Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SamS20
senior tag
nyilván inkább a fegyveres harcokat részesíteném előnyben, de tudom hogy a járműves akciók is fontosak illetve adnak egy másik pluszt
cs-ben annyi a cheater h egy időre inkább hanyagolom, és alternatív megoldások után nézek.
látom arról h a prémium megéri e vagy nem eléggé megoszlanak a vélemények, kicsit áfogalmazva
megér 6k-t a premium ha a sima 2k ?prémiumban amúgy mappokon kívül a fegyver upgradek amik feltehetőek előnyt is jelentenek a játékmenetben vagy olyan mint a csben a skinezés ?
-
Anfänger
őstag
válasz CsonkaImo #83884 üzenetére
Akkor valamit elbas.tak az update-el.
Más.
Ez a barátlistáról barát eltünése is megvan nálam is.
Van rá megoldás! Jeletkezzetek ki battlelogról és originröl is,aztán login,és új barát hozzáadása.
Megint kell felkérést küldeni,feltéve,ha emlékeztek az összes névre. Kis-nagy karakter -_.. stbNichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
psq
tag
Az előbb nálam is eltűntek a barátok. Originben - átállítottam magam "láthatatlan"-ra frissítettem a böngészőn és újra vannak barátaim Most akárhogy állítom megmaradnak... Nem biztos, hogy másnak is megoldás, de egy próbát megér.
-
Prosector
addikt
válasz jacint78 #83894 üzenetére
Ugy mondod a velemenyed, mintha legalabbis a Szentiras lenne...az eszedbe jutott mar, h masnak mas a velemenye?
Azert igy kinyilatkoztatni, hogy ez szar, az szar egy kicsit eros, nem gondolod?
Egyszer sem tetted oda sehova, h "szerintem", vagy "az en velemenyem".
Ha ennyire frocsogve savazod a jatekot, akkor minek jatszol vele?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Srácok,a mortárt ha kilövik (megsemmisíti valami) akkor kell várni hogy újra legyen,vagy meg kell halni?
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
mackosajt
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #83909 üzenetére
Lőszeres láda újratölti.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mackosajt
addikt
Cirka 2 perc szerintem a töltési idő, és ugye leszületéskor a bosszantó kb. 30 másodperces elővételi marhaság.
Aki azzal akar menni, kibírja.
Én ritkán veszem elő.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
stoon
addikt
-
mackosajt
addikt
Egyszerű a dolog pedig.
Amikor leraktad a kívánt helyre a mortarod és elbújtál, dobsz magad alá egy pakkot, és amíg küldöd az égi áldást, fel is töltődik, tehát ha szétszedik, ismét ott a mortar.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Edem05
őstag
Gyerekek, bemutatom Ivan-t, az orosz f@szkalapost aki RPG-vel szeret inf-re lőni... BL Profil
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Mennyi undorító ember játszik evvel a game-el.........
Elkezdtem az M32 MGL-t csinálni 500 killre,hogy megkapjam hozzá a dogtaget. Minden faszán megy,94-3 KD-nál vagyok és átjön a csicska kis nyomorék,azért hogy ne tudjam felvenni a fegyvert. Az ilyeneknek odamennék a háta mögé egy baseball ütővel és mikor játszik jól megsimogatni vele a háta részét.
[ Szerkesztve ]
-
jacint78
addikt
Az elég vicces, hogy a Goat Szimulátorral tudok a leginkább eljátszani sokáig xD.
type your text here..
-
Dragon27
senior tag
[link] szerintetek vele minden rendben? egy párszor leszedett SCAR-H SV + REFLEX [RDS] használt a távolság kb. 200m Operation Locker C és A felé a kiindulási ponttól én 7x szorzóval alig láttam
De látom szépen fejlődik a csávó
vagy a monitor beállítása annyira alacsony hogy a célkereszt lefedi az egész képet -
SamS20
senior tag
kérdés, megvettem a premiumot, és kicsit böngésztem a battlelogon, van 62 gold battlepackem.
érdemes most kinyitni vagy később nyissak ? -
stoon
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #83923 üzenetére
hc-n el tudod tőle venni
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
SamS20
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #83927 üzenetére
akkor nincs összefüggésben az előrehaladásommal, köszi az infót majd nyitogatok otthon
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
daveoff
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #83931 üzenetére
nem tudom ezek milyen szerverekre járnak, de kb mintha botok ellen játszana...
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
westcoastog
veterán
Fegyverhez battlepackot hány ölésenként kapok?
Rohadt sv98-hoz persze hogy battlepackban van a 8x scope. -
kisza25
félisten
válasz westcoastog #83933 üzenetére
Rámész a fegyverre mutatja, nem egyformán van
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
nagyúr
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz westcoastog #83933 üzenetére
50 killenként kapsz fegyverhez battlepackot.
-
westcoastog
veterán
kisza25 + }{3@Đ$}{0ot
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
gabee97
tag
Sziasztok!Most kezdtem a játékot és a BF3 után van pár új dolog amit nem értek
Amikor szakaszvezető vagyok CQ módban kiírja hogy order received és választanom kell hogy elfogadjam vagy sem,ez mégis mi akar lenni?
Másik hogy elég gyakran nem talál be a golyó amikor lövök az ellenre és közben mozog,pedig rajta a célzóka és húzom az irányba amerre fut.BF3-ban nem volt ilyen problémám, mitől lehet ez? -
guftabi96
addikt
Akik üzemeltetnek szervert/ vagy csak szimplán tudják: hogy van a balance a szervereken? Tudják a tulajdonosok módosítani, hogy hogy rakja át az embereket, vagy ezt nem lehet megcsinálni, és úgy pakolgatja a szerver a játékosokat, ahogy azt a játék készítői megálmodták?
Most nyomtam egy Noshahr TDM-et. Elkezdtük a meccset, két perc után már valami 60-15-re vezettünk. Én voltam a 2. a csapatban, 8-1-es stattal.
Örültem is, hogy itt bizony rekt lesz.
Erre átrak engem a másik csapatba... csak engem (mondjuk, így is rekt lett a vége, csak nem olyan, mint amit én vártam ) Írom is chatbe, hátha van admin, hogy ez mégis mi a búbánatosmacif*sz, erre írja egy gyerek, hogy ez a Dice műve, ezzel nem lehet mit kezdeni.
Én eddig úgy tudtam, hogy lehet módosítani ezen, de akkor rosszul tudom?(#83938) gabee97 "Másik hogy elég gyakran nem talál be a golyó amikor lövök az ellenre és közben mozog,pedig rajta a célzóka és húzom az irányba amerre fut.BF3-ban nem volt ilyen problémám, mitől lehet ez?" Légy üdvözölve a Battlefield 4-ben
[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
gali777
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #83931 üzenetére
hát ez nagyon lol
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
eugabesz
őstag
válasz guftabi96 #83939 üzenetére
A DICE a következőkön nem enged módosítani: 4 fős szerver indítás,tétlenség (5 perc) és a balance...finomítani lehet a balaszon,különböző programokkal,de olyan még nem volt a szerverünk két éves történetében,hogy jó lett volna a balansz.Azt külön kiemelem,mivel te is megemlítetted,hogy egyetlen admin nem fog vele foglalkozni,hogy visszategyen a másik csapatba,mert ugyan úgy visszatesz,hiába "dob át" a másik oldalra.Azt lehet finomítani,hogy mikor meghalsz akkor tesz át a másik oldalra,vagy azonnal és akkor ugye meg fog ölni a balanszer...
Mindez azért van,mert a DICE és az EA a szerver fájlokat vagy azok egy részét sem adta az adminisztrációs program készítők kezébe.Így vakon "tapogatóznak" ,vagy sikerül jól egy admin program,vagy nem.http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
meszike91
senior tag
Csak nekem nem indul operával a játék? Azt hiszi hogy nincs megnyitva az origin Chromemal semmi probléma, de nem szeretnék áttérni emiatt a chromera.
du, du hast, du hast mich
-
mackosajt
addikt
válasz marilllyo #83944 üzenetére
Apró dolog, de fontos.
Ahogy bármit elallit az admin, legyen az 1p start, hosszabb tetlenseg, azonnal "custom" besorolása lesz a szervernek, vagyis akik "normal", "hardcore" és "classic" módra szurnek, vagyis a játékosok nagyobb része, nem fogják megtalalni a keresőben.
Bf3-ban ilyen nem volt.
Ott lehetett ezekkel is szórakozni.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
gabee97
tag
válasz guftabi96 #83939 üzenetére
Ja értem, szóval ezért szidják annyian a hitrendszert
(#83941) }{3@Đ$}{0ot: Értem,és ez csak arra vonatkozik hogy támadjak vagy védekezzek?
Még 1 kérdésem lenne: pár videóban látom hogy intenek a kezükkel mintha valami utasítást adnának,ez mire jó és melyik gombbal lehetséges? -
nagyúr
-
Prosector
addikt
válasz gabee97 #83947 üzenetére
Nem arra gondolsz amikor kernek vmit? Ha hosszabban nyomod a Q-t, akkor elojon a commo rose es ott lehet kerni dolgokat. Ha pl. latsz egy integeto embert a feje felett villogo kereszttel, akkor hp-t ker.Ha nem erre gondoltal, akkor nem szoltam.Amugy tok aranyos sztem, mikor vadul integet a karakter, h adj mar hp-tBocs, felreolvastam: nem azt irtad, h "integetnek", csak "intenek".
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest