- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:07 Téma összefoglaló
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snip3r_HUN
addikt
Én ? Áh.

-
@rglaaf
veterán
mindjárt gondoltam hogy csak te lehetsz

-
M4zs1
csendes tag
igazad van ,csak nem szeretem ha a hátam mögött irkálnak olyanok akik nem ismernek,fent leszek hétvégén Ts eteken ott meglehet beszélni velem ha valakinek gondja van .és azt még szeretném leszögezni nem én kerestem ezt a játék közösséget,hanem MAxx hívót.
-
eugabesz
őstag
Mindenki magából indul ki...
=HG=:Nyugi,tőlük nem is vártam mást...
-
bucketb0b
őstag
Prokxynak nem?

-
SkyS1gn
félisten
Jéé ti még néztek TV-t?

-
prokxy
veterán
Tegnap a barátok közben elszakadt Magdi anyus papucsa, láttátok????

Meg a Misit megcsalta a b.nője egy kockásfülű nyúllal!
VV7...Mester!!!!, nincs értelmesebb néznivalód? Leromlik az IQ-d ember, ennél már csak a brazil szappanopera van ami rosszabb!
Tudod, h nem bántásból mondom, de borzalom, h kik szerepelnek benne...ha a Fiaim is ilyenek lesznek, esküszöm felgyújtom magam!

Nézzé' inkább BF4 tank killeket és gyere vissza játszani!

-
kisza25
félisten
amikor kijött a játék én 12-őt is lenyomtam egy nap
1hónap alatt lettem lvl120 
szerencsére én már leszoktam a TV nézésről kb. 2006-ban, és nem hiányzik egyáltalán, ami film érdekel megnézem moziban, vagy megveszem BR-en -
LLD
aktív tag

Most ez nem komoly?
-
pohár
félisten
jééézusom...

-
=HG=
addikt
Mert egy számító rosszindulatú ribanc...

-
bucketb0b
őstag
"fórumon facen mindenhol a Zsuzsa nevét "
Ne már.. Ha még igaz is lenne és nincs megrendezve. Szerinted akik ezeket írják azok közül ki szavaz? Senki kb, mert mindenki leszarja majd utána fröcsög, ennyi. Ha jót akarsz szerintem nem butítod magad ilyen szarokkal akármennyire kikapcsol az ilyen vagy nem. Ha megrendezett dolgot akarok nézni megnézek egy filmet. Bár nem mondom, hogy nem kapok el az ilyenekből 1-1 részt, mert tudjuk Győzikét sem nézte senki, de a sámále romalé vagy mi a péklapát szöveget fújta mindenki, de huzamosabb ideig személy szerint én nem bírom ezt a sok megjátszott faszságot. -
Bjørgersson
félisten
Juj de megkaptam.
-
bucketb0b
őstag
Most komolyan? Mintha nem lenne megrendezett szar az egész úgy csodálkozik rajta 1-2 ember

Remélem azért azt tudjátok, hogy a hasonló "realityk" is meg vannak játszva
Csak azért reménykedem, mert 1-2 embernél rendesen depressziót okoz mi történik pl. egy Édes életben vagy egy Éjjel nappal Budapestben... -
spanglee001
addikt
kössz pont most akartam visszanézni

-
Bjørgersson
félisten

ValóVilágnál többet nem is néztem ki belőled.
-
kisza25
félisten
mostanában 1 kört nem tudtam végigjátszani, mert mindig volt valami, ma 2 körben vettem részt, de egyiket sem sikerült végigjátszani, vigyáz ránk a játék

-
afrojack1
senior tag
Csinálsz ott is egy 100-0-ás statot és abba hagyod?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
stoon
addikt
akkor "szállj" be a tankba és irány a harctér

-
Gyula84
veterán
ne költs el minden pénzt

-
stoon
addikt
de az sem jet!? szeintem a jetet meg a helit nem ugyanúgy kell vezetni , a helivel még elvagyok de a jet az nem az én világom
-
stoon
addikt
A tank mióta repül!? WFT
-
yodamester10
őstag
Jó balfaszok voltak,hogy nem tudtak kiszedni
Rpg és slam kombó és viszlát tank.Valaki árulja már el nekem,hogy a szerverek 70%-ban miért találkozok szinte csak 60 alatti ranguakkal?Már szégyellem magam a 130 feletti rangommal

-
afrojack1
senior tag
TÉRJ MÁR VISSZA!!

-
sensejke
aktív tag
Szepek tenyleg, de noobok ellen
Nekem sosem jonnek ossze ilyen streakek meg ellenuk sem. 
-
spanglee001
addikt
gondolom a chat consol hide-ra van állítva
hányan reportolhattak már vajon 
nekem meg a 10ks toronyraszállás nemsikerül firestormon
Taníccs master

-
kisza25
félisten
ezért írtam ezt:
de még én is noob vagyok és biztos nem kezdenék oktatni, mert tudom vannak jobbak nálam
de ezeket még a kezdetekkor lőtted, most már azért nehezebb
az első linkeden 20-as a legmagasabb rangú emberke![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csa33ee
aktív tag
Húúú, öcsém, azt hittem az ilyen streak-ek csak urbánus legendák.

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
cheater.....xD

-
stoon
addikt
aki kimarad , lemarad

(#63107) daveoff : akkor Rafi boldog

-
killer095
őstag
He nekem te ne te he
-
SkyS1gn
félisten

(#57043) afrojack1 jobb ha mozog...
-
Gyula84
veterán
gtx980 megvan már?

-
stoon
addikt
a kocsmából haza?

-
afrojack1
senior tag
Èn meg titeket egy halállal!

-
laposonly11
senior tag
Aztán lehetne ugye sorolni még az ötleteket mert ez egy kreativ játék pl.: rakd le az aknádat az ellenfél aknái közé amúgy sem spotol rá és nagy bátran át akar majd hajtani rajta, rakd az aknádat a haverod c4 e, vagy ami jobb claye mellé így a clay ami normalon általában fél embert sebez aknástúl csapat gyilkos, ugye slam adta dolgok meg jobbak, falra plafonra, de ami jobb tank oldalára így ha haver tank mellé hajt két járművet nyírhatsz ki, c4 helyett is jobb a slam jeep elejére, mivel ha ki is lőnek a járműből nem kell aktiválni a mint a c4 et így ha bele hajtasz az ellenfél tankjába bumm...
-
laposonly11
senior tag
Pedig egyszerű, a tank segge a leggyengébb de IFV/LAV nak is, és ha eleve ki vagy maxolva tehát, activ pajzs, + páncél akkor mindegy mi van másodiknak zuni vagy lézeres rakéta, te szeded ki a tankot mivel te kezdted a sorozatot(ugye lézeres rocket jobb, mert ha azzal gyalázod meg elsőként az neki hátulról ha jól emlékszem akár 46 sebzés is, ugye zuni sorozat esetében lehet pajzsot aktivál és a sorozat fele, fölösbe megy)
-
DeadMeat
nagyúr
Nem, majd szemből, ahol a legkevesebbet ártok neki.. A tankos figyeljen csak a gyenge pontjára. Ha meg nem ij. ;D
-
kisza25
félisten
virágokat az öltözőbe, a csokit itt helyben fogyasztom

-
regener
veterán
Mérföldekkel jobb mint tele M2-ezni valami eldugott helyen az utat.
-
Helmoras
őstag
Hát eget rengető különbség nincs a játékmenetben(ebben az értelemben simán illik rá amit írtam), a kolléga arra célzott hogy nem ismerem a játékmechanikát és ezért nem tudom miért van annyi gránát killje.
Más kérdés meg hogy tettek bele még több lvl uppot meg ilyen battlepackot fegyvert jármüvet mapot, de alapjaiban nincs változás, ezért a patch titulus részemről, ezzel nem állitom hogy nem lett jobb, mert sokmindenben felülmúlja az elődöt.
Látom könnyen ugrotok az apró dolgokra
Nem érdemes.Mea culpa: az én időmben az ilyesmi változások patchek voltak, mostanában ezek már kiegészítők, vagy dlc-k ha úgy jobban tetszik

Picikét kulturáltabban is hozzám szólhatsz :S, köszönöm.
-
prokxy
veterán
Azért ez tényleg érdekes hozzászólás...patchelt BF3...

-
@rglaaf
veterán
jaja bocs hogy nem tudok reggeltől estig játszani

-
afrojack1
senior tag
Majd ha liquidator visszatér! Megmutatja hogy az attack helivel is lehet aprit........... Akkarom mondani 1 percig fentmaradni!

-
Dave567
veterán
Kell a fenének a BF, DE mondjuk egy Realisztikusabb Single-t csinálhatnának, mert a sok kis genyóláda cheater is felkúr néha, azokat is ki kéne irtani már, de úgy örökre, mondjuk egy szívlapáttal hátulról telibe.

-
Dave567
veterán
Hát ennél a játéknál biztos nem szarabb, na de mind1.
(#52445) Cris99: MOH veszte nem a DICE volt, hanem a Déndzsör Klóz!
Igen tudom ki csinálta, de be segített neki a Dice is, és amibe besegít, vagy talán készít az elvan rontva, érdekes amit a Dice készített mindegyik játék elvan cseszve.
Mindegy EA/Dice egész csapatát idehozatnám Magyarországra dolgoztatni inkább, lapátoljanak Minimálbérért, és hagyják a fejlesztéseket jobb cégekre. -
Dave567
veterán
Szétlőttek COD-ban ja, csorogtak a könnyeim rendesen, még a százas zsepi is kevés volt.

Na de az legalább nem ennyire bugos, amúgy meg PayDay2-ni szoktam, és elveri ezt a játékot simán, még hangulatba is.(#52440) DeadMeat: Az meg, hogy te nem tudsz benne érvényesülni nem a játék hibája.
Én annyira bírom ezeket a be okádásokat, hogy nagyon, szerinted azért kellett ezt a fost eladnom mert nem tudok játszani vele? Ja Bocsi válaszolok, igen azt hiszed, mert már annyit játszottál a BF4-el hogy agyhugykövetkaptál.
De ami igaz az igaz, Se az EA-nek, Se a Dice-nak nem adnék jogokat, mert a Medal Of Honorba is be segítettek és mi lett a vége, most meg a Hardline-ba is.(#52442) Liquidator: Na már te is beteg lettél.
Amúgy meg dehogy megyek, imádom a beteg embereket. -
TTomax
félisten
Hát igen aki egyszer berúgott az alkoholista marad élete végéig,mindegy mit csinál.Most már értem miért olyan amilyen a BF játékélmény,pontosan tükrözi a játékosok értelmi színvonalát....
-
csibe1
veterán
-
haly
őstag
Végleges bant kapott a devilgyerek?
Mik nincsenek... Pár napig nem olvasok bele a fórumba, aztán máris lemaradok. Asszem ma pezsgőt bontok.

-
zuzu000
őstag
nem azt mondtam, csak, hogy infantryval nehezebb összekaparni rendes k/d-t, mint járművekkel

-
zuzu000
őstag
De ő infantryval szedte össze, azért nem mindegy
nem állok én senki oldalán ebben a párbajban, de azért nem csak össze vissza beszél a srác, az biztos
-
@rglaaf
veterán
hülye...

nem emlékszem de amikor nyomtuk és a jet-nek a farkát találtad el akkor beadta azokat? mert mostanában nem nagyon csak elporzik
-
Miles
aktív tag
Szerintem nagyobb kihívás 0-100-as statot összehozni, főleg ha büszke is az ember.

-
devilinsid3
addikt
nézd azért, mert te kiskorodban nem kaptál hupikék törpikék buli van aprajafalván kazettát arról én nem tehetek

ezért már kár irigykedni.. én átérzem, hogy ez az egész életedre befolyásoló hatással bír, de talán egyszer kipihened és már nem kell a lerágott fülű micimackó plüssállatkádon álomba sírnod magad
#50695) spanglee001: na ja.. nem feltételezek senkiről rosszat, de pár találat "nem lenne találat" már csak azért sem szerintem

#50697) Cris99: persze, Mr. Street Workout

-
devilinsid3
addikt
tán baj?
-
devilinsid3
addikt
majd én azt szabályzom

-
SkyS1gn
félisten
Fogalmam sincs veled nemjátszottam. Általánosságba írom van jópár nolifer aki u.a. nyomatja csak.
-ahogy nézem igen

-
afrojack1
senior tag
Nyugi... Vicc vót!

-
Gyula84
veterán
meg a konzerv repülő dobozzal

-
@rglaaf
veterán
volt persze a rosszat is

-
@rglaaf
veterán
én nem menőztem csak megemlítették szerény személyem
-
kisza25
félisten
ugye még nem tudsz játszani

-
kisza25
félisten
nektek nem csinálja az új origin, hogy feljön egy barát, hogy játszik, kidob ablakos módba?
-
devilinsid3
addikt
azért ilyen kemény ne legyél
attól, mert te nem vettél észre minden bugot eléggé bugos még most is a játék.. -
zzola
titán
Ha 10-15x annyi órád lenne benne, tudnád milyen hibákról beszélek. Így csak ide jössz szotyizni, tudatlanul. Anyád nem mondta még, hogy aludni kellene menni?
-
zzola
titán
Te aztán tudod, az írásod alapján nagy szakértője lehetsz a játéknak...

-
haly
őstag
Hát én ebbe a játékba még a 2-nek is örülök. BF 3-ban a vége felé lazán megvolt a 3-4-5 is, de itt a legtöbbször esek kelek.
-
killer095
őstag
TE Mocskos b.zi

-
v!ct0y
veterán
Az meg ki ? Sose hallottam még róla

-
mackosajt
addikt
Az, hogy mennyit fognak meg, és mennyi a valós, nem egyenlő... azért ezt remélem te is tudod.
A CS és COD szériákat hagyjuk, mert COD2-ben volt szerencsém találkozni még régen a sok kecsegcsalóval.
Amúgy miért ne magyarázzak? Ki vagy te, hogy megtiltod?Nagyon elkanyarodunk a kiindulástól, hogy Devil 2 hónapos késéssel fogja a BF5-t megvenni, annak ellenére, hogy most kijelenti, hogy nem fogja megvenni.
-
v!ct0y
veterán
Te is egy láma csíter vagy
-
mackosajt
addikt
Persze... sosem játszottam sem a BF2-vel, sem mással (BFBC2, BF3, BF1942 stb., csak véletlenül vannak meg)... korábban....
Kötekedni megy, olvasni már kevésbé?
Érdekesség képpen pbbans-ról kis infó:
Battlefield 2 21,261 Ban
Battlefield 2142 8,633 Ban
Battlefield 3 48,136 Ban
Battlefield 4 3,641 Ban
Battlefield Bad Company 2 20,020 BanVagyis tényleg kevés a csaló...
Mellékesen jegyzem meg, hogy május közepe óta jelentősen emelkedett a megfogott csalók száma.
Addig 2-3 naponta pár csaló esett el, azóta naponta min. 10.@regener: BF4-ben azért lett több csaló, mert ingyen volt a BF3? Logikus.
-
devilinsid3
addikt
miért sokallod?
(#49049) mackosajt: hát én eddig itt kevesebb csalóval találkoztam, mint a 3ban

bár ezt kicsit köszönhetjük az Iram szervernek is hiszen ott egyből kiszúrják a csalókat és ki is dobják őket
-
killer095
őstag
Vettem

-
Winne
nagyúr

-
Bjørgersson
félisten
Hogyhogy hogyhogy mi? De miért?! A CS-ben bomba, terroristák és terrorelhárítók vannak. A Hardline-ban? SWAT és bankrablók.
-
Snip3r_HUN
addikt
A CS-t nem is keverte bele ? Trehány.
-
mackosajt
addikt
Ha alkudni akarsz, akkor ezeöccá'
-
mackosajt
addikt
1000 HUF

-
regener
veterán
Csak 4GB ram-al játszik és Vsync on.
(#46818) Cris99
A 7870 már erősebb nála. -
akela91
addikt
Ne viccelj, Ph-s teszt is van, 660 sokszor erősebb, mint a 7850
De ez a BF4, lehetnek anomáliák. -
Illusion1010
senior tag
Szerintem ott valami más probléma lehet, a GTX660 erősebb egy kicsit mint a HD7850 és ezen is vígan megy a játék.
Minden low, mash quality ultra. FHD 85-140 FPS között van pályától függően. Kártya kicsit tuningolva, proci alapon. Mantle.
-
regener
veterán
Milyen proci van mellette az ismerősödnek?
(#46800) mackosajt
Rendben, nemsokára felnézek csak kajálok. -
Gyula84
veterán
régebben Winniékkel voltam sokat meg előtte cod4 war
meg most is néha(#46791) mackosajt

(#46793) regener

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- E-roller topik
- Bestbuy játékok
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

1hónap alatt lettem lvl120

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mik nincsenek... Pár napig nem olvasok bele a fórumba, aztán máris lemaradok. Asszem ma pezsgőt bontok.