Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TXT
őstag
Az hogy a viharba van, hogy China Rising-on nem enged belepnem egy palyara sem mikozben PREMIUM verzio a jatek???
Pedig nem keveset jatszottam vele mar eddig is! Termeszetrajt megneztem "frissites" plusz "javitas" utan, de azon kivul, hogy azt irja, "napra kesz a jatek", megsem enged belepnem csak a fentebb irt szoveg jelenik meg! WTF???
Talalkoztatok mar ilyen hibaval? Illetve mi a megoldas ra???
[ Szerkesztve ]
-
Atla
senior tag
-
scope2007
addikt
mantle így.mantle úgy sztem még mindig egy f@s a bf4 :/
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Kevin's
senior tag
válasz scope2007 #34604 üzenetére
Egyetértek veled én hanyagolom egy db-ig állandóan bf4. exe leáll hibám van a Mantle majd talán az új thief 4 ben lehet tesztelni nagyon várom mar azt a játékot február 25 én jelenik meg mantle támogatással ...
[ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
yodamester10
őstag
Srácok a ruhákat hogy lehet feloldani prémium kivételével?
-
Chris78
aktív tag
Régi CCC full uninstall majd restart 13.12 fel ,restart játék javítása origin-ből játék indít, játék akad 10x is, képernyő kimerevedik hang ütemesen ismétlődik ,vérnyomás emelkedik. Bf4 uninstall.
....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
Colos1
őstag
válasz yodamester10 #34607 üzenetére
Battlepackban kapod meg.
Meg tudtommal van néhány, amelyhez achievementet kell szerezni.
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Chris78
aktív tag
-
törölt tag
Nekem össze-vissza akad azóta hogy a frissités megtörtént! + ugye ezek a random exe hibák...:S eddig nálam ilyen gond nem volt hogy ledobott ,de ez már kezd idegesítő lenni egy kicsit....
-
raggg
senior tag
A 14-es béta peccsel megy a Mantle? Tegnap a 13.12-t raktam fel, mert rinyált érte a játék (... gondoltam belépek már egyszer), de nem tűnt fel óriási változás, bár sokkal jobb a framerate mint volt.
ragklaatPS
-
JamesHun
addikt
válasz #66917888 #34615 üzenetére
kapcsold ki a mantle-t és tedd vissza dx11-re
nekem mantle vel akadt és dobálgatott, de hagytam a drivert, de mantlet kikapcsoltam, és lekopogom, de jól megy
De ha kifagy exe hibával nézz rá a szerverre
Nem 1x volt fagyás után, hogy a szerver visszaállt 16 fős-re pl, vagy mindenkit kidobottSeriesX: JamesSHun
-
marilllyo
veterán
Ezzel a progival elvileg meg lehet szüntetni bf4-ben az SLI lagg-ot. Próbálta már valaki? Nem tudjátok véletlenül milyen értékekre kell belőni? Állítólag fps növekedést is eredményez.
Lehet ennek valami hátulütője?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
-
Chris78
aktív tag
Lehet ezt a Fo#talicskát akárhogy állítanom bármely driver mehet fel ez akkor sem működik. Olyan mintha "beragadt" volna a mantle mert előtte meg jó volt és folyamatosan akadozik hiába rakom vissza a régi drivert. Letöröltem a p#csába.
....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
Rico45
őstag
Sziasztok!
Nektek logon itt milyen értékeket ír? Valamit elállítottam!
[ Szerkesztve ]
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
-
BIROD5
tag
Nagyon f@sza ! Én meg összerakattam egy új gépet r9 270-el ,hogy jobban menjen a game.
Amilyen szerencsém volt pont a patch megjelenésének napján hoztam haza a masinát . Nagyon betojtam amikor elkezdte az exe hibákat , már akartam vinni gariztatni . A régi gtx 560ti-n soha nem volt ilyen gondom.
Mivel kaptam a vga-hoz egy bf4-et ,gondoltam a gyerekkel jókat játszunk a 2 gépen ,de most tré az egész. -
ЯΞD
senior tag
Ki az aki itt csinál emblemeket?
-
jacint78
addikt
válasz yodamester10 #34640 üzenetére
Az lenne a lényeg, hogy nem feltétlenül programhiba. Lehetséges-e, hogy a sokak széthúzott masinája instabil a BF alatt? Igen. Attól, hogy minden más megy, még kidögölhet ez alatt ajáték alatt, mivel iszonyatosan terhel.
type your text here..
-
raubisoda
senior tag
válasz jacint78 #34648 üzenetére
Az a baj,hogy ha ez igaz amit mondasz a tuningrol lassana játék készítők is rámennek,hogy úgy írják meg a progit,hogy ne lehessen húzni a cuccost.Azaz ha nagyobb tempót akarsz akkor vásárolj komolyabb cuccot és megkapod.Csak mert érdekes más játék vagy proginál nem fagy nincsen exe hiba nincsen dx hiba csak ennél a k...a bf-nél.Akkor ez szánalmas egy húzás a fejlesztőktöl.
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
ScomComputer
veterán
Gyerekek, nekem állandóan kifagy ha a gunner pozióba kerülök, ez valami bug vagy nálam van a hiba...
Kérek valakit írja le mi a helyzet ezzel...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Tudományos Pandémia Klub
- Robotporszívók
- A OnePlus 12-re is telepíthető az Android 15
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óra topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest