Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49743) d4d válasza Petyal (#49742) üzenetére


d4d
tag

Most sampon vonalon próbálok erősíteni, a következő csomagban lesz egy carpro descale savas sampon. Elsősorban a kerámia bevonatok helyreállítására és másodsorban a nagyon elhanyagolt autókhoz való. Na nekem ez utóbbi miatt kell. Meglátjuk.

Amitől viszont most a napokban leseggeltem az a Purestarnak a mikroszálas cuccokat helyreállító, puhító stb nem is mosószere, hanem amolyan öblítőféléje. Már jó ideje pihent a polcon, de most elővettem. Mosás után beáztattam a kendőket ahogy elő van írva. Sőt sokkal tovább is áztak, órákig, mert amúgy csak 5-10 perces áztatást írnak. Mindegy, tényleg igyekszem a legjobb szereket beszerezni a mikroszálasok mosásához (korábban micro restore, most p&s rags to riches van használatban) , de ilyen szintű hatást még nem láttam, éreztem. Ok ez nem tisztít, nem mosószer, de ilyen szintű lágyítást, puhítást szó szerinti helyreállítást nem tapasztaltam. Írják is hogy az ehhez szükséges adalékokból jóval több van ebben mint a mosószerekben.

A használata a következő. Mosás után a kendőket be kell áztatni ebbe a keverékbe 1l vízhely 30ml restore kell (ennél szerintem hígabb formában használtam), aztán hivatalosan 5-10 perc elteltével (de ahogy írtam nálam sokkal többet áztak) kivehetők, mehetnek vissza a gépbe centrizni és utána szárítógép nélkül szárítani. De a gépbe a mosószer mellé az öblítő adagolóba is lehet önteni.

[ Szerkesztve ]

elemlampa.blog.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.