Új hozzászólás Aktív témák

• OnSeT

őstag

válasz Gyuri27 #11462 üzenetére

adjanak ki egy területre ható verziót immunitás nélkül. természetesen 50 powerért mint amennyiben egy cc van, t2n sokkal jobban lehetne használni, mert dis annyiban van mint egy + unit.

t3n tudod mi van pure nature ellen?
    slayert + reavert egyből váltja t2ről a parasitevel, még követnie se kell engem t3ra.
    az egyetlen használható egység a jugger de azt meg nem lehet 220ért spemmelni, mivel többek között support is kell hozzá.

egyébként mennyi cc is van a deckedben?
    sztem van min 3 ami jó s-től felfele (ensnaring , oink, creeping) . + fathom vagy drake képessége amelyiket épp használod.

elhiszem hogy jó móka a lánc cc, de nekem vhogy nem jön be mivel disen kívül nem tudok rá mással válaszolni.

tegyük fel hogy a shadow affosat használom (az a buffra ad immunitást) megy jugger, jön egy root 45-ért, arra válaszként 80 ért a dis. de mivel nincs immunitás a fathom képessége blokkol, így mire lejár a disenchant reloadja és ismét használhatnám a jugger már halott.

tehát ebből látszik hogy más megoldás nincs nature ellen,
    ha nincs zöld dis, a t3 halott fire részről, mivel m és l unitok átvételre kerülnek, az xl meg leölésre a lánc cc segítségével.

dancerre miért s unittal mész ha tudod hogy knockolja?
    ott a mauler, egy ütés és a dancer ranged támadása blokkolva van

a repre visszatérve, már beszéltük korábban is, 1v1ben nincs gondom a sommal, mivel ott
    ha folyamatos támadás alatt van fel se tudja építeni, viszont 2v2ben elég nagy ahhoz a map hogy ne lehessen a som közelébe férni, ill az a 100 power 2 perc erejéig simán nélkülözhető (kb. fél perc amíg megépül + 1 perc reload + még fél perc amíg visszapörgeti voidot) ennyi időre meg a csapattárs fel tudja tartani az ellent.
    utána meg már folyamatos a power utánpótlás, amire elfogyna ismét aktiválni lehet a somot és már jön is vissza ismét a void.

és mint láthattad elég hullámzó volt az ellen támadó ereje, lényegében mindig egy som aktiválást követően jött egy nagyobb attack.

de ez még nem is a legdurvább párosítás, pure shadow társsal ahol még rb is van som mellé hát jah az már tényleg erős.

Új hozzászólás Aktív témák