Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Astra kalandok @Első rész
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Hiányzik a gamer érzés
- Tápszűrő építése kapcsolóüzemű adapterekhez (HiFi készülékekhez)
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neoteric
addikt
válasz NielsX #23432 üzenetére
Tudtommal azért, mert nem a szerver számol mindent, hanem kiküldi a te gépednek, kiszámolja, az visszaküldi a szervernek, az meg tovább küldi a másik játékosnak. Ha megnézed az ilyen lvlcapes vagy jackfrages videókat, ahol zárt EA rendezvényen próbálhatták ki a játékot, ott nem volt ilyen gond, mivel a gépek egymás mellett voltak a szerverrel együtt és nyilván mindegyik fasza gémer pécé volt.
Amúgy magyarhonban pl egy német játékossal szemben alapból handicappel indul mindenki a pingek végett. (német szerver esetén)
[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
Gippo
senior tag
válasz NielsX #23447 üzenetére
A civis nem itthoni szerver... csak magyarok üzemeltetik Itthoni szerver nincs jelenleg... bf3-ban a EA üzemeltetett párat tán, de nem is sokat jártam fel, mert csak magyarok voltak... ergo chatben mindenki szidta a másik zsidó anyját, meg cigány apját....
(#23448) fogirobi: Rajta kell tartani... olvasd el a leírását loadout screenen
[ Szerkesztve ]
-
Neoteric
addikt
válasz NielsX #23447 üzenetére
Mint ahogy írták előttem is, nincs Magyarországon Bf4 szerver, csak vagyunk páran akik bérelnek, ezért "magyar", de ezek is ugyanúgy Frankfurtban vannak. Nem tudsz igazából sok minden tenni, max annyit h igyekszel vmi normális stabil internet előfizetést kötni, de ez se garancia semmire, a földrajzi elhelyezkedést nem tudod becsapni.
Az lenne részben a megoldás, h ha lenne magyar hosting, vagy legalább a külföldinél lenne olyan opció h "magyar", de azért az összvissz 20 szerverért (és akkor lehet még sokat is mondtam), vszeg nem éri meg nekik.PSN: ne0teric_sAN
-
nagyúr
-
BIROD5
tag
válasz NielsX #34637 üzenetére
Nem akarom visszavinni csak az új masinára már a patches verziót töltötte le . Ezért kúltam be .
Amúgy nagy köszönet annak aki ajánlotta az igp letiltását mert fagyott az option menünél ,ez megszűnt.
A régi gép alapból nem támogatta .
Amúgy kitartok a bf-nél . Szerencsére már nem vagyok nagy hardgamer. Csak kocázgatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest