Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
Hát igen...Noshahr...nekem örök kedvenc marad.
Lehet, h vicces, de még mindig oda járok fel TDM-ezni, ha kicsit ki akarom kapcsolni az agyam.
Tényleg az a gáz a BF4 mapjaiban, h TDM-en, Domin sokáig kell menni, hogy ellenfelet láss.Szigorúan saját vélemény, de TDM-re és Domi-re a BF4-ben az egyik legjobb map a Dawnbreaker és a Rogue.
Érdekes módon ott a K/D-m nincs 2 alatt és az első 5 hely szinte biztos, míg a többi mapon "esek-kelek"
Hozzá vagyok szokva Canals egyszerűségéhez és ide is ilyen kéne...kinek mi jön be...nekem locker egy borzalom, tény, a metrot sem szerettem a 3-ban meg Bp-en sem.CQ mapoknál is a 64-esekre szűrök rá, mert a tegnapi Silk is 32 fővel bazi unalmas volt, pörgés kell, nem ez a lagymatag gyaloglás és fél napnyi tanktaxizás...
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz marilllyo #35200 üzenetére
Tegnap 2 körre mentem fel IRAM-ra, de mindkétszer a szopórollerre kaptam jegyet; tény, a squad Gyulával és Zero-val összhangban dolgozott, de a többiek, öcsém...a fél csapat a csetbe dumázott, tuti ezért veszítettünk!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
-
eugabesz
őstag
válasz prokxy #35202 üzenetére
Mert valaki mindenáron be akarta nekem magyarázni,hogy az adminnak jó statjának kell lenni és mindenkit terrorizál is emiatt...
Meg ki van írva folyamatosan hogy ne támadd b+ a bázist,erre Spongleebob mivel kezd??Először a repülővel lő ki a bázistól 5 méterre,aztán jön a kishelivel szinte mindent és mindenkit támadni,aki a bázisról indul...értitek??...egy olyan pályán,ami viszonylag még nagy is...de csak finoman figyelmeztettem,még őt sem dobtam ki,hogy jobb legyen a k/d-m.
Ez az egyetlen nyamvadt kis szabály van nálunk...erre..http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
Gyula84
veterán
az attack jet amúgy se volt gyenge 3ban sem
(#35202) prokxy
szégyenletes volt na főleg az a gyerek csak dumált egyfolytában, hogy miért utálják a magyarok más szerveren pl baserape (de ezt a magyarok imádják)(#35204) marilllyo
te vagy az(#35205) eugabesz
ő volt az a bolond flood zone óta csak dumált[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
eugabesz
őstag
Mind1..a tököm ki van vele...máskor cseteld ki magad mielőtt feljössz,mert ott játszani kell,nem csetelgetni...én alapból rá-rá pislatok ugye a chat-re,mert fontos információkkal van tele,s adminkén figyelnem is illik,de hogy kinek az anyukája hány mp alatt futja a százat,nem érdekel...csak a játékkal kapcsolatos info-k.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
prokxy
veterán
válasz lofagi #35203 üzenetére
Az sokkal jobb, mint a 3-ban, itt nyomom sűrűn! Van egy pár favorit köröm onnan, az obli is tetszik, de max 10-20 fővel.
CQ-re azért járok jobban, mert a többség a barátok közül ott nyomul...eugabesz! Ja, arra én is emlékszem, h addig jó, amíg az admin statja jó! Erre reagáltam is, h majd vigyázunk rá, hogy úgy legyen!
Tegnap egy másik szerveren támadom az E pontot tankkal, jött 2 engi, ugye staff betéve, menekülnöm kellett (szégyen), majd elindultam a farral a bázis felé, majd kilőtt egy másik tank. Erre beírom a csetbe, h ne rape-eljenek, és akkor látom, h az nem az én bázisom! Tiszta epic fail!
-
raggg
senior tag
Azt észrevettétek hogy a SMAW (vagy mi az?) többet sebez a nagy hajón, mint a gumicsónakon?
ragklaatPS
-
heitech
csendes tag
Először próbáltam kommanderkedni...
rakosgattam a scant, emp, supply, stb.
Mi az ezek közül, amelyik lassan darálja a járművet? Vehicle damage -k után 4 killem is volt vele ill. sikerült több ellenséges cirkálórakétát is elpusztítani időben. -
.OM.
aktív tag
Mindenki írja a kedvenc map-ját 3 ból..
Sztem a legjobb a Panama Canal (BC2)ex .Oldman.
-
Laraxior
titán
Gulf of Oman
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
lofagi
addikt
válasz prokxy #35212 üzenetére
Sajnos pont így vagyok ezzel én is, tőlünk is mindenki a CQ-ra van rágerjedve RUSH-t azt nem igazán csípik. Bezzeg ott aztán van akció, csak éppen a statnak nem tesz jót. Bár mondjuk RUSH-t kimondottan skill javítására szoktam alkalmazni.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Winne
nagyúr
válasz Gyula84 #35206 üzenetére
Hát éppen ezt írom én is, hogy amúgy sem voltak gyengék a jetek, emellett itt még legokoptert csináltak a heliből mellé, amivel még tv-vel sem lehet érvényesülni, mert nem öl elsőre, mint ahogy a tank főüteggel sem lehet lelőni a nagyhelit egyre. Tegnap egy bekapcsolt active protection mellett 70-ra kapott le valami rakéta és leállt a motor reactive mellett... Vicc, hogy ezeket tényleg nem gondolják végig, akik ezeket a sebzéseket állítgatják.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
prokxy
veterán
válasz lofagi #35219 üzenetére
Este már obli és rush. Viszont nekem úgy tetszik, h kevés játékossal, mert azok általában egymásra vannak jobban utalva és van összhang.
Ma leszel? Akkor mehetünk pár kört...(#35217) ottesz: igazad van, ezt nem vitatom, de a fegyókat, kiegészítőket húzni ott a leggyorsabb, na meg a Domination.
Ill. ha egy kis henteléshez van kedve az embernek, akkor ez a legjobb módja a BF-ben...
Most csinálom az assignmenteket, mire CQ-en, rush-on a 100 killeket meglövögetem az m39DMR-rel, shotgunnal, stb, elmegy az éltem fele!(#35224) Winne: paracelről a jetet kellene kiszedni és akkor lenne nekem 100%-osan tökéletes map. Egyébként legszebb, legjobb. Rush módban (is) annyira feelinges, mint semelyik másik!
CQ-ben a legjobban közt van Golmud és Rogue.Bf3-ban pedig egyértelműen Gulf, ezért is várom az SA-t. Na meg az Armored kill...
A BF2-t nemrég vettem meg, 1 kört játszottam, arról nem tok nyilatkozni.[ Szerkesztve ]
-
raubisoda
senior tag
3 napig vagy 4 napig ment simán ez a fos BF4.Most bárhova felmegyek exe hiba azaz driver hiba van.Mi a fran van ezzel a gémmel?Másnál is ez van?
[ Szerkesztve ]
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
prokxy
veterán
Rogue-n tudod, h mi tetszik? Amikor a sok makkmarci felmegy sniperrel a B-nél lévő dombra és onnan akar fejest osztogatni és meg leszületek E-nél és SRR-rel adok a szájuknak!
Persze van hogy ez fordítva sül el, de felsettenkedni oda és késelgetni elég jó móka
Dam-on az nem tetszik, h az AA mindkét bázisról az egész pályát eléri és ellehetetleníti a légi járművezést.
Ez nem is lenne baj, de az esetek többségében egy láma ül nálunk az AA-ban és a bázison gyűjti össze a 4 killt a kör végére. A másik meg a D pont, na azt kellett volna levolution-ozni, h az ledőljön, mert oda járnak kempelni a népek, legnehezebb megszerezni azt a pontot...szerk:
#35229) raubisoda: tegnap nálam is ez volt, restart után minden ok volt...[ Szerkesztve ]
-
-
Winne
nagyúr
válasz prokxy #35225 üzenetére
CQ-ban nálam is az a kettő egyértelműen.
@(#35234) G4ula84: naja, akkor már ha fing lett belőle legalább ez az irányíthatatlanságot vennék ki, legalább lehetne még harcolni tovább az első találat után... (amit ugye könnyű beszippantani, mert nem müxik időben és rendesen a flair sem, de az ecm se tuti.. )
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
prokxy
veterán
A GYRO-t ha bent hagyod, akkor első találat után simán lehet vele navigálni. Mostanában helizek az attack-kal és van vele sikerélményem...persze, ne legyen jó jetes, mert akkor vége a dalnak...
-
-
lofagi
addikt
válasz gali777 #35239 üzenetére
Amúgy most én is ezt csináltam, betettem a GYRO-t és mintha ott se lett volna az Active Radaros AA. Még akkor sem tudott vele kiszedni mikor éppen rátartottam lefelé egy enemyre. Szóval így nem volt akkora imba. Persze GYRO nélkül simán becsapódok a földbe, mert biztos akkor talál el amikor épp olyan irányban vagyok,hogy gáz.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
gali777
őstag
Micsoda új dogtagok Úgy kell ez...
-
prokxy
veterán
Ja, bocsesz, akkor félreértettem...Amikor kivettem a Gyro-t, első találat után landoltam rotorral a földbe
Gali! Az aktív radaros cucc az vmi borzalom, noskill kieg, de tény, én is ezt használom, mert ezzel lehet lekapni a leghamarabb...
-
kisza25
félisten
válasz prokxy #35245 üzenetére
én aktív radarral még egy gépet nem szedtem le AA-val, mert szerintem noobság, csak gépágyú és zuni és megyek azzal is foglalni, ha gyalogos jön az ellen is jó, ha heli az ellen is, ha tank vagy lav az ellen is , leg opab járgány egész BF4-ben
mondjuk csak akkor megyek vele, ha se tank, se lav nincs, de még így is van vele 500killemEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
aizen92
addikt
válasz kisza25 #35246 üzenetére
Én is pont ezekkel megyek. Minden légi járművet kiszedek vele, infantryt csak úgy gyilkolja és ha egy kicsivel tapasztalatlanabb játművessel találkozok a tankot/lavot is szétkapom a zunival
Nagyon OP lett, magam ellen beszélek de megérdemli a kövi patchben a nerfet.[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
prokxy
veterán
válasz kisza25 #35246 üzenetére
A zunit nem használom semmiben sem, a lav-nál is tow van.
Általában akkor ülök AA-ba, amikor már megunom, h sok az enemy helis, jetes a levegőben és megpróbálom leszedni őket. Az aktív radar azért jó, mert legalább hatástalanítja a légieket egy időre és van energiája a földieknek fellélegezni. A jet ellen csak akkor jó a gépágyú, ha viszonylag közel van, helinél dettó. De aki ügyes, az nem olyan hülye, h közelebb menjen, erre jó az aktív radar, nekem.Hozzáteszem, foglaláskor ha jön egy páncélos, akkor iszkolás van!
De mivel nem foglalok vele sokáig, mert ha sikerül leszedni a jetet/helit, akkor ülök át a tankba és nyomom azt! Ez az AA olyan kényszerhelyzet nálam...szerk: noobság vagy nem, ezzel a jetet ki lehet szedni, zunival nem. Persze helyzetfüggő.
Ettől függetlenül kipróbálom ma a zunit.[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz prokxy #35248 üzenetére
gyalogság ellen a zuni a leghatásosabb, higgy nekem
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tudományos Pandémia Klub
- Home server / házi szerver építése
- PlayStation 5
- DIGI internet
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest