Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz tboy93 #27501 üzenetére
A 8350 pl kapásból nincs rajta a támogatási listán...
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
válasz tboy93 #27629 üzenetére
Támogatja, de meg is csillagozták a procit:
* For cooling the CPU and its surrounding components, please install a CPU cooler with a top-down blowing design.
Tehát muszáj olyan hűtést tenni rá, ami a VRM-et is szellőzteti.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
adamcsik
aktív tag
-
Laccoss
addikt
válasz tboy93 #55071 üzenetére
Szia!
"AURA RGB Strip Headers support standard 5050RGB LED strips with a maximum power rating of 12V/2A, it's best to keep the length within two meters for best brightness. If you're shopping for them online, just search for 5050 RGB LED or 5050 LED strip and there will be more than enough options to choose from."
Sancy64: Tuning van? Ha VGA-t kiveszed sincs jel az alaplapi kimeneten?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz tboy93 #55245 üzenetére
Üdv!
a 2*4GB 1600-as ram sokmindenre elég, nem tudom az új helyén mi a felhasználás, én látatlanból azt mondom, hogy az 1333-as ramokat ki-félretesz, elraktároz, az 1600-okat meg egyedül bele.
Általában még a freki differencia nem is olyan gáz, max a legkisebben fog menni mindenki, viszont tudomásom szerint ha különböző méretű modulok kerülnek egy alaplapba, nem feltétlen fognak működni helyesen, és/vagy el se indul velük a gép.
Ha nagyon kell a sok ram, akkor ki kell próbálni, javaslom úgy hogy egy csatornára kerüljenek az egyforma frekis modulok.
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
dragonfx
veterán
válasz tboy93 #55395 üzenetére
Egyenlore full alap celeron pentium kesobb upgrade i5re.
Idotallosag miatt szeretnek 1155rol valtani 1151re.
I3 teljesitmenye itt mar beerte az i5ot?(ami a profilomba van cpu)
Nincs semmi extrs kivansag. Max 3 sata eszkoz.
Usb3 bol eleg 3-4.
Pci slot kell"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dugo_
veterán
válasz tboy93 #55413 üzenetére
Mondjuk ez nem AMD, ahol számítana, hogy csak egy H110-es lap van egy i5 alatt VRM bordák nélkül.
dragonfx:
Itt vannak a chipsetek közötti különbségek: https://en.wikipedia.org/wiki/LGA_1151
Egyszerűbb lenne a Milyen alaplapot vegyek topikban kérdezni az összefoglaló kitöltése után, mert itt sokat nem tudtunk meg az igényeidről és a ráfordítható keretről.
Az 1151-es procik nem támogatják a DDR3-as RAM-okat, szóval ha a meglévő moduljaid nem tudják az 1,35V-os feszültséget (DDR3L), akkor nem tudod elkerülni a váltást.
-
dragonfx
veterán
válasz tboy93 #55413 üzenetére
Ertem.de a b250hez a ddr3 ramom maradhat?menni fog?azt latom ddr3 L ramok kellenek nekem sima ddr3 van. Hyoer x fury.ez mukodni fog egy ilywn chipsetes lapban?
Nem akarnam cserelni full uj.
Szoval a 4560 a sanszos es melle b250.es lap.de azok 25 alatt nijcsenek....sok most.nincs gepem valami kell.alig jatszok."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Lacc
aktív tag
válasz tboy93 #55511 üzenetére
Igen, erre gondoltam, hogy Bios frissítéssel jó lesz-e. Ahogy én keresgéltem neten, erről még nincs infó, anno a KabyLake-nél már tudott dolog volt, hogy bizonyos alaplapok támogatni fogják Bios frissítéssel. Arra gondoltam, hátha valaki már talált erről információt rajtam kívül .
Köszi a választ, akkor még várok.
-
jacint78
addikt
-
jacint78
addikt
válasz tboy93 #55895 üzenetére
Hát érdekes egy hiba, de nem hinném, hogy a reset-el lenne összefüggésben. Húzd le a reset gombot a lapról és kiderül, egyébként passzolnék.
Ameron24
Pucold meg az érintkezőket és az elemet is, ne legyen rajta ujjnyom sem. A belső érintkezőt hajlítsd kijjebb.
[ Szerkesztve ]
type your text here..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 7
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Hálózati / IP kamera
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- ASUS MAXIMUS VII HERO Alaplap - INGYEN POSTA!
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- Asus H81M-K alaplap+ i3-4130 proci+ 4GB DDR3 memória eladó egyben!
- G.Skill Trident Z Neo 2 x 16 GB (32 GB) DDR5 6000 MHz CL30 AMD EXPO VADI ÚJ!!!
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest