- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Igen jól csinálom
de mindenki utánam csinálhatja, ha tudja... Sokszor kikaptam már és az egyik játékossal (mindenki ismeri JadeWarlord) olyannyira jóban lettem vereségek után, hogy friend és sokszor hív gyakorolni 1v1-ba sparringra. Tehát sokszor kikaptam én is.Én nem akarok veled rosszba lenni, nem azért használtam ilyen lapokat, hogy felidegesítselek.
Hanem hogy megverjelek, de ez a játék lényege... Ha majd fordul a kocka, megígérem, hogy bármikor megverhetsz.Csak azt nem értem miért erőltetted a phase towerem leölését. Használsz burrowert gondolom... letettél volna 2-t és a hátsó bázisomat betámadod meg a középsőt is máris csak néztem volna. Az én akkori taktikám ugyanis a védelemből kitámadás volt, ami statikus... de nem akarok okoskodni, csak békülni...
Remélem legközelebb majd egyik másik deckembe akadsz bele...
Ui.: pure sadós vagyok nem lostos
a kedvencem a pure sadó... (legtöbbet ezzel megyek 1v1-ba pure-val) remélem erősítik majd mert most az egyik leggyengébb... (pure sadó tehát lila-lila-lila
)Ui2.: az a srác akiről korábban meséltem a heal és shaman miatt simán leütötte a phaseeimet T1-en hidd el, a legerősebb T1 a nature... ww+dryad+shaman+roots+heal+hurricane
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de mindenki utánam csinálhatja, ha tudja... Sokszor kikaptam már és az egyik játékossal (mindenki ismeri JadeWarlord) olyannyira jóban lettem vereségek után, hogy friend és sokszor hív gyakorolni 1v1-ba sparringra. Tehát sokszor kikaptam én is.
Hanem hogy megverjelek, de ez a játék lényege... Ha majd fordul a kocka, megígérem, hogy bármikor megverhetsz.