Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Cybertruck Taipeiben
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz Pardise #28484 üzenetére
Figyelj, én hagynám a francba. Meddig akarod megtartani? 10 év alatt nem fog sem a küszöb, sem az ajtók belülről kifelé rohadni, utána meg majd megcsinálja a második tulajdonos, ha akarja. Ezek után amiket itt láttam, hallottam én biztosan nem fogom megcsináltatni, magam meg nem állok neki. Talán kap a garancia lejárta után egy alvázvédelmet, a felületi rozsda ellen, aztán jóidő...
Szerintem új autónál akkor van értelme, ha 10 éven felül is meg akarod tartani. -
Kornel
veterán
válasz z123456789 #28474 üzenetére
Magyarul semmi értelme.
És kerül 100k-ba, meg fél év sorban állásba.
Gondolkoztam, hogy garancia lejárta után elviszem valahova az autót, de ha ennyit ér még az egyik legjobb műhely is, akkor inkább hagyom a francba. -
Kornel
veterán
válasz szabonagyur #28451 üzenetére
Én meg nem voltam, de többen mondták Hertit, igaz nem Pest, hanem mellette kicsit Isaszeg.
A civicet el akartam vinni, de ugye eladtam.
A suzukin már fólia van, lévén 2 hetesen már volt a lámpán kavicsnyom... -
Kornel
veterán
válasz szabonagyur #28449 üzenetére
Szakember 3-5k HUF-ért megcsinálja szépre lámpája darabját.
Ha veszel hozzá cuccot, az is ennyi, igaz két lámpa is kijön belőle, ellenben a know how nem nagyon van még hozzá otthon. -
Kornel
veterán
Jó autó a Volvo, de újan Mercedes áron mennek.
-
Kornel
veterán
válasz Formaster #28324 üzenetére
9 éves viano porlik el, szó szerint.
Azon kívül annyi baja van, hogy bármelyik TSI amellett a nyugalom szigete. Valóban jó autó a MercedesHa már rohadás, akkor egy kérdés: ha lefényképezem az autó alját (gyári alváz védelmet), akkor gondolom aki ért hozzá rögtön megmondja, hogy mire számíthatok majd hosszabb távon.
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz Sza_Sa #28164 üzenetére
Azért nem ilyen egyszerű.
Üregvédelemnek pont nem állnék neki.
Bár szerintem az olvasottak alapján ott is csak találomra.
A TC által reklámozott bp-i helyen viszont egy éves a várólista, azért még nem vagy elkésve, én 3 évig biztosan nem csinálom meg, kockázatva egy esetleges garancia vesztést.
Bőven ráér utána. -
Kornel
veterán
Én elkezdtem volna a bankkártyás fizetést az oldalon, de nem irányított át az OTP-re, vagy egyéb https banki oldalra, továbbra is a lejárt tanúsítványú oldalon kellett volna megadnom a bankkártya adatokat, ezért inkább előre utaltam.
Fő a biztonság. -
Kornel
veterán
válasz Magnum_ #27990 üzenetére
Szerintem az a kulcsa, hogy ne legyen agyonpadkázva, mert ott nyilván könnyebben megkezdi a só, plusz azért egy heti mosás se árt, főleg havazás után.
Más: ha már beköszöntem ide, akkor ezúton szeretném megköszönni Dodi-nak a profi munkát az Scross-on, polishangel + c quartz + gratisz szélvédő kerámia
Úton van a carpro reload és 10 cuies mikroszálas kendő is
-
Kornel
veterán
válasz Sza_Sa #27984 üzenetére
Persze, biztosan.
Esik vagy 10-15 napot a hó télen, akkor se soznak, lásd idén.
Annyira szét fogja marni, hogy ki lehet dobni.
Ja nem.Mod: vagy 3-4 éve alufelnim van télen is, semmi baja nem volt egyiknek se.
Most is marad fent a zsír új alufelni, mégse fogom félteni.
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
Sziasztok ismét!
Fényszóró polirozason gondolkozok.
Kellene egy jó szaki, vagy műhely, ahol 100%-os korrekt munkát végeznek, lehetőleg bp-en.
Utána fóliazni is szeretném, ezt ha jól látom nem sok helyen csináljak.Köszi
-
Kornel
veterán
Ki milyen mikroszalas kendőt ajánl, ha már szóba került a téma?
Lényeg hogy ne karcoljon. -
Kornel
veterán
Egy ilyen?
-
Kornel
veterán
válasz jozsi252 #22665 üzenetére
Nem nagyon várok 4-5 napot most, ha jó ha nem...
Ott van a lista, de ebből egyet se választanék csak a leírása alapján...Mod: sürgős, mert nem 100%-os így, ahogy kinéz....
Illetve pont a város másik felébe autokazhatnek érte, persze csak egy hét múlva...[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
Gondolom ez jó a polir/wax/viasz felvitelehez.
Ezek közül ki mit választana?
Én őszintén egyiket sem, a carplan a leírása alapjan jobbnak tűnt...
Munez: vannak festék maradványok, amik 2-szeri mosásra se jöttek le, nem tudom jobban elmondani, max. lovok holnap képet.
Ezeket akarom eltűntetni, meg egy full csillogó bevonatot csinálni 😉[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz focvis #22654 üzenetére
Közbe megtaláltam google-n.
Őszintén szólva már ott is bibi van, hogy biztosan nem érek oda, illetve az oldalt megnézve (regisztráció nélkül), szinte nulla infó van a termékekről.
Elhiszem, hogy jó, de nem fogom 4-6 nap alatt 2000 Ft-ért kiszállíttatni...
Szóval akkor keresek tovább 😃Mod: hiába kapok telefonos segítséget, ha nem tudok érte menni....
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
Sziasztok!
Itt még nem tettem tiszteletem, de pár oldalt visszaolvasva azért vannak ismerős arcok 😉
Rögtön egy szép kérdéssel fordulnek felétek.
Polirozas után szeretném az autó fényezését valamivel konzerválni, illetve a lehető legfényesebb, leghomogénabb felületet elérni.Az autó ezüst metál színű, ha ez számít valamit.
Neten nem fogok semmit rendelgetni, jó lenne, ha auchanban / homasitaban elérhető lenne.
A homasitaban nezelodtem ma, a carplan termékek így elsőre elég szimpatikusak voltak, de abból is volt 10 fele, sima wax, 3 in 1, stb...
Ki mit ajánlana?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- BestBuy ruhás topik
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Asszociációs játék. :)
- Formula-1 humoros
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- OWON HDS272S kézi oszcilloszkóp, multiméter és hullámforma generátor
- Asztali lámpa 15W vezetéknélküli beépített töltővel új 6hó jótállás!
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Foscam C2M típusú (mágneses) beltéri kamera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest