Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechArtist
aktív tag
We're running a test to get more information about a potential "netcode" optimization. Please join for a round #bf4 http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/1d5b88ca-62c0-4b92-a3b5-86a682c48be7/Timeless-01-China-Rising/ …
-
SkyS1gn
félisten
Jó az új patch... fagyás vagy betöltőképernyőn vagy spawn után egyből...
Ismét játszható a játék!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
lofagi
addikt
válasz TechArtist #35951 üzenetére
Ez amúgy micsoda? nyomtam a szerón egy kört, egész jó volt, de csak azokkal szemben akiknek hasonló volt a pingje. Aki már 100+ -asl rendelkezett azt nem lehetett lelőni kb.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
eugabesz
őstag
válasz SkyS1gn #35953 üzenetére
Ne is mondd...3 hét normális játék után újra előjött a memory leak...erről ennyit.Ez a játék a nagy többség számára már soha nem lesz teljesen hiba nélküli...a bf3-at még csak-csak helyrepofozták,mire megunta majd mindenki,de ez már szerintem,-s valljuk be,sokak szerint,-így maradt...ez van.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Még mindig szenvedek, 3-percnél többet nem tudok játszani teljesen kifagy. Kitakarítottam a Windows.-t , újraraktam az NV drivert, szinte minden programot leállítottam de sajnos kifagy.
Most még Originben kitörlöm, majd újrarakom és ez az utolsó ötletem.
Ha valakinek van még tipp ,szívesen fogadom.
kengyel
-
beers
addikt
Érdekesek ezek a fagyások, én 2 géppel is szoktam játszani és semmi fagyás...
1: I7 2600K,8G ram,9750,ssd,win7 64bit
2:AMD athlon II X4 640,8G ram,5770,hdd,win7 64bitM&N
-
kengyel
nagyúr
válasz eugabesz #35959 üzenetére
Most raktam újra a játékot, de az eredmény fagyás Már csak egy lehetőségem maradt, Windows 7 visszarakása+próba.
Letöltöttem a Titanfall bétát , és kitűnően működik. Így már a videó kártyát is kitudom zárni ! Minden más játék rendben működik.
De a javítás előtt semmi baj nem jelentkezett !
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Sztavrosz
csendes tag
válasz kengyel #35961 üzenetére
Sziasztok!
Szintén ezzel a kifagyásos hibával küzdök a patch óta, előtte egyik frissités után se volt ilyen. Az a jó hogy a bf fórumon se reagál senki ilyen hibára a diceosok közül. Most akkor b@szam ki az ablakon?? Ahhoz kicsit drága volt....
Újra rakás nálam is meg volt de semmi változás... -
-
lofagi
addikt
Annyira felesleges szerintem újrapakolgatni a rendszert vagy a játékot, mert ha hoz is javulást, max átmenetileg. Itt csak a várakozás segít.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
DeadMeat
nagyúr
válasz lofagi #35966 üzenetére
Az a vicc, hogy elég rég volt már fagyim. Minap viszont haverral egyszerre, egy szerverről ugyan azzal a hibával.2 különböző gép, intel nvidia és amd komponensekből, nekem 8, neki win 7. A net szolgáltató is más, mégis egyszerre fagytunk ki dx hibával. wtf???
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Sztavrosz
csendes tag
válasz marilllyo #35964 üzenetére
Csak a játékot, feleslegesnek tartom a gépet mivel biztos a patch miatt volt, csak még gyanakodtam hogy esetleg rosszul töltötte le. De más minden megy rendesen.
Amd x3 proci 4g ram 6850 msi kari es ssdn van a jaték. De mondom mióta megvan a jaték azóta ilyen még nem volt egyszer se. -
BIROD5
tag
Nekem megint új hiba jött elő. Nem a szokásos exe hiba hanem egyszerűen kimerevedik a kép és ugrál a hang . De csak paracelen vettem észre . Ötlet ? Ez is játék hiba?
Köszi. -
marilllyo
veterán
válasz Sztavrosz #35972 üzenetére
régebbi...nem próbáltam de hátha...
aztán találtam egy ilyet is...
If you receive an error when trying to launch Battlefield 4:
Head to the Battlefield 4 installation folder, C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 4 by default, then find the _Installer folder.
In _Installer, navigate into the VC folder, then into vc2012Update3, and finally redist.
In redist, find both the x86 and x64 versions of VCredist.exe.
Run and install both versions, and your game should now launch without error.Nem tudom, hogy segít-e de nem emlékszem, hogy valaki bemásolta volna....legalábbis mostanában.
Ezt is érdemes elolvasni...bár sok új nincs benne..
[link][ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
DeadMeat
nagyúr
-
marilllyo
veterán
válasz Sztavrosz #35972 üzenetére
Single elindul?
(#35975) kengyel: Ha újraraknád....biztos ami biztos alapon....Semmilyen extra progit ne rakj fel...frissítések,driverek,dx...és utána a játék. Csak úgy mehetsz biztosra....aztán utána telepítsd a kedvenc programjaid.
Plusz írja a cikk is amit küldtem, hogy próbáljuk meg először mindig a játék által felajánlott optimális grafikai beállításokat. Ne egyből ultra, meg mantle meg minden.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Kérnék egy report-ot cheat miatt!
Dominaton Locker, Only pistol or Knife 99/5 -ös stat!
hyronimo99Mocskos rohadt aimbot-os rohadék.
Nem ő volt az egyetlen az ellenfélnél, de ő verte ki legjobban a biztosítékot. Rajta kívűl még volt 3-4 másik felettébb gyanús ember.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
Kalas-t nem akarnak valamelyik DLC-be belebiggyeszteni? Hiányolom...
-
kengyel
nagyúr
válasz yodamester10 #35978 üzenetére
Én ez alapján jutottam hozzá ! Ma reggelre automatikusan ott volt az Originben.
(#35983) Sztavrosz
Én most húzom újra, még egy kevés idő és tudok véleményt mondani a fagyásról !
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
S1M0N
senior tag
Nekem az új patch (a szokásos módon) ismét lassan csörgedezett csak lefelé, tegnap és mai is játszottam, negatív irányú változást eddig nem tapasztaltam, gunnerkedni már lehet bátran.
Aztán ki tudja, hogy mit hoz a DLC...
-
Laraxior
titán
Azt, hogy sikerült belecsempészni a mantle-s patchbe, hogy Lancang Damon ha a gátat átszakítják, akkor az egész színvilág olyan fakó lesz, meg mindenhol hamudarabok potyognak, eddig nem volt ez benne
Baromi idegesítő az a fakó színvilág"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
eugabesz
őstag
Bravo,bravo...ezt már csak éljenezni lehet,még egy ilyen balfék bandát nem láttatok,could not join server,sommeting wrent wrong,memory leak...közvetlen a pach letöltése után nyugisan végigtoltam néhány kört...eddig volt jó.Most már nekem sem jó.Ehhez tényleg már csak gratulálni lehet.
Tanulság.Bf-et csak is kizárólag megjelenés után egy évvel kell venni,akciósan,1500-ért...annyit talán megér.Talán...http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
Laraxior
titán
Rám is fér a DuplaXP
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Milyen videókártyát?
- Elektromos autók - motorok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tudományos Pandémia Klub
- Home server / házi szerver építése
- PlayStation 5
- DIGI internet
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest