Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyS_27
senior tag
válasz raubisoda #32399 üzenetére
Nekem már jó ideje megy szépen, a hülye "killed in action" meg a szar hitreg miatt szoktam idegeskedni de exe meg game disconnected hiba nálam alig volt.(még az elején előfordult) Sok esetben azt vettem észre, hogy a szerverekkel lehet a baj, mert egyiken adja a killt a másikon már hiába lövök(pontosan) nem kapja az ellen. Sokszor előfordult, hogy (megszokásból) tudom mennyit kell lőni és abbahagyom, persze nem hal bele. Aztán leszednek. De ez az utolsó patch után fordult csak elő.
https://www.twitch.tv/ltommys
-
nagyúr
válasz raubisoda #32934 üzenetére
Lehűlés történt... fagyogat.
Amugy első kérdés mit változtattál a gépen? Mit telepítettél azóta?
Amugy lehet driver, directx, windows update valamit frissíteni vagy újra fel kell rakni mert felülíródott pl valami.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
válasz raubisoda #33592 üzenetére
Nem ugyanazt jelenti... és logikai magokat is számol.
Tehát jól írja. Alapból a logikai (windows által is ismert/jelzett) "magok" számát veszi és annak a fele a thread/job szám amit alapból elvileg használ a program.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
bul07
nagyúr
válasz raubisoda #34451 üzenetére
Nekem SSD-n van a játék és régi vga drivert használok 306.97
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Chris78
aktív tag
válasz raubisoda #34512 üzenetére
Én is kezdem megunni. Eddig használható volt most meg teljesen játszhatatlan. Nem tudom mit kellene csinálni de mikor kicsit megy akkor normál 50fps utána meg pár másodpercig mintha egy lassított felvétel menne utána megint megy tovább.
....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
TTomax
félisten
válasz raubisoda #34526 üzenetére
Meg a procin is vegyél vissza ha esetleg húztad,mantle alatt nem is olyan biztos,hogy stabil mint ahogy eddig azt gondoltad....
Szerk:Gyereket nem kérek!
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
prokxy
veterán
válasz raubisoda #34799 üzenetére
De, az IRAM szerver már csak ilyen!
Bocs, nem lehetett kihagyni!Viccen kívül, majd alakul ez, csak már ha kész lenne is késő volna...még pár driver és használható lesz.
Reméljük#34800) G4ula84: na tessék, múltkor azt mondtad, h le sem fexel, amíg ki nincs unlockolva! Szólj, ha csinálod és csatlakozom!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
ThePoweR
senior tag
válasz raubisoda #34821 üzenetére
A Fast Spawn szerverek azért jók, mert lelövöd a helit és utána megint nézheted mikor jön. Semmi értelme. Kilövöd az enemy járművét ezzel előnybe juttatva magadat, de nem mert már van is. BF3 is tele volt már ilyen putri szerverekkel. Játszani nem lehetett, mert vagy 2csilliárt ticket vagy 1 map only vagy ugye ezt a fast spawnos marhaság. Nem is értem, hogy lehet ranked egy ilyen szerver. Mint ahogy a high xp-set se értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest