Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stoon
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #83049 üzenetére
két medál és röpülsz is a fenébe
(#83040) daveoff : köszönet érte nektek!
és nőjön gitár a hasába, és pengesse a rák ,aki ilyeneket kitalál egy camo-ért!
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
kisza25
félisten
válasz }{3@Đ$}{0ot #83049 üzenetére
Csak campereknek
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
nepszter1
addikt
Hali a gépemen hogy futna a játék ?
Intel® Core™ i5-2500
GIGABYTE R9 270 OC 2GB -
psq
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #83053 üzenetére
Úgy látom nem csak nekem volt nehéz 100-as ping alattit találni.
Ehhez még hozzájött a töltöttkáposzta-fasírt kombó okozta lassulás és máris tökéletes céltábla lett belőlem. -
stoon
addikt
válasz daveoff #83055 üzenetére
most próbáltam éjszakai pályát keresni persze egyre sem tudok menni mert azt írja ez a szemét hogy nézzem meg jól van e feltelepítve!WTF???? pár nap alatt biztos uninstaltam a dls nem ?! amióta winfostíz van meg r9 390 ,csak a bajom van a géppel!
(#83059) G4ula84 . az a része bejön,de ahhoz meg nem kell ilyen feladat ,
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
kisza25
félisten
mostanában elég gyakori a bf4.exe leállt hiba, másnál is, vagy csak nálam?
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
Win 10 thx mindenkinek
-
mackosajt
addikt
Nekem perpill semmi baj a win10-el.
És a hülye camo is megvan,
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
eugabesz
őstag
válasz mackosajt #83068 üzenetére
Nekem viszont soxor volt már exe leállás,mindegy melyiket rakom fel,a pro alatt is volt leállás meg a sima home alatt is.Teljesen random,van mikor akár egész este is kibírja.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
g1-killer
tag
na végül mire mindenkinek meglett a camo addigra rájöttünk, hogy ha restartoljuk a mapot akkor bebugol a lámpa nincs a rejtvényben megoldás ezért aztán ráprobáltuk a nextlevelt és hoppá bugmentes a dolog
// Bl: Folczy 3770k @4,2 // 16GB // EVGA GTX 1080Ti // ASUS Sabertooth Z77
-
kisza25
félisten
válasz eugabesz #83069 üzenetére
nekem főleg a körök vége előtt csinálja, azt nem tudom mennyire játszik közre, hogy minden halálom után ledobom tálcára a játékot és fórumozok Na jó ennyire azért nem, de elég gyakran, viszont régen is mindig ezt csináltam és csak akkor volt ilyen gondom mikor kijött a játék
-
törölt tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #83053 üzenetére
Egy àlom! Nálam ugyanez a helyzet.
-
SkyS1gn
félisten
válasz Snip3r_HUN #83071 üzenetére
Alt-esc nekem jó szokott lenni.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz Snip3r_HUN #83080 üzenetére
Igazából nem cseréltem, de ne mond el neki
bifidus: elírtam tabletről vagyok bocsi 70 GB[ Szerkesztve ]
-
M^xx
aktív tag
Tegnap eljutottunk a morse jelig, de nem tudtuk kiolvasni. Most van kedve valakinek megcsinálni akinek van mosre kódfejtője?
Free ts3 szerver IP:battlezone.hu
-
mackosajt
addikt
google play, morse talk app, chat funkció.
Jó közel mész a lámpához, és rá irányítod a kamerátérdemes többször is kiolvasni a kódot
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
daveoff
veterán
nekem se olvassa mindig jól. én az összeset, amit csináltunk, biztonság kedvéért felvettem shadowplayel, aztán van amit többször próbáltam. de pl zero telefonja mindig jól fordította, Z3 compact asszem...
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Don't Panic
senior tag
CAMO
aki belevágna irjon rám mennék én is ! köszi.
-
daveoff
veterán
Saját szerverünk: [link]
hardcore rush only egyelőre, gondolom nem lesz nagy tülekedés a részetekről, de azért megosztom, hátha mégis érdekel valakit...
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
kisza25
félisten
válasz daveoff #83091 üzenetére
hát nem lesz az új kedvencem
ezt lőttem nálatok, utána felmentem iramraEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz daveoff #83097 üzenetére
utálom a campereket, abban a körben 6x lőtt le 1 emberke mindig hasalva campelt valahol és 4x egy auóshotis, a maradék 3 volt normál halál, ez nekem nem nagy élvezet, csak jól felidegesítettem magam
és nem külsős emberkék voltak, majd lenyugodtam még felnézek
miközben beszélgettünk[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Rendszergazda topic
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Milyen monitort vegyek?
- Politika
- Apple asztali gépek
- Call of Duty: Black Ops 6