Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Scholes9
üzenetére
elvileg elviszi,de hosszabb távon gondolhatsz egy 400-asra,vagy gigabyte superb 460...szerintem a 350 nyáron már instabil lehet.nomeg szerintem gondold meg az intelre váltást...én pl.NAGYON nem bántam meg,és a kari teljesitménye is megugrott szépen,és kevesebbet is eszik a gép. én mondjuk momentán a chieftech-eket nem javaslom,nem igazán jeleskednek sem a 12v-ban,sem a tartósságban annyira,az fsp sokkal jobb
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
Scholes9
üzenetére
Szia
Nekem egy E2160-as intel konfigmoat, 8600GTS-sel egy 350-es Chieftec tap viszi. 1HDD van benne. 110 W-ot vett fel a gepem ekkor.
Ha beleteszem az 4850-emet, akkor addig minden ok, amig nem inditok el valamit, ami komolyan terheli a GPU-t.
Amint elinditom a FurMark-ot, azonnal lekapcsol a tap. Szoval szerintem nem fogja elbirni, bar nem tudom mekkora aramfelvetele van az AMD-nek.De egy 450-es Chieftec tap elbirja az 4850-et ugy, hogy 3HDD + E8400-as proci.
Laca
-
_Toka_
senior tag
válasz
Scholes9
üzenetére
+cseppet vicces, h úgy kiadnak egy kártyát, hogy az majdnem megfő....és vehetsz +5k+ért rá másik hűtőt...
"+cseppet vicces, h" július közepén vettem a ref. kártyát és mind a mai napig úgy használom, ahogy azt kitalálták - tudod, hogy az "majdnem megfő" - ... mert nem vettem "+5k+ért" se "rá másik hűtőt..."Hát kacagjunk rajta együtt is egy jót!

Nos, ez a közös kacagás most jól esett!

-
katt777
félisten
válasz
Scholes9
üzenetére
Inkább az a "vicces", hogy az emberek többsége milyen házba szereli össze a gépét "csak tegyem bele valami olcsóba" alapon. No meg az üzletek sem arról közismertek, hogy a hozzá nem értő vásárlónak megfelelő házat ajánljanak (már ha egyáltalán normális hardvert állítanak össze). A régi házamban 2 db 12cm venti idle 6-8, load 10-15°C-ot hűtött a VGA-mon (meg 5-6°C-ot a lapon is), a mostaniban meg minden jóval hűvösebb akár venti nélkül is (CPU 4.05GHz-et visz GYÁRI hűtővel), mert olyan a ház fizikai kiképzése. Ha kiszámolod, mennyibe kerül egy CPU- és egy VGA-hűtő (vinyókról és a lapról nem is szólva), ez a ház olcsóbb volt, mint a fele ennyibe kerülők.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Scholes9
üzenetére
Quadpipe nagyon ritka errefelé, én sem láttam nagyon itthon. Refercai hűtés sem annyira vészes végülis, csak vagy forró a kártyád vagy ha feltekered a venit hogy ne izzon a kártya nagyon hangos. Inkább vmi nem referncia hűtőset vegyél. Asus Glaciator, vagy Sapphire Dual slot, Gainward 4850 GS (Golden Sample) ezek nem drágábbak nagyon de korrekt hűtésűek.
-
lala42
őstag
válasz
Scholes9
üzenetére
Hali!
Elbirni lbírja
Később ha összejön a lé, akkor válthatsz.A CF-X2 mizériára visszatérve, támogatom dangerzone (#38812) hsz.-át Valóban nem érdemes 2 évnél
(talán még annyit sem) többen gondolkodni. 2 év után már a mai fejlődés alapján kevés lesz a mostani kari. És ez főleg a játékok terén igaz. Én sem gondolkodom hosszabb távon. Sőt csak rövidebben, mert így még a karimből pénzt látok, az az az újabb tecnika olcsóbb. Az egész rendszerre igaz.
1 jó egymagos jelen esetben elég mindenre. ( értem itt a 4850-70. -
dangerzone
addikt
válasz
Scholes9
üzenetére
Elvileg elvinné. Nekem a configomat próba szintjéig hajtotta egy 360W-os chieftec. De 5k-ért lehet szerezni egy 400w-os fsp tápot. Nem vészes ár. Arra személy szerint nyugodt szívvel bíznám rá a lelkemet.

MmDorian: Hmm. Lehet nem a legjobb. Nemtudom. Nekem a 2. konfigomban ilyen táp van, és semmi gond nem volt vele. Viszont van egy 3. gépem is. 1.2-es celeron még 2001-ből. Azt meg mercury táp hajtja. Azzal sem volt problémám. De tudjuk hogy a mercury erősen konvergál egy kalap szarhoz.

Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- KártyaPC topik (Odroid, Olinuxino)
- Elektromos autók - motorok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EAFC 26
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- Gigabyte rtx 5070 bontatlan.
- Eladó Gigabyte RTX 4060 GAMING OC 8GB, garanciát vállalok, olcsó vga beszámítással
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi