Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gainka
őstag
válasz guftabi96 #60792 üzenetére
Nekem is ugyan ez van, Bf3-4-el is. A bf 3 edig simán futott, két hete az is akad illetve pár napja van meg a bf 4 az a kezdetektöl. Még nem jöttem rá mi okozza. Mind a két játékot be tudom ugy állitani hogy 100 fölött legyen az fps de még is akad akkorát mintha net kimaradás lenne. Az fps stabil mivel i5 van a 7790-mellet.
-
aktív tag
válasz guftabi96 #60788 üzenetére
Próbáld kikapcsolni az origin panelt a játékon belül. Nekem pár hete pont miatta akadt meg a játék percenként 2-3 alkalommal grafikai beállításoktól függetlenül és kicsivel erősebb gépem van.
Mondjuk az más kérdés, hogy a játék egy kalap sz@rt nem ér, tegnap toltam neki egy reinstallt de továbbra is "you were disconnected from EA online" üzenetet kapok minden alkalommal és tuti a BF4-el van probléma mert a 3 gond nélkül megy... tényleg megérte a prémiumért fizetni.
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz guftabi96 #67758 üzenetére
Hmm... pedig valami ott még visszafogja a cuccot.
Igaz nekem 280X van, de Ultra beállítások mellett AA kikapcs és simán 70-80 fps megvan átlagban...
Mondjuk azis igaz 4GHz 4670K picit más mint a 3570, de hát ez nem szabadna ekkora diffit csináljon.
Vannak akik itt notebookról nyomják, és ott csak a GPU miatt van visszavéve a dolog főleg, mégis tudnak játszani.Valami beállítás vagy én nem tudom mi ott még nem működik jól. De hát ez van így távolról ennyit tudunk segíteni.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
eugabesz
őstag
válasz guftabi96 #67772 üzenetére
Ezt próbáltad már??Sokunknak segített...
[ Szerkesztve ]
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
-
fornettisuti
veterán
válasz guftabi96 #68332 üzenetére
M60, M240b rángat mint a diszno, cqc-re elmennek, de nyiltabb pályán pötyögtetve sem ajánlom ezeket. Pl. Mg4,Rpk, lsat, aws kb mindenhova jók. M249 nincs meg.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
addikt
-
stoon
addikt
válasz guftabi96 #68332 üzenetére
mg4 aws! de ezek is akkor érnek vmit ha használsz mást is pl én clay vagy ucavot esetleg c4 et hasznosítok mellettük! nem kempre vannak felszerelve inv+vmi gripet de semmiképpen bipodot! és még vmi lézert
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
dokee78
félisten
válasz guftabi96 #69958 üzenetére
Lesz még egy BF4,de prémiummal.
Mi értelme ugyanarra az accountra 2 BF4?CsonkaImo Azt hittem nálam van a hiba.
Más:
Történt már párszor érdekes halál,de a mai még most következett be először.
Megyek tankkal erre,BUMM!
Killed in action!
Semmi akna vagy ilyesmi.[ Szerkesztve ]
-
-
kriszpontaz
veterán
válasz guftabi96 #69970 üzenetére
Ha be is regisztrálod az újat, akkor is meglesz mindkettő BF4 a fiókod alatt és a Premium, mivel nem játékhoz kötött, mindkettőre érvényes lesz. Az egy más dolog hogy tök mindegy melyiket indítod, ugyanazzal a BL azonosítóval fogsz tudni játszani vele mintha csak 1 lenne. Ha a 0-ról akarod újra kezdeni, regisztráld be egy új Origin Accountra a Premium Edition-t. Így lesz az egyik fiókon egy simád, a másikon pedig egy Premium Edition. Vagy azt is megteheted hogy a meglévő BF4-hez regisztrálod a Premium kódot, a Premium Edition alapjátékát meg használod külön vagy elajándékozod.
Tuti hogy 2 kód van benne, mivel nincs külön premium edition kód.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz guftabi96 #69973 üzenetére
de csak akkor, ha dobozosan veszed! ha online veszel Premium Editiont, ott csak egy kódot fogsz kapni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz guftabi96 #69977 üzenetére
akkor valószínűleg 2 kódod lesz a dobozban majd, mint BF3-nál
a 65 képhez visszatérve, vannak köztük nagyon jól elkapottak, de ezen meglepődtem:
ez most tényleg zsinóron kapcsolódik a kilövés helyéhez? én azt hittem, hogy az csak képzeletbeli, nem valós zsinór
hát ilyet se akarok nagyon látni az elkövetkezendőkben, főleg úgy, miközben a konténerből nézelődök kifelé
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
csa33ee
aktív tag
válasz guftabi96 #71221 üzenetére
3db C4 egy tankra?Pocsékolás.Kettő bőven elég,HC szerveren ha már sérült a jármű akkor egy.AA-t én is így csaptam ki.Félig lent volt a csíkja, úgy hogy meghintettem egy csomaggal.Elég is volt.
[ Szerkesztve ]
''''jelenleg nem tudok mit mondani magának most annyira jelenleg''''
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz guftabi96 #71501 üzenetére
A késelős rendszert sem ártana helyrerakni, mert botrányos. Nem tudom a 3. rész rendszerét miért kell így szétbäszni. S akkor ott vannak még az M16 pontosságú, szórású, visszarúgású LMGk is...
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mobil flották
- PlayStation 5
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple notebookok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest