Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• msgt.fubar

senior tag

Jelentem alássan, a 2900Pro@XT bioscsere, sikeresen megtörtént :C A kártya életben van és kitűnő egészségnek örvend ;]

Óriási riszpekt Picco kollégának :R :R :R

Eddig napok óta a hűtés miatt fájt a fejem hogy mit kezdjek vele. Volt hogy leszedtem a műanyagborítást, de így a levegő mindenfele ment, nem a jó irányba áramlott és ráadásul még hangosabb is volt így a hűtő (amiről álmodni se mertem volna hogy tud ez _még hangosabb_ lenni...). Aztán volt hogy a gyári hőcsöves bordára egy 8 centis ventit tettem (mint laragirl83 a 8800 GTS-ével:kép), de ez se volt az igazi. Már ott tartottam hogy rendelek egy Thermalright HR-03 R600-at, vagy egy Zalman VF1000-et, de úgytűnik nem lesz rá szükség :))

Speed(R): először én is ATi Tool-al néztem, a 0.26-ossal. Azzal egyáltalán nem tudtam elérni semmit sem, aztán nagynehezen találtam egy 0.27 beta2-őt (ami még a hivatalos oldalon sincs fenn, csak guru3D-n). Azzal már tudtam órajeleket állítani faszán, volt vagy 5-6 fan-beállítás hőmérsékletérzékenyen, szóval magának váltogatta, csak éppen fagyogatott. :( Szóval váltottam én is RivaTunerre, eddig ez bevált.

Új hozzászólás Aktív témák