Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3084) Neoteric


Neoteric
addikt

Nekem működik a v-sync, csak épp sok hasznát nem veszem mert nincs annyi fpsem hogy 60-ra keljen lekorlátozni.

Mentem egy órácskát online, most hagytam abba. Hát fasza a játék, egyáltalán nem bántam meg hogy megvettem, viszont aggaszt valami. Mégpedig az, hogy sztem ez nem normális amit csinál nálam a képernyőn: 1 2 3 4 5
Erre vmi ötlet h mégis mia franc lehet az oka?

Singleben is csinálta párszor, de azt betudtam a kalózverziónak.. viszont ez zsír eredeti Limited Edition. Szal nem hiszem, hogy a játékban van a hiba, de mivel csak ennél a játéknál jön elő, így abba sem vagyok biztos, hogy a vgam haldoklik. AC Twinturbo van rajta, 50fok fölé nem megy, túlhúzva sincsen, szal nem hinném, hogy baja lenne. Driver nem a legfrissebb az tény, hanem januári, de emiatt sztem akkor se kéne ezt csinálnia.

BC2 nickem: PH Neoteric, aki akar rámkereshet xfire-en is: neoteric5

Valaki kérdezte tegnap, hogy milyen joystickal. Nos kipróbáltam a logitech 3d extreme prommal a helizést és hát bénáztam eléggé, kicsit más mint a bf2, de szerintem csak szokás kérdése, szal én merem ajánlani ezt a joy-t, ára sem olyan vészes mostmár, de elég strapabíró. Amúgy nem kellett állítanom semmit sem, most dugtam be először a joyt formázás óta, driver se kellett neki, egyből felismerte, BC2-ben meg beosztotta neki auton a gombokat. Egyedül a fire-t raktam át máshova, amúgy hagytam mindent ahogy volt.

CptMisi: ezt csak a kalózverzió produkálja..

[ Szerkesztve ]

PSN: ne0teric_sAN

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.