Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Igen, most az elmúlt napokban többször is volt, hogy laggotl a szerver, de chatben azt írták, hogy az ea-nél van a gáz, ők nem tudnak neki semmit csinálni.
Viszont, amikor ezek történtek, akkor nem éreztem laggot.
Persze lehet, hogy akkor is épp térdelt a szerver, csak éppen ezen kívül mást nem éreztem. -
prokxy
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
Rendben.
Pénteken Lancangon az "E"-hez közeli bázisnál, rögtön a bázis előtt kempelt az egyik tank, írtam neki, h húzzál már onnan, nem tette, csak lövöldözött az "A"-"B" irányába, majd szépen az AA-val belöktem a vízbe, tank elsüllyed, látom, kiúszik belőle a csipa, majd jön a szép szöveg, aztán admin kill!
Egy IRAM-os volt, nevére már nem emlékszem...nem mackó, nem yarez, stb, őket isemrem és nem csinálnának ilyet, sőt őt is lecseszték.Bírom, amikor olyan kap admin jogot, akinek nem lenne szabad, tény, nekem is szebben kellett volna elküldenem a picsába az ilyeneket!
Megnéztem az adatlapját, hát nem csodálom, h ezt csinálta, elég nub szegénykém, de senki nem lehet ügyes minden játékban. 
-
prokxy
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
Ha velem jössz, akkor ritkán lesz ilyen!
De szept. 8 előtt ne várj a 4-ben! 
Más:
Tegnapi Golmud ismét, 2 érdekes dolog volt:
- "A" pontot foglalva látom, h az enemy tank ott figyel a "B" felőli dombon a bázisukhoz közel, elkezd lőni 100%-on voltam, lövedék becsapódása előtt AP be és szemből akkora mobilitis 52%-os sebzést kaptam, minta seggbelőttek volna, pedig 100% hogy nem.
- kisza volt a gunner, jön a jet, kilövöm, kisza megkapta a killt és meg a squad driver assistot!
-
-
guftabi96
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Úgy látszik, most mindenki a nettel szenved.
Nekem is tegnap speedtest alapján nem volt semmi baj, de közben meg végig baja volt, folyamatosan pirossal villogott.
Tankkal azért tudtam érvényesülni, de ha ki kellett szállni, akkor gatya volt egyből, alig bírtam hitelni valakit.
Pedig volt már kint szerelő is, kicserélte a routert, de nem az volt a baja. (Ezt mondjuk tudtam is, de legalább a hitvány ócska szemét helyett kaptam egy csak szimplán sz@rt) -
-
kisza25
félisten
válasz
dokee78
üzenetére
becsapódás előtt pittyeg MBT LAW és Staff shell is, igazából ua az egyik kézből a másik járműből indítva
viszont MAV-al, soflam-el, meg a sniper távcsőszerű cuccával (nem ugrik be a neve) is mérhetnek és akkor a TOW és a SMAW is rádmegy és a Javelint sem kell célon tartani, meg ugye az mbt law-al és guided-el is lehet mérni ilyenkor
gyiku: tényleg elaludtam
-
-
válasz
dokee78
üzenetére
Amit assignmenttel kell kioldani azt nem tudod megvenni... amugy fogalmam sincs mi kell az UCAV-hoz... csak szólok.
Sőt amit fejlődéssel (pontok) lehet megszerezni kiegészítők, azokat sem lehet megvenni ha jól emlékszem.
Csak az alap, csupasz fegyvereket kapod meg.Röviden... ezt a fizetős haladást felejtsd el.

Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Futás, futópályák
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Futárcégek
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 60 hó garancia
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Amazfit Active okosóra
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

beszélj a szolgáltatóval, vagy frissíts firmwaret a modemen, vagy cseréltesd ki a modemet a szolgáltatóval..