Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
pidzse4
aktív tag
válasz palfitom #55453 üzenetére
Nagyon köszönöm azt a jó ötletet hogy RAKJAM FEL A RÉGI BIOST !! HA HISZED HA NEM IGY ÉRDEKES HIBÁTLANUL MEGY !! Idióta asus és még engem állitanak be hülyének hogy hát a tuningolás meg igy meg ugy mikor ök azok akik rosz biost adtak ki . Most mit csináljak a legrégebbi bios van fent , de ezzel müködik rendesen 3200 mhz a memoria és a cpu is . de a többi javitás amit csináltak az nem mivel régi a bios. Most mi legyen mit javasoltok.
-
ludi85
tag
Sziasztok!
Egy ismerosomnek elromlott egy X99-es ASUS alaplap a gepeben es azt szeretne tudni, hogy ha vesz helyette egy mas markat, de ugyanugy X99-eset, meguszhatja-e a Windows ujrarakasat? Azt hiszem windows 7-e van neki ha ez szamit.
Elore is koszi a valaszotokat,
Udv, Ludi
Mindenhol jó fiatalon, Kivéve a ravatalon!
-
-
Pehi
senior tag
válasz jacint78 #55492 üzenetére
Üdv! Adott egy ASROCK FM2A68M-HD alaplap, AMD 5400K proci, 4Gb DDR3 Fury 1866, PSU 450W Chieftec Smart, Toshiba vinyó. Gép összerak, csak a procihűtő pörög,kép semmi. Bios sincs. A két villogó led se működik a LAN kábelnél! Saját gépem szétszedem, Alaplapom Asrock FM2A88X HD+ . Minden átpakoltam a lapomba,és hibátlan minden. Az új lapba, nem működnek az én cuccaim. Ezért gondoltam hogy ott a baj! Vagy 30 gépet raktam össze,ilyen lapokkal.
-
Pityu.
nagyúr
válasz quailstorm #55499 üzenetére
Tuti,hogy aza alaplap baszkódik,a régi videokártyámat berakva extra halk lett az a coil whine hang csak akkor hallik kicsit ha közelebb megyek.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz pidzse4 #55501 üzenetére
Írd meg az Asus supportnak, hogy mi a helyzet, és kérd meg őket, hogy készítsenek számodra egy hibrid BIOS-t a legrégebbi BIOS-ukból, ami tartalmazza a javításokat, és közben nem rontja el a cpu és a memória tuningját. Érdekes kihívás lenne számukra, az tuti
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
palfitom
félisten
válasz pidzse4 #55501 üzenetére
Na jól van!
Igaz csak félsiker, de legalább tudható, hogy a hardverek alapjában rendben vannak!Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Lacc
aktív tag
Sziasztok!
Van 1151-es vagy 200 szériás intel-es topik? Én hiába használom a keresőt, az 1151-esnél csak egy MSI offtopicot látok, a másikra sincs semmi értelmes.
Engem az érdekelne, hogy a Coffe Lake processzorokat lehet-e majd használni egy 200x szériás chipsettel.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
törölt tag
Sziasztok!
Gépem minden indulásnál ez a képet adja ki először [link].
Ezután a biosból tudom bootolni a windowsot de már unalmas mindig megcsinálni ezt. Mi lehet a baj? -
Lacc
aktív tag
válasz tboy93 #55511 üzenetére
Igen, erre gondoltam, hogy Bios frissítéssel jó lesz-e. Ahogy én keresgéltem neten, erről még nincs infó, anno a KabyLake-nél már tudott dolog volt, hogy bizonyos alaplapok támogatni fogják Bios frissítéssel. Arra gondoltam, hátha valaki már talált erről információt rajtam kívül .
Köszi a választ, akkor még várok.
-
Lacc
aktív tag
Még egy kérdés . Alaplapokat böngészve láttam egy-kettőt, amelyen 2db LAN port is volt, ez miért jó? (Nem szerver alaplap, hanem desktop) Mi a funkciója?
-
Silious
tag
Sziasztok!
Volna nekem egy régebbi, Asus P5G41T-M LX alaplapom. Van rajta egy videó kártya, annak használom a monitor kimenetét. Viszont az alaplapon is lenne egy VGA kimenet.
Ezt viszont sehogy se tudom működésre bírni. Sose csináltam ilyet, így nem tudom, hogy ha az alaplapra van videó kártya csatlakoztatva, és az üzemel akkor az alaplapi VGA port letiltásra kerül?
Vagy esetleg valahol engedélyezni kell?
(nem volt ilyenhez még szerencsém ezért vagyok teljesen tanácstalan) -
-
MrDerekas
addikt
válasz #77044736 #55512 üzenetére
Alaplapi gombelem csere, illetve ellenőrizni, hogy rendesen kapaszkodnak a "fülei". Próbaképpen másik billentyűvel megpróbálni. (Beragadt billentyű is okozhat ilyet.) CMOS Clear jumpert is nézd meg, hogy jó helyen van-e. Már ha a biosban beállítod, hogy mi legyen a boot sorrend és mentéssel kilépve is ez fogad.
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
fer
őstag
Tegnap újra raktam a gépet, de csm -et kikapcsolva sehogy sem sikerült elindítani a telepítőt! A pendrive-ot rufussal csináltam gpt-re, csak ezekkel a beállításokkal sikerült elindítanom a telepítőt, ahogyan előtte is volt!
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
Anubis_9
őstag
Sziasztok! Szerintetek a Gigabyte GA-H97-D3H lapommal és az A-Data DDR3 1600Mhz 2x4 GB (PC3-10700) memóriámmal van esélye, hogy 4 Ghz turbófrekvencián járassam az újonnan szerzett i5-4670K CPU-m? Ehhez végül is 200 Mhz-et kellene emelni az órajelen. A hűtőm egy Hyper Z600. Köszi!
[ Szerkesztve ]
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
beavisx2
csendes tag
Corsair CMZ4GX3M2AI 1600 C9 DDR3 rammjaim vannak alaplap cserére szorulok és ha lehete fejlesztenék is a gépemen fm2+ os ra ASUS A88XM-A/USB 3.1 alapot találtam de a támogatot rammok kőzőtt CORSAIR CMZ4GX3M1A1 1600 C9 est találtam legkőzelebinek műkődne vagy sem ?
beavisx2 , mormota , mormotax2
-
Taifa Díaz
őstag
válasz beavisx2 #55520 üzenetére
A támogatott RAM-ok listája mindig csak referencia, annyit jelent, hogy ezekkel tesztelve lett a kompatibilitás, és garantáltan működnek a lapban. Bármilyen RAM-mal működhet a lap - nyilván DDR3 platformon belül értve -, de megvan a kockázat, hogy mégsem, mert a lap gyártója nem próbálta.
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
Whaazzup
senior tag
válasz dragonfx #55459 üzenetére
Szia.Tudom nem a hirdetés helye ez, de néha néz be.nálam mindig van 1155.-a lap most is van egy B75 Asus.infót kérj ha érdekel.
A másik meg a legjobb foglalatos lap 1155 amit idáig az Intel kitalált. atom stabil és mindent visz jó CPU-al.ÜDV.Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764
-
TAttilaR
csendes újonc
Szép Napot!
Tudtok - e segíteni abban, hogy egy adott (Intel sl97n) I/O csipp fizikai adatait honnan tudhatnám meg?
Rajta lévő smd-k értéke kellene.
Köszönöm! -
MrRaszta
csendes tag
Sziasztok! Van 1 "kis" problémám. A következő a gond: Ram - táp - videokártya letesztelve, bios reset megvolt. Bekapcsol a gép, pörög minden venti, minden visszajelző led világít a lapon, mégse kapcsol be. Olyan mintha nem kapna áramot semmi. A hálókártya visszajelző ledje, billentyűzet-egér nem világít, képet nem ad. Nagyon ritkán elkapja és beindul, akkor tökéletesen megy az első leállításig. Remélem valaki tud segíteni hogy mi lehet a gond. Már csak a lap meg a proci maradt amivel gond lehet. Lap: MSI 990FXA-GD80, proci:AMD FX 8120 Black
-
Pehi
senior tag
válasz Whaazzup #55508 üzenetére
Kizárásos alapon Te mire gondolnál a helyembe? 2 ismerőst is megkérdeztem aki PC boltba nyomja. Eleve ha a többi alkatrész jó máshol,külön külön is,és ezt az (új) lapot semmivel se lehetett működésre bírni,nem tudom Te mivel magyaráznád! 3 táppal próbáltam,2 procival,Vga-val és semmi. A bioshoz meg nem is kell más,de még az se jött be.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Asrock B250M-HDV alaplapnál ez az eszköz vajon mit takar és honnan lehet drivert szerezni hozzá?
Illesztőprogram leírása PCI egyszerű kommunikációs vezérlő
Hardver azonosító PCI\VEN_8086&DEV_A2BA&SUBSYS_A2BA1849&REV_00
Elhelyezkedés PCI-busz: 0, eszköz: 22, művelet: 0
PCI eszköz Intel Union Point PCH - Host Embedded Controller Interface 1 (HECI1)[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
dugo_
veterán
Intel Management Engine
-
MrDerekas
addikt
Most nincs előttem, de vagy valamelyik management progi adja a drivert hozzá, vagy a ficsőrök közül az intel rapid start/smart connect utility egyike.Lemaradtam a nagy nézelődésben[ Szerkesztve ]
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
TAttilaR
csendes újonc
válasz Whaazzup #55540 üzenetére
Az is lehet, de azért jó lenne tudni miért felelős az a 4 kis kondi.
Zokon venném, ha anélkül mondjuk a Sata adatfolyamban lenne valami véletlen hiba.
Találtam 13$ért teljes, új csippet.
Ennyiért is kiadnék, ha nem sikerül máshogy.
De előtte futok pár kört. Hátha megúszom párszáz forintból. -
pidzse4
aktív tag
sziasztok szerintetek melyik a legjobb mert csak ezeket az eredményeket találtam de celsius eredményt nem .
For comparison, here is the "Thermal Conductivity" values for comparison:
Thermal Grizzly Conductonaut - 73 W/mk
Coollaboratory Liquid Ultra - 38.4 W/mk
Coollaboratory Liquid Pro - 32.6 W/mk
Thermal Grizzly Kryonaut -12.5 W/mk
Gelid GC-Extreme - 8.5 W/mk
ARCTIC MX-4 - 8.5 W/(mK) -
dugo_
veterán
válasz pidzse4 #55543 üzenetére
Az 1151 procis topikban vannak delidelt, majd Conductonaut-tal vagy CLU-val a kupak alá pasztázott 7700K tulajok, szerintem ott érdeklődj hőmérsékletekről.
A három felső fémesnek akkor van értelme, ha bontod a procit és lepucolod azt a lónyálat, amit az Intel a kupak alá ráken, az lesz a szűk keresztmetszet, ha meg akarod rángatni.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Szintén az Asrock B250M-HDV alaplapon mit kell telepítenem hogy működjön a HDMI audio?
Vezérlőpult-Hang alatt ott a lehetőség, de amikor kiválasztom nem szólal meg (a monitoron vannak a hangszórók, HDMI-Displayport kábelt használok).
Let the Zone take me if I am.
-
-
Whaazzup
senior tag
válasz TAttilaR #55541 üzenetére
Szia ez igazából egy i/o kontroller chip ami be igen alacsony feszkok vannak, ha működik a lap akkor tudsz rajta feszkot mérni.A kondi helyet pedig bármilyen pici ami nagyság méretben ugyan ekkora 1000% hogy jó oda.Ettől ne félj mivel nagyon kicsi a kapacitásuk ezért ha nincs akkor sincs gond.ÜDV.
Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764
-
Amper91
újonc
Sziasztok! Lehet nem ide kéne írnom, de hirtelen nem találtam topicot. Olyan problémával találkoztam, hogy a jelenlegi 8 giga ramomból, a játékok, kb 2 gigabájtot használnak max, full hd-ben emiatt laggolok. Esetleg az alaplap BIOSában kéne beállítani valamit? Segítségeteket hálásan köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- Supermicro MBD-A1SRM-LN7F-2758
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest