Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuvi
senior tag
válasz Snip3r_HUN #83750 üzenetére
tuning is van w10 is van (megjelenésétől), volt frissített verzió meg szüz telepítés is, sose volt bajom battlefielddel mellette
-
kisza25
félisten
válasz Snip3r_HUN #83750 üzenetére
Nekem több fesz kellett procinak win10 alatt, mint w7 alatt, nem is kevéssel, mondjuk w7 nem sokáig volt ezzel a lappal/procival, lehet ott is eldobta volna magát.
Én visszaváltottam légre, nekem túl hangos volt a víz[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
iMaverick
addikt
Én is Win10-zel tolom a BF4-et, nincs probléma.
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Win 8.1-sek,meg akinek Nvidiája van,nem szaggat be fél secre random időközönként? Mert tegnap is majdnem azért haltam meg,mert beszaggatott ez a fos. Ha jó emlékszem Win7-en nem volt ilyen.
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
guftabi96
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #83755 üzenetére
Nekem tegnap volt olyan, hogy betöltött a játék (Dragon Valley TDM) és vagy 3 percig nem töltődtek be normálisan a textúrák, az fps is alacsony volt (70-80) és 3 másodpercenként megakadt a játék.
Aztán gondolt egyet, és jó lett.
(8.1, GTX 960 legfrissebb driverrel)#KeepFightingMichael
-
spanglee001
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #83755 üzenetére
win8.1 nincs hiba az említett hiba win10 en jön elő sokaknál.
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Prosector
addikt
Visszajott a friendist, nem csinaltam semmit, csak probakepp egy F5.
Egyebkent a helpdeskes csaj azt mondta, h ok ilyenrol meg nem hallottak, de legalabb nagyon aranyos volt.
A beszelgetes vegen, mar azon gondolkodtam, h elkerem a szamat, mert egyikonk sem akarta letenni a telefont, az utolso fel perc ennyibol állt:
-viszonthallasra
-viszonthallasra(csend...)
-tovabbi szep napot, viszonthallasra
-onnek is, viszonthallasra(csend...)
-viszonthallasra
-visszhall
-viszonthallasramuhahahahaha....
-
Prosector
addikt
Hat majdnem, nem sok kellett hozza...mar el is kezdtem rohogni, csak az automata megszakitotta a hivast
Kisza:csak a kozponti szamot hivtam, de a keresztnevet es vezetekneve elso betujet tudom az emailbol, o viszont nyilvan tudja az emailem, ugyhogy neki konnyebb lenne felvenni a kontaktot
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz spanglee001 #83757 üzenetére
Nem az,csak nálam tényleg olyat csinál hogy betölti a pályát meg mindent,és mikor játszol,akkor game közben gondol egyet és beakad ilyen fél másodpercre,mint ha valami leterhelné erre a kis időre. Megy 120 fps-el stabilan,és gondol egyet aztán lemegy fél secre ilyen 20-30-ra utána vissza.
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Prosector
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #83762 üzenetére
Ugyanez van nalam is, de olyan szinten, h meg a hang is akad. Szerencsere ritkan fordul elo.
Eddig senki nem tudta megmondani mitol van.
-
daveoff
veterán
Mennyi user error... Nekem miért nincsenek ilyen gondjaim soha? Nekem eddig a BF4 750 óra alatt csak akkor fagyott ki, ha instabil volt valami tuning...
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
daveoff
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #83766 üzenetére
Csak hülyültem, de amúgy nekem tényleg az égvilágom semmi gondom a 10-el, se a 8.1-el, se a 8-al nem volt, első naptól használtam mindegyiket. Voltak AMD, és NV kártyáim is(igaz 10-el eddig csak NV volt) A 7 meg már felejtős szerintem, már szinte drivereket se adnak ki hozzá...
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
HollyBoni
veterán
Jó kis topik lett ez.
-
steele80
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #83762 üzenetére
Nálam ezt az AVG vírusírtó csinálta! Letöröltem és azóta nem jelentkezett ez a hiba.
-
HollyBoni
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #83771 üzenetére
AVG=Avast Free Antivirus?
-
stoon
addikt
válasz Snip3r_HUN #83770 üzenetére
amúgy ha nem lettem volna elfoglalva nálatok a kezdőn kempelő AA és tank combótol ti bukjátok a kört!
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
stoon
addikt
válasz Snip3r_HUN #83777 üzenetére
az AA-re ráraktam a szlemet de kilőtt! visszamentem , még rajt volt mind, nyihaaaaaaaaa és röpült a gránát
(#83778) players111: azért mert makrószlemet +makróm15 használok! ha megnézed a killeket meg hogy mivel öltem van nagy különbség! na ott a makrós szlem! amúgy azért lehet hat mert balfasz vagyok nem tudok lőni csak 3. és a 4. sör között szerintem ez még előtte van!
amúgy kovy tudja hogy balfasz vagyok nem kell idézned! de ez engem nem zavar!
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
törölt tag
Most nézem ennek a pkp pecheneg-nek tényleg 33 a sebzése?
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz #19784448 #83781 üzenetére
Azért ez függ attól hogy melyik testrészre lősz, és hogy milyen messziről. De itt pontosabban le van írva : symthic.com
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #83782 üzenetére
Köszi megnézem!
-
törölt tag
Ez a pkp komoly kis szerkezet lehet vele darálni.
-
Prosector
addikt
válasz spanglee001 #83796 üzenetére
-
gali777
őstag
válasz spanglee001 #83798 üzenetére
Amúgy nem tudja valaki hanyadikak lettek az úriemberek? Megérte csalni? ...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külpolitika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- DPD tapasztalatok
- Mozgásban a Comix Zero
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest