Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
Zotya firedancer ellen nightcravler jó, de a profik általában dobnak mellé haspókot is (azt az orkot aki neked rohan
) + támadó spellek. Szóval akkor már a fire lenyomja a nightcravlert sajna egy nem szokott elég lenni. Felbuffolva még jó lehet... Ha több dancere van jól jöhet a nasty mondjuk nightcravlerrel baró. Fal mögül nehézkesebb. A megoldás, ha nem hagyod falat húzni
de ha mégis és van kis csapatod már akkor teleport át a másik oldalra. Ha pedig több dancer van 2 phoenix és 1 vissza is jön
Sőtt több dancernél arra az oldalra nyomhatsz egy aurát is és az gyorsan megfordítja a helyzetet... itt persze vigyázni kell, mert ő lerak egy bannert és szivathat a powere meg nő. Aztán van a knight of chaos is ha lehoz haspókot (lásd eleje
) csak az lassan ér oda, több dancer ellen pedig nem biztos, hogy van ennyi időd. Azért sadós védelmeket írtam, mert ha jól olvastam te az vagy. Amint megvan a dancer rögtön térj át a bannerra, mert visszakapja a power egy részét, ha marad...HunCsirke jó volt, de még van mit fejlődnie
Egyébként nem tőlem félt az ellen, nálam magasabb rangúak voltak. Dobta őket a rendszer. Mondjuk ismerek egyet aki beszarik tőlem és magasabb rangú, de az érdekes... mindig verem
pedig jobb mint én, de valahogy ellene nyerek. Azoktól meg kikapok akiket ő ver
Én vagyok a mumusa...Szeva Gyuribá!

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Indul a ChatGPT Health
- NVIDIA® driverek topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- További aktív témák...
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) + támadó spellek. Szóval akkor már a fire lenyomja a nightcravlert sajna egy nem szokott elég lenni. Felbuffolva még jó lehet... Ha több dancere van jól jöhet a nasty mondjuk nightcravlerrel baró. Fal mögül nehézkesebb. A megoldás, ha nem hagyod falat húzni
de ha mégis és van kis csapatod már akkor teleport át a másik oldalra. Ha pedig több dancer van 2 phoenix és 1 vissza is jön