Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raggg
senior tag
Ezt a '@!#%/-t ... singple player gameplay. Komolyan? Amúgy meg úgy látom, hogy kapunk egy DLC-t teljes áron, mert túl sok különbséget nem látok a BF3-tól.
ragklaatPS
-
raggg
senior tag
válasz kriszpontaz #18606 üzenetére
Azért remélem ez a topik nem veszi fel a BF3-as topik jellemzőit.. a.k.a. folyamatos flémháború.
ragklaatPS
-
raggg
senior tag
Van egyébként értelme most prémiumot venni? Mivel még nem jönnek a dlc-k..
ragklaatPS
-
raggg
senior tag
szerk.:
Már nem törlöm ki a teljes hozzászólást, de látom VAN der BOSS linkje is erre a problémára mutat. :-)Tegnap kipróbáltam a játékot. Elsőre teljesen korrekt volt (Rogue Transmission), aztán a következő mapon (Zavod) elkezdett indokolatlanul akadni. Szerintem ugyanaz a probléma, amit itt korábban is írtak és egyébként az EA fórumai is tele vannak vele.
Valaki írta (itt lejjebb), hogy ez vélhetően a 4GB RAM miatt lehet. Én is erre gyanakodtam először, de:
- nem swappol a gép, legalábbis nem észrevehető
- írták ezt a problémát top (vagy majdnem top, kinek mit jelent persze) gépekkel is: 16GB RAM, i7 proci.Remélem hogy javítják hamarosan, mert rettentően zavaró. Mindenképpen fogok még ramot venni mert más feladatra is kelleni fog, de ez így ebben a formában játszhatatlan.
[ Szerkesztve ]
ragklaatPS
-
raggg
senior tag
-
raggg
senior tag
Érdekes ez a mikrolagg téma. Az első sessionömben a Zavodon végig jelen volt, a tegnapi 2*1 órás játék(ok)ban már egyáltalán nem. Próbáltam levenni az AA-t (egyébként Ultra), de nem volt akkora előrelépés úgyhogy vissza is tettem. Én nem méricskélem az FPS-t, nekem bőven elég, ha "szemre" jó a cucc, viszont a mikrolagg, az akadások idegesítenek, de úgy néz ki nem egyértelmű, hogy mitől van. Ami tuti cink az a 4GB Ram, dehát szelavi.
Amúgy írtátok többen, hogy gagyik a pályák, nekem talán egy nem tetszik csak (Operation locker talán?). Azért jó lesz ha jön a többi. :-) A second assaultban lehet tudni mik lesznek? Gondolom Oman meg Caspian border az alap.
ragklaatPS
-
raggg
senior tag
Az én procim alapon megy, én is fagyok.
ragklaatPS
-
raggg
senior tag
Rogue Transmission-ön másnál is úgy villódznak a textúrák mintha a diszkóban lenne? És csak a terep textúrái, a járművek, épületek nem.
ragklaatPS
-
raggg
senior tag
Nálam nem volt feltűnő, hogy a single gyengébben futna, sőt. Nálam mondjuk a proci a szűk keresztmetszet, valószínűleg ezért. Egyébként engem sem érdekelt annyira, de azért rápróbáltam és még azt is merem mondani, hogy tetszett. Valószínűleg megköveznének a cod rajongók de semmi lényeges eltérést nem találtam az általam utoljára játszott cod (mw2) meg e között - %#$a nagy robbanások, visongás, villódzás, lövöldözés aztán nextmap.
ragklaatPS
-
raggg
senior tag
válasz fogirobi #20653 üzenetére
Valahol mindkettőtök véleményében van igazság - a probléma a kiadóval van, aki a QA-t áthágva kiadatta béta fázisban a játékot. Ha szeretnék, hogy az emberek megvegyék majd a következő részt is, vagy még több premiumot, vagy később is csatlakozzanak azok az emberek, akik most nem vették meg a bugtenger miatt a játékot, akkor kijavítják idővel. Az én aggodalmam inkább az, hogy nem a PC az elsődleges piac, nem tudom mennyire érdekük fenntartani.
ragklaatPS
-
raggg
senior tag
válasz devilinsid3 #20659 üzenetére
Jahogy nincs meg a játék csak jössz flémelni naponta
[ Szerkesztve ]
ragklaatPS
-
raggg
senior tag
A tegnapi patch meg a 4 GB Ramról 16-ra váltás erősen megnövelte a játék élvezeti értékét. Elsőre nem töltött be a szerver, amire csatlakoztam volna, utána viszont tudtam játszani gondok nélkül.
Egyébként arra figyeljünk már hogy ne az írja be hogy mennyi hibát javítottak akinek nincs is meg a játék.
ragklaatPS
-
raggg
senior tag
válasz Edem05 #20967 üzenetére
A 4 GB Ram iszonyatosan kevés a játéknak. Nekem tegnap játék közben 6,5-t írt, ebben persze benne van a chrome+Battlelog kombó is, szerintem annak is kell legalább fél giga, de lehet még egy is. 16 GB rammal már megy mint kés a vajban, atl+tabolással sincs gond. Valószínűleg egyébként 8 Gb is elég.
ragklaatPS
-
raggg
senior tag
válasz Lavidaloka #20991 üzenetére
Azt hittem az internet explorer csak arra van, hogy tudd mivel letölteni a chromeot.
ragklaatPS
-
raggg
senior tag
Profilomból lopható
ragklaatPS
-
raggg
senior tag
Jó ez a Commander mód bár nem vagyok róla maradéktalanul meggyőződve hogy megfelelően használtam az eszközöket.
ragklaatPS
-
raggg
senior tag
válasz Balika23hun #21671 üzenetére
Alkalmanként fagy, sokkal jobb mint a pecs előtt, de azért még előfordul. A caspian a boss szerintem is. :-) Az új mapok viszont szinte kivétel nélkül tetszenek, egyedül a locker nem igazán az én stílusom.
ragklaatPS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest