Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-01 20:31:37

LOGOUT.hu

Banggood tapasztalatok

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8794) vandor01 válasza vandor01 (#8736) üzenetére


vandor01
őstag

Na a bunti utan itt ujra :DD

ujabb hianyos cucc jott a BG-tol! ebben az evben ez a 3dik EU priority vel kuldott hianyos csomagom! Havonta egy lopas....... Nem nagy osszeg valszeg kevesebb mint a fizetendo AFA es ugyintezes ara ;] .... 400euronyi csomagbol 40 ejro hianyzik! Szoval 10%-os afat kellett perkálnom! :DDD Amit eroteljesen ajanlok!!

1. csomi-nyitos VIDEO keszitése! A legutolso csomagbontasrol már nekem is van!

2. nyitas elott a csomagot átnézni mert az a vékonyka es nem egyseges méretű fekete muanyag ami csak egy atlatszo szeles csomagolo celuxxal van korberagasztva.... ki tudja hol kezdodik es hol vegzodik az egesz.... sec perc alatt kinyithato majd egy ujabb csomagolo celuxxal zarhato szinte mindenféle kulso jel nélkul!
nyitas elott erdemes jol átnézni! attapogatni mi lehet benne a kis dobozok darabszamat ellenorizni ha lehetseges!

3. EU priorityt NE hasznaljunk sok kis doboz renedelésére! egy-egy nagyobb es értékesebb cuuc rendelésére ajanlatos hasznalni pl drone, telefon, porszivo! Mert ugye egy dobozbol csak egyet lehet ellopni de ha van 4+2+3... akkor az izgatja a tolvajok szaglasat azt esetleg 1-1 db kiugorhat! Erdemesebb LEHET sima regelt postaval kisebb csomagokban rendelni ...

Harom eve rendelek BG-rol kozel 200 rendeles de minimum heti 1db rendelés! szoval 3 ev minimum 156 rendeles ebbol 2 darab tunt el a posta sullyesztojében amit ujrakuldtek..... a darabszamok MINDIG megegyeztek ez kb 151 rendelés eseten nem volt se tobb se kevesebb..... gyanitom egy BG vagy GB szintu ceg olyan logisztikai szoftver tamogatassal van megoldva hogy se tobb se kevesebb cucc ritkan vagy soha nem fordulhat elo.... kiveve az emberi mulasztast??
szoval ebben a szituban kizarnam hogy vki nem tud szamolni a cegnél!

Na de mi valtozott ebben az evben??
elotte minden rendben most meg BG kezdi masolni a GB-es "Feucht" tipusu feldolgozást! Most meg csak ki-ki lopnak kisebb cuccokat....meg parhonap azt egesz csomik fognak lábrakelni!!!!

nalam mind harom EU priority volt ami ebben az evben egy ujfajta feldolgozassal mukodik Kina-Anglia-Hollandia---- celorszag..... de mielott elindulna azaz var a repulore kinaban!!! 2-7 nap kozott dekkol egy uj "helyen" Europe Processing center
mindenkinek a fantaziajara bizom mi tortenik ott a csomaggal ebben a parnapban! Minden eszkoz a kezukben hogy egy gyorsban visszanyitott csomit visszazarjanak és szinte hibatlannak nezzen ki!
Remélem erthetoen levezettem es logikailag kovethezo egyertelmu voltam!! Szerintem ott akkor a helyszinen dolgozo kinaiak dezsmálják a csomagokat ez ido alatt!
Mert nem lehet veletlen, hogy pont most pont ezekkel van a probléma es elotte evekig semmi a sima postas cuccokkal.... de ez csak NALAM.... es SZERINTEM..... de elobb utobb masokat is utolernek a tolvaj retkek....

jovoheten jon egy 15 kis dobozt tartalmazo 200ejros EU priototy csomagom!
Lehet tippelni hany darab fog hianyozni? a nyertesek kozt kinai utazas lesz kisorosolva :DD

[ Szerkesztve ]

CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.