Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
na, akkor összegzem a mai napot:
Mercedes überalles. Tsi szar.
Volvo elmegy.kérdés?
I humbly and respectfully decline™
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #28286 üzenetére
+ lehet kéne Bp-n ajánlott polírozó. Nem biztos hogy lesz időm foglalkozni vele.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Magnum_
nagyúr
válasz MPowerPH #28355 üzenetére
gyönyörű, bamme. 320-325ci mekkora copo? nagyobb motor nem kell.
kopó, fogyó alkatrészárak minimálisa drágábbak, mint a tsi jettán csak...ha 1 éven belül túlleszek a lakáscserén, fel szeretnék ülni a szopórollerre és kétajtós, simogatós autó kell, akkor már úgyis lesz asszonynak is valami tördelős autója (Lupo pár száz k-ért pl.. amivel nyilván melóba fogunk járni - egy helyen dolgozunk, parkoló van.)
[ Szerkesztve ]
-
Formaster
addikt
válasz Winner_hun #28356 üzenetére
A fényezők száradást követően már rögtön szokták polírozni, az más kérdés, hogy waxolni, konzerválni pár hétig nem illene. Bár ilyen melegben ez lerövidül. Ajánlani nem tudok szakit sajnos.
-
MPowerPH
félisten
válasz Magnum_ #28357 üzenetére
Ez egy 335D volt. Tenyleg folosleges ekkora motorral autot venni, csak ugye a megalomania...
A motorspecifikus alkatreszek dragabbak csak, mint pl. a fek. A gumit ette, 3 ev(~85k km) alatt 3,5 garniturat fogyasztott el. Az egyeb kopo alkatreszek mind emberi aron voltak. De problema soha nem volt vele, egyszer kellett egy jobb elso lampamosot cserelni, az volt 18k, beszerelessel.mod: Nem, ezek eleg strapabiro autok, bar pont a sor 6 benzinesekkel lehet hatalmasat szivni. Kozvetlen befecskendezes, hidrotoke csattogas... Ezek mar nem a regi megbizhato sor 6 -ok.
MunezXBK:
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
szabi325
tag
válasz Magnum_ #28357 üzenetére
320i felejtős 4 henger.... 325i vagy 330i -t vegyél az N52 es motorkódú még nem közvetlen befecskezdezéses szal így az kicsit többet eszik de szebb a hangja és nem kokszolódik. Legjobb esetben 150k nál cserélsz egy vízpumpát 15 ezrenként meg olajat meg szűrőket és kimegy a világból. Rosszabban eszi az olajat -> az előző tulaj széthajtotta. Sajna a szopóságát az előző tulaj nagyban tudja befolyásolni
á közben látom jött válasz is, hát sztem a gumi relatív, az enyém 30D 17-es Pirelli-vel, 1 szettben van már 40k km és még 70% os.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz szabi325 #28362 üzenetére
kopó, fogyó alkatrészek nem érdekelnek, szíjat, féket, gumit, olajat, szűrőket akksit bőven idő előtt cserélek mindig (olajat júni elején cseréltem, 6k km után). a jettán minden ki van már cserélve,holott egyiket sem kellett volna még.
N52, köszönöm, jegyzem
[ Szerkesztve ]
-
Formaster
addikt
válasz szabi325 #28362 üzenetére
Melyik Pirellit tolod? Most rendeltem PZerot, de elég vegyesek voltak a reviewek a neten. Valaki azt írta elment 60 ezret, megint más 15-öt írt szóval semmire sem érdemes az értékelési rendszer. Bízom benne, hogy jobb lesz mint a f0stalicska Continental, mert azt 2 nyár alatt kb 15e km-el tükörradiálra kopott a hátsón. Talán jó pont a gyártói ajánlás, illetve elég prémium kategóriába sorolható, amit el is várok 150k-ért 2 darabtól
-
FeRRaR1
őstag
válasz MPowerPH #28360 üzenetére
Én papír nyuszi voltam, mielőtt vettem az S80 V8-at néztem Audi RS, BMW M, Merc AMG, de ami nagyon tetszett az az előző 6-os V8 vagy M6. Nem is lett volna árban különbség nagyon, de amiket olvastam tulajoktól... Csapágyas, hengerfal repedéses, kenési rendszer hibás, SMG váltó 30-40e km és kuka, stb... így Volvo lett, amit nagyon nem bántam meg, de egyszer majd kipróbálok egyet tuti, meg a szívó V8 M3 is tetszetős, viszont az újabbak nem tetszenek egyáltalán
Formaster
Ismerősöknek is gyorsan fogyott a sport contact 5, állítólag a hatos már sokkal jobb. Meg ott is változtattak egyszer a keveréken, hogy tartósabb legyen, cserébe romlott más paramétere. Nekem egyenlőre nagyon bevált a michelin pilot sport 4, tavaly decemberben vettem.
[ Szerkesztve ]
-
Formaster
addikt
válasz szabi325 #28366 üzenetére
Az biztos A 220-as merci csak 400, de gondolkodom, hogy felrakatom a 250-es szoftvert rá, akkor kerek 500 lenne Viszont nem sok értelmét látom, mert svájcban 80 helyett 100-nál már a helyszínen tarkón lőnek. Mégis mindem sarkon RS, M-Power áll, meg a járókeretes öreglányok is Porschéval vagy AMG-vel járnak Otthon már rég felrakattam volna, de itt egy kezemen meg tudom számolni hányszor előztem 5 év alatt
Akkor remélem nem lesz csalódás a PZero, de egy biztos, hogy a Contisporttól csak jobb lehet
-
do3om
addikt
Na ma megjött a mosóm: Bosch Universal Aquatak 135
Végül ezt vettem, jónak tűnik, a vízmennyiség a régi K2-höz képest igen sok, ami jó mert ott csak leverte a koszt de nem igen mosta le. Itt leveri és a nagy mennyiség simán lesöpri.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Ki honnan rendelte a Fusso-t? Akár jöhet PM-ben, is, vagy ha valaki tudja, melyik a hivatalos eladó mondjuk eBay-en, az is érdekel. Ha beírom hogy Fusso, kidob 1000 hsz-t, de egyikben sincs linkre mutató szó, had ne kelljen már mindegyik választ megnyitnom.
A magyar linknél van olcsóbban is nem? (Összefoglaló)Elkezdem nézegetni, előbb utóbb úgy is vétel lesz belőle.
Előtte kapna egy polírt az autó, ez gondolom jó ötlet, ugye? Aztán van ennek is valami spricelős védője? Mint mondjuk a reload? Vagy akár mehet rá reload is? Van valami különleges mozzanata a felhordásnak, amire figyelni kell, vagy simán szétteríteni, aztán visszatörölni? Hőmérsékletekre mennyire kell figyelni? (Ezt is tudom, hogy már leírtátok, de az istenért nem találom Akár elég egy hsz link is. )
-
Formaster
addikt
válasz z123456789 #28369 üzenetére
Nyugodtan rendeld a magyartól, viszonylag friss a készlet, tuti nem romlott cucc. Olcsóbban nem lesz sehol. A felhordás mehet körkörösen, de annyira vékonyan, amennyire csak tudod. Inkább többször oszlasd szét amit felviszel, minthogy vastagabb legyen a kelleténél, mert akkor csúnya foltos maradhat. Ilyen melegben különösen figyelj a száradásra, ne napon csináld és csak pár perc kell neki. Ha felvitted hagyod egy napot teljesen száradni, után mehet rá reload, angelwax titanium, de más dologgal nem nagyon rontanám el. Ezek azok a termékek, amik szintén szuperhidrofobitást adnak.
A polír nyilván jó ötlet, minden bevonat akkor lesz igazán jó, ha jó felületre kerül fel. Viszont akkor szólj a szakinak, hogy semmit ne kenjen rá. A fussoval egyszerre 1-2 elemet kenj be mérettől függően, különben szépen meg fog izzadni a letörlésnél.
-
z123456789
addikt
válasz Formaster #28370 üzenetére
Áh, már mentem is a hsz-t, köszi.
A polírt együtt csináljuk a szakival. Jó ismerősöm, és mondta, megmutatja hogyan kell. (Vagyis hogy ő hogyan csinálja.) Hoz mindent, gépet, pasztát, stb... Mondtam, hogy waxot majd én. Mivel az autóm 4 színű, kevésbé érdekel, ha nem lesz szép az eredmény. Max megmondom neki, hogy kösz, de ez szar lett. Egyébként meg láttam már munkáját, az bejött.
Kösz még egyszer.
-
Safranek
aktív tag
„Attól tartok, Safranek, hogy maga gúnyolódik velem. Jöjjön közelebb!″
-
Saphirahick
tag
Sziasztok,
na...az van, hogy..
Gyenge az autó. Persze alapból sem erős, 1.1-es, de jóval gyengébb, mint volt. 2-esben 3e-t pörög és megy 40-nel....
Volt check engine lámpa (katalizátor rendszerre majd lambda szondára hivatkozott).
Szerelő azt mondta, katalizátor halott. Oké, bontott katalizátor ment bele. Semmi nem változott. Ugyan úgy erőtlen, mint a katalizátor csere előtt. Check engine lámpa már nincs (bár túl sokat még nem mentem vele szerelő óta). Most a szerelő azt mondja, hogy üzemanyag szivattyú haldoklik, azért gyenge a motor.
Erre viszont semmilyen utalást nem találtam neten és haverom, aki otthon, vidéken autószerelő sem gondolna erre. Pedig eddig, ahogy észrevettem, normális áron dolgoztak és nem tűnnek lehúzósnak... de így kicsit már kezdek kételkedni...
Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Bármilyen kommentet szívesen veszek!Köszi szépen a segítséget előre is!
[ Szerkesztve ]
Thinking sucks.
-
Formaster
addikt
válasz Saphirahick #28380 üzenetére
Az ilyen problémákkal mezei szerelők nem sokra mennek, nem tudnak rendesen diagnosztizálni, tisztelet a kivételnek. Aki ért hozzá, az többnyire csak ebből él, szoval azt javaslom keress meg egy diagnosztikai műhelyt. Lehet millió gond, kompresszió, üa rendszer eltömődés, nyomaték vezérlő de sorolhatnám. Agyba főbe nem lehet nekiesni és a fél autót kicserélni. Nekem volt hasonló problémám, még a volvo márkaszervizben sem tudtak vele mihez kezdeni.
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Volna egy nagy problémám. Az autó ülésre ráfolyt az étel olaj/zsír. Volt huzat rajta, de a kárpit is olyan lett egy kisebb tenyérnyi részen. Van valami csodaszer rá?
Köszi!
.
-
veterán
Inkább ez
Vanish kézi sampon 500ml. Nekem régebben volt hogy ez segített foltokon, én csak ebből indulok ki hogy jó lehet, illetve a topicba is nem 1 ember van aki használ ilyet.
Ha most ütköznék bele egy foltba akkor bevetném amit csak lehet. Jelenleg ez egy Wolfos APC-ből, Chemical Guys-os Nonsense-ből hamarosan, Chemical Guys-os Fabric Clean-ből, Vanish kézi sampon, valamelyik csak kiveszi.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
Sza_Sa
senior tag
Ifjúkori egyik meggondolatlan lépésemet ma kijavítottam, nevet változtattam. R.I.P. gyomordzsák
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
nagyúr
válasz Formaster #28364 üzenetére
Van vagy egy hónapja, hogy gumikról beszéltek, prémium vs alsó kategória volt a lényeg, hogy a prémiumnak jobb a gumi összetétele, igaz, kopik is, mert így nem öregszik el, míg egy alsó kategóriásnak rossz a gumi minősége, a bordázatra mennek rá és nem nagyon kopik, elöregszik...
Van benne valami, bár a facebook-on volt egy gumis oldalon, hogy a vederstein gumik sorra dobja le a futó mintát, mert olyan jó minőségű gumiból van...Amúgy nekem meg téli gumi kellene majd, én bf-et néztem ki magamnak...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
geleati
tag
Én innen rendeltem, meg is jött már: Fusso
Soha ne dobj vízbe alkálifémet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BMW topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motoros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs