután OnSeT kikapott tőlem (láma vagy nem láma nekem a játék számít) megvert egy fej-fej melletti küzdelemben mikor én pure sadó voltam. Az picin múlott
Csak elrontottam 2 harvi helyett 1+ T3 kellett volna... Azért pure sadóval fire/frost ellen nem egyszerű (hozzátenném, hogy fire/frosttal is lehet lámulni
)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- PayPal
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Blu-ray írót?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 Mini 128GB 100% akksi
- Apple iPhone 12 Pro Max/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Isamuraiba cserélt kijelzővel
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...ezek szerint T2-ig linekillernek is láma deckje van. Az első támadásait T1-el vertem vissza, míg én felmentem.
Egyébként olyankor szoktam aura + warp a másik church-höz