- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Popes
őstag
válasz
daveoff #96352 üzenetére
Igen, nekem is van valahol videóm hogy négyszer lőttem telibe tankkal az embert és ki kellett szállnom leszedni mert nem akaródzott neki meghalni.
Most nem tudom a BF1 hogy megy de a tesztek alatt pl teljesen máshogy viselkedtek a fegyverek a 4-hez képest.(például nekem olyan érzésem volt hogy csípőből hamarabb leszedem az ellent mint ha célzott lövéssel próbálkozom
)
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
daveoff #96347 üzenetére
Egyébként milyen érdekes, anno engem ez ennyire nem zavart... na jó a Hardline után egy picit már zavartak a hibái... de BF1 után tényleg nevetséges érzés néha játszani vele. Olyan randomitást ad a kiszámíthatatlan megjelenítés és "netkód", hogy ihaj. Pedig azért a BF1 sem tökéletes, de messze jobb.
Ennél még a BF1 "elsőre sem oda lő ahova kéne" mechanikája is kevésbé zavaró.
Mármint a meggymagköpködő része a játékoknak...
-
Prosector
addikt
válasz
daveoff #96036 üzenetére
En nem hagynalak ki semmibol, de a multkor konkretan azt mondtad, h nincs mar kedved BF4-ezni es csak akkor szoljunk, ha nem vagyunk meg es akkor segitesz...en ebbol azt szurtem le, h ne basztassalak a jatekkal, ha nem muszaj
Azt hiszem wartapasztalata kb csak neked, kiszanak es nekem van, szal persze hogy jol jonnel fixen a lineupba.
HULLO
: mégis hogyan kepzelned el a dolgot? ha vmi tortenik a FB-on, akkor keressunk meg itt, priviben?
vagy irjunk emailt?
Ha war alatt akarsz vmit kozolni velunk, akkor megallsz a tankkal a harcter kozepen es bepotyogod a csetbe az infot, hatha addig nem lonek/hegesztenek/raketaznak/C4-eznek ki?
Vagy hogy gondolnad?
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
daveoff #95803 üzenetére
Hmm... értem. Hát akkor max még anyit érdemes lenne megnézni, hogy ott milyen adatokat produkálnak a pingek játék közben.
Mondjuk ha ott is ugyanilyen, akkor kábé visszamentünk a kiindulási helyzetbe.
Max annyi hogy akkor meg városon belüli hálózat szar... de azt hiszem ezt mondta is a UPC szerelő azt írtad régebben. Ezzel meg akkor nem tudnak/fognak mit kezdeni.
Túl messze vagy és/vagy túl sokan csatlakoznak arra az ágra a városon belül és néha emiatt time-out-ol valami... hát ezzel nehéz lesz mit kezdeni. Ha így lenne.
Legalábbis a kedvedért nem fognak gondolom optikai kábelt húzni pl a házadig.
(Telekom nem bővít felétek véletlen? )Mert ugye ez esetben meg csak erre szűkül le a differencia a két helyszín között.
-
Prosector
addikt
válasz
daveoff #95713 üzenetére
En sem vagyok 1 leader tipus...meg amugy is hulye vagyok a jatekhoz
Még a végén tenyleg fel kell kerni sniperpistat, multkor ugyis lattam jatszani
(#95714) KurohaNeko: nincs meg datum, egyelore csak azt szeretnem tudni, hogy kb hanyan lennenk, szal igenyfelmereskent kerdeztem meg.
-
guftabi96
addikt
válasz
daveoff #95471 üzenetére
Valamit biztos.
Pearl Market-en A-nál ott a konténer mellett végig guggolva mentem a konténer fala mellett. Ahogy benéztem, én még nem is láttam őt, de olyan bucit adott egyből, hogy fel se fogtam, hogy mi történt.
Meg E-nél a lépcsőknél is hasalt, még kb be se léptem a házba, már ki is szedett.
Breki megirigyelné ezeket a reflexeketDe ahogy látom, te se voltál tiszta
-
guftabi96
addikt
válasz
daveoff #95400 üzenetére
Micsoda fordulat
Én egyszerűen nem tudom megszeretni, de azért próbálkozok (ebben eléggé motivál a tudat, miszerint teljes árat fizettem érte).
Bár lassan egy hónapja, hogy el se indítottam, és egyáltalán nem hiányzik. A 4-et ugyan úgy szeretem, + winter sale-ben beszereztem két nagyszerű szimet (rf2, automobilista), szóval nem is látok rá esélyt, hogy túl sokat fogok vele játszani a közeljövőben. -
kutkut
addikt
válasz
daveoff #95026 üzenetére
Bár én alig játszottam a játékkal, egyszerűen nem köt le... De egy nagyobb (~16v16) csatában benne lennék, ahol tényleg mindenki azt csinálja, ami a feladata!
Egyébként nem az FPS játékok meg a BF világa áll messze tőlem, BF3-ban több 100 órám van, mind a mai napig játszom vele, csak a 4 nem jött be igazán. Szóval max. az lenne probléma, hogy nem ismerem annyira a pályákat, illetve a fegyverek egy része még nincs feloldva.A lényeg, hogy egy szervezett játékban benne lennék! Jelentkeztem is a platoonba, a név szerintem egyértelmű...
-
Prosector
addikt
-
Enton
addikt
válasz
daveoff #94976 üzenetére
Mostmár nem leszek rest, én is szívesen csatlakoznék valamelyik összeverődéshez, ha csak nem gyakorolni meg tartaléknak is.
Csak legyen kötelező egy inf egy jármű map. De az se baj ha CTF/Obliteration vagy Carrier assault mód is menne(ide persze már nem ártana egy legalább 10-15-20 fő is per oldal).
Esetleg jó lehetne még Squad Obliteraion vagy Chain Link. -
Prosector
addikt
válasz
daveoff #94968 üzenetére
kellene majd egy felmeres a kupacsoportban( meg persze innet is johetnenek) mondjuk januar kornyeken, mert most jonnek ilyen betegsegek, hogy karacsony meg ilyesmi, amit en konkretan le is szarok, de ugye sokan nem(foleg ahol van gyerek)
csinaljunk egy PH! klant !
...en tokre benne lennek
annyian azert vagyunk itt kemeny magkent a forumban, h siman kijonne 1 lineup....talan meg 2 is
-
Prosector
addikt
válasz
daveoff #94945 üzenetére
Ertem en, persze. Nem is szoktam menozni a szakmaval es altalaban felhozni sem, pont azert nehogy azt higgyek, h ezzel akarok arcolni, meg persze azert is mert serti a szakmai etikat.
A maganelet sem ide tartozik nyilvan, de errol is volt mar szo sokszor, ha megjegyeztuk volna, tudnank egymasrol sok mindent...ha jol emlekszem fel oldalon keresztul arrol volt szo, hogy ki, hany eves es mit csinal...talan meg jol is emlekszem, h pl. kisza ingatlaugynok, Balatonboglaron vagy Balatonlellen es az iden mar a 12. vagy 16. hazat adta el, players annyi idos, mint en es van 2 gyereke, pendre a legidosebb koztunk, gyiku elvileg tenyleg nem hullo, bizzare is a 40-esek taborat gyarapitja, meg ilyesmik.
Ezek sem a topikba valo temak nyilvan, mint ahogy az en kulfoldi eletem/problemaim sem, de ugy gondolom, a sok offnak is koszonheto az, hogy kialakult itt egy tok jo banda, par emberbol...gondolok itt pl. rad, playersre, a hullore, kiszara, artikara, gyulara...es meg akik most nem jutnak eszembe.
A jatekrol sok mindent mar nem lehet beszelni, neha beteved 1-1 ujonc jatekos, olyan problemaval, ami nekunk evidens, gyorsan lerendezzuk 1-2 posttal es annyi.
De persze ez nem a "kozossegepito", hanem a bf4 topik, szoval ezeket mind feleslegesen irtam le...
-
guftabi96
addikt
válasz
daveoff #94890 üzenetére
Én most az Overwatchot próbáltam ki az ingyenes hétvégén, és nekem nagyon tetszett. (persze tisztában vagyok vele, hogy köze nincs a bf-hez).
Van egy olyan érzésem, hogy ezt fogom játszani Bf1 mellett, vagy akár helyett.
A Titanfall 2 is érdekel, de nem annyiért, amennyibe kerül.
a Bf4-et én még nem unom, bár nem is játszottam vele annyit, mint ti -
-
kisza25
félisten
válasz
daveoff #94513 üzenetére
nálunk eizo nem tudta, hogy aznap játszunk és éppen lefeküdni készült, mert túlvállalta magát aznapra, én 2 etetés között tudtam felmenni, de a 2 pálya között is tejet/tápot melegítettem, meg volt egy kis adok kapok, hogy milyen fontos az a k játék , mert éppen etetés volt
Ja és mi sem tudtunk készülni, akkor néztük át a pályát amikor felmentünk, tegnap délelőtt tudtam meg, hogy meccs lesz és délutánig az sem volt biztos, hogy tudok játszani
Na ehhez képest jót játszottunk. -
kisza25
félisten
válasz
daveoff #94499 üzenetére
köszi
első körben 2-en is leestek tőlünk volt 1-2 perc amikor belagolt a szerver, rá 1 percre biker-nek merevre fagyott a gép, majd karcos kapott egy bf4 exe leállt, 1-2 percig 6-an voltunk, az 8 embernél nagyon sok, de azért jó volt
Veszítettünk, de jót játszottunk, mindenki elégedett volt így is -
laposonly11
senior tag
válasz
daveoff #94427 üzenetére
Ez csak rosszat jelent. Az lenne a durva ha olyan szinten árkádosítják, hogy 100 h alatt meg lehet majd mindent szerezni 100%-ra mint a Battlefrontban, bár fene sem tudja, ez nem feltétlenül negatívum ha az embernek sem kedve sem ideje nincs már nyomkodni a WSAD gombokat...már amúgy is fényesre koptak
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xbox Ultimate előfizetések
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!