Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fantom922

aktív tag

Zotya firedancer ellen nightcravler jó, de a profik általában dobnak mellé haspókot is (azt az orkot aki neked rohan :D) + támadó spellek. Szóval akkor már a fire lenyomja a nightcravlert sajna egy nem szokott elég lenni. Felbuffolva még jó lehet... Ha több dancere van jól jöhet a nasty mondjuk nightcravlerrel baró. Fal mögül nehézkesebb. A megoldás, ha nem hagyod falat húzni :) de ha mégis és van kis csapatod már akkor teleport át a másik oldalra. Ha pedig több dancer van 2 phoenix és 1 vissza is jön :D Sőtt több dancernél arra az oldalra nyomhatsz egy aurát is és az gyorsan megfordítja a helyzetet... itt persze vigyázni kell, mert ő lerak egy bannert és szivathat a powere meg nő. Aztán van a knight of chaos is ha lehoz haspókot (lásd eleje :D) csak az lassan ér oda, több dancer ellen pedig nem biztos, hogy van ennyi időd. Azért sadós védelmeket írtam, mert ha jól olvastam te az vagy. Amint megvan a dancer rögtön térj át a bannerra, mert visszakapja a power egy részét, ha marad...

HunCsirke jó volt, de még van mit fejlődnie :D Egyébként nem tőlem félt az ellen, nálam magasabb rangúak voltak. Dobta őket a rendszer. Mondjuk ismerek egyet aki beszarik tőlem és magasabb rangú, de az érdekes... mindig verem :D pedig jobb mint én, de valahogy ellene nyerek. Azoktól meg kikapok akiket ő ver :) Én vagyok a mumusa...

Szeva Gyuribá! :DDD

Új hozzászólás Aktív témák