Új hozzászólás Aktív témák

• fantom922

aktív tag

válasz Gyuri27 #14016 üzenetére

Igen jól csinálom :) de mindenki utánam csinálhatja, ha tudja... Sokszor kikaptam már és az egyik játékossal (mindenki ismeri JadeWarlord) olyannyira jóban lettem vereségek után, hogy friend és sokszor hív gyakorolni 1v1-ba sparringra. Tehát sokszor kikaptam én is.

Én nem akarok veled rosszba lenni, nem azért használtam ilyen lapokat, hogy felidegesítselek. :U Hanem hogy megverjelek, de ez a játék lényege... Ha majd fordul a kocka, megígérem, hogy bármikor megverhetsz.

Csak azt nem értem miért erőltetted a phase towerem leölését. Használsz burrowert gondolom... letettél volna 2-t és a hátsó bázisomat betámadod meg a középsőt is máris csak néztem volna. Az én akkori taktikám ugyanis a védelemből kitámadás volt, ami statikus... de nem akarok okoskodni, csak békülni...

Remélem legközelebb majd egyik másik deckembe akadsz bele...

Ui.: pure sadós vagyok nem lostos :) a kedvencem a pure sadó... (legtöbbet ezzel megyek 1v1-ba pure-val) remélem erősítik majd mert most az egyik leggyengébb... (pure sadó tehát lila-lila-lila :) )

Ui2.: az a srác akiről korábban meséltem a heal és shaman miatt simán leütötte a phaseeimet T1-en hidd el, a legerősebb T1 a nature... ww+dryad+shaman+roots+heal+hurricane

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés