Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SZKEBE75
senior tag
-
-
Gyula84
veterán
nagyok kedves adminok vannak itt e
kérdem is it hc?
válasz stfu and playNem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
-
pohár
félisten
na, meg is lett fejtve az easter egg, megint lefoglalták a népet egy időre
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Enton
addikt
válasz guftabi96 #82714 üzenetére
Én még a Paracel Storm-os Megalodon nál nekiáltam a roncshajón egy ilyen morzekódnak az egyik folyosón villogott valami meghatározhatatlan fényforrás. De végülis tök értelmetlen valami lett.
Szerintem én egyszer nekiülök egy-két cigi társaságában.
Az elejét már úgyis megcsinálták, nekem csak a keypadot kell előhoznom meg felvenni a második gyors üzit shadowplay-el aztán szépen nekiülni lefordítani a számsort majd beütni a viztorony aljába majd hallgatni a promoted hangot. De azt már tuti valami fullratömött szerveren fogom beütni.Azért az nem rossz, hogy a kedvenc fps-emmel ilyen téren is foglalkoznak, szívesen látok több ilyet benne, akár 4x ennyit is, akinek meg nem kell az nem foglalkozik vele. Ez is egy része a kikapcsolódásnak/szórakozásnak egyeseknek, pl nekem is. Ilyen fejtörőkkel meg szivesen foglalkozom amúgy is.
[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
daveoff
veterán
Teljesen egyetértek, nincs ezzel semmi baj. Azzal viszont van, hogy szenvedsz vele nem keveset(pl. phantom bow), utána meg egy ingyenes DLC-be beleteszik egy ládába a pálya közepére....nesztek itt van....és bárki felveheti.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
-
kisza25
félisten
válasz daveoff #82719 üzenetére
ja bevonzom őket, tudod a hírnév átka, mindenki ellenem akar játszani, meg velem
most mond meg mindennap visszajelölök valakit, de sose fogynak el (amúgy ezt a max 100 ismerőst nem akarják bővíteni, már nem tudok kit törölni, mert mindenki aktív aki barátnak van jelölve )[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
M@rdel
őstag
válasz #16729600 #82720 üzenetére
Ezt a double shot én is kaptam azt hittem két tank lő.
Régebben volt olyanról szó, hogy a kasztok között lehetett felszerelést cserélgetni pl. support defibrillatorral.
Már csak azért mert mostanában találkoztam egy pár ilyen játékossal. Tudtok erről valamit?[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz M@rdel #82723 üzenetére
lehet felvette a másik kaszt fegyverét. Én is szoktam, ha kifogyok, vagy csapattárs meghal, ő medic felveszem a cuccát, hogy újraélesszem és akkor engi leszek medic cuccal
Snip3r_HUN: csak hülyülök a nyomotokba sem érek[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
törölt tag
válasz M@rdel #82723 üzenetére
Vannak csodás feltámadások is, ez a Eistee_9355 csóka még pár hete esett-kelt Hainan-on.Most már bezzeg csak ilyen statokat ( vagy jobbakat tud produkálni ) Fejlődik, eszem a zuzáját.Ráadásul az agyhalott szerver törzsközönség még nyalizik is neki, "gyere az én csapatomba, lehetek veled " egyszerűen elhányom magam rajta.De hogy ennyi sötét idióta slepp legyen a csalók mellett, nem térek magamhoz. Az esetek döntő többségében egy lövéssel kinyír IFV vel.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz guftabi96 #82714 üzenetére
Senki... ezek kaptak belsős infót... az hogy egy helikopterrel el kell menni egy sziklán egy fához és felrobbantani és ott egy kapcsoló lesz... soha senki nem jön rá.
Ez ilyen nép kábítás...
Valószínűleg magától ettől a JJ akárkitől.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
-
törölt tag
Srácok! Tegnap egy komplett tàrat lőttem egy Orosz hero-ra SCAR-H -ból és 100% életereje maradt.
Ez már valami b+ -
kriszpontaz
veterán
válasz Snip3r_HUN #82726 üzenetére
Át is öltözhetne akkor nem lenne annyira furcsa.
-
daveoff
veterán
-
jacint78
addikt
válasz FollowTheORI #82731 üzenetére
De, a sniper rájöhet amikor a pofája előtt robban a fa. Én már csak tudom.
type your text here..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest